http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, marraskuuta 29, 2020

4 vuotias lapsi kuoli melkein hengitysmaskista saatuun hengitystieinfektioon

 

Amerikassa tuli ilmi, että 4 vuotias poika kuoli melkein hengitysmaskista tulleeseen hengitystieinfektioon.

USA:n tartuntatautiviraston johtaja Anthony Fauci kirjoitti vuonna 2008 muistion, jossa hän puhui Espanjan taudista ja siitä, kuinka silloin lukuisat ihmiset kuolivat juurikin keuhkokuume infektioon, jokta oli peräisin hengitysmaskien pitämisestä naamalla riittävän kauan ajan.

Faktan tarkistajat ovat syystäkin hyppineet seinille ja yrittäneet kiistää tämän asian kokonaan.

Mutta näiden faktan tarkistajien, jotka ovat "paskantarkistajia" on turha tässä enää hyppiä seinille, sillä Google löytää tuon vuonna 2008 USA:n National Institutes of Health sivustolta löytyneen artikkelin (linkki: https://www.nih.gov/news-events/news-releases/bacterial-pneumonia-caused-most-deaths-1918-influenza-pandemic), jossa on ihan otsikoitu, että bakteerinen keuhkokuume aiheutti suurimman osan kuolemista vuonna 1918 influenssaepidemiassa (Espanjan tauti).

Että nyt se on ihan teistä jokaisesta kiinni, että haluatteko vaarantaa terveytenne nyt niillä kangasmaskeilla... Valinta on teidän.

Mutta samoin Suomen hallitus ja HUS sekä THL... Jos he painostavat näiden hengitysmaskien käyttöön, niin silloin he ovat myös vastuussa niiden aiheuttamista terveyshaitoista kuten keuhkokuumeesta jne.  

Ihan samalla tavalla myös Suomen poliitikot vaarantavat oman terveytensä, kun he teatterin vuoksi pitävät niitä hengitysmaskeja nyt naamallaan. Mutta repivät ne aina tv- ja lehtikuvaajien poistuttua pois naamalta.