http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, heinäkuuta 31, 2020

Elle DeGrenes shown lavasteet muistuttavat Epsteinin saarta

Image tagged in ellen degeneres,epstein island - Imgflip

Ellen DeGrenesin imago on kärsinyt viime aikoina valemediassa, kun hänen ohjelmassaan väitetään olleen kiusaamista, josta syntyi ja synnytettiin kohu, kun mm. yksi ex työntekijä avautui DeGrenes shown kulisseissa kokemastaan työpaikkakiusaamisesta.

Muta vieläkin suurempi kohu tulisi tästä, että miksi Ellen DeGrenes shown lavasteet on kopioitu kuin suoraan Jeffrey Epsteinin saarelta.


Nämä kohut ovat miltei aina tilattuja

Nämä Hollywood kohut ovat kuin poliittisia kohuja, koska ne synnytetään miltei aina tarkoituksellisesti ja niillä on aina lopulta tarkoitus savustaa nämä julkisuudenhenkilöt syrjään tuolta paikalta.

Vaikka en nyt olekaan mikään Hollywood bloggari tai Hollywood tähtien paparazzi tai luottotoimittaja, niin tiedän kuitenkin sen verran tästä Ellen DeGrenesistä, että tämä täti ei ole aivan sitä mitä hänestä ollaan ulospäin uskoteltu.

Sillä kyllä hänestä oikein paistaa ulospäin se hänen pimeämpi puolensa, joka viestii siitä, että tällä lesbo naisella saattaa olla myös seksuaalisia mieltymyksiä pieniin lapsiin, koska hänestä tuo pizza lähetti läppä oli niin hauska sivunumero siinä muutaman vuoden takaisessa Oscar gaalassa.Kun tämä muutaman vuoden takainen pizza läppä kesken Oscar gaalan oli Hollywood sosiaalieliitin sisäpiirivitsi ja tarkoitettu sellaiseksi, koska siinä tilattiin Oscar gaalaan pizzaa kesken gaalan ja tarjottiin sitä näille Hollywood näyttelijöille.

Jos Hollywoodin viihdemaailmassa tai USA:n hallinnon sisällä vaikuttava pedofiili tilaa itselleen alaikäisen pikkutyttö-prostituoidun, niin silloin hän käyttää alan koodisanastoa ja tilaa pizzan.
Steyer the pedophile Walnut sauce is... - Patriot Jaye Citizens ...

Pizza kun nyt sattuu olemaan sosiaalieliitin pedofiilien koodisana eräälle asialle ja sillä tarkoitetaan nuorta tyttöä.

Juustolla taas tarkoitetaan nuorta poikaa.

Jäätelöllä taas miespuolista prostituoitua.

Pastalla taas tarkoitetaan pikkupoikaa ja hotdogilla poikaa.

Kastike on taas origiat.

Juusto taas erittäin nuori tyttö.

Pasta on taas erittäin nuori poika.

Billionaire Tom Steyer Behind Impeachment Push in Podesta "Walnut ...

John Podesta ilmoittautui vuonna 2015 satanisti ja kannibaali Marina Abramovicin järjestämille Spirit Cooking illalliskutsuille.


Walnut sauce is pedo code for black child and if you do a simple ...

Podesta keskusteli myös miljardööri Tom Steynerin kanssa saksanpähkinä hillosta. Ei sellaista hilloa tässä asiayhteydessä ole, koska se on näiden eliittipedofiilien koodisana värilliselle (tod. tumma) lapselle ja kastike = origiat.

Siellä ovat Steyner ja Podesta nussineet etnisiä pikkupoikia perseesen. Tällaisia lapsiinsekaantujia USA:n hallinnossa työskentelee.

Mutta Podestalla on edelleen syytesuoja ja hän nauttii CIA:n diplomaattista koskemattomuutta.

Steyer puolestaan on melkoinen rahankäyttäjä, kun hän tuki pelkästään vuonna 2016 yli 91 miljoonalla amerikan dollarilla USA:n presidentinvaalien ehdokkaita. Siellä meni varmasti muutama pedofiili sisään USA:n kongressiin silläkin kerralla. 

Tiedä vaikka itse Steynerkin olisi kutsunut näitä ehdokkaita jonnekin yksityiselle huvilalleen, juottanut känniin ja tarjonnut hieman lapsiprostituoituja heille ja salakuvannut videolle lopun osion ja lähettänyt nauhat eteenpäin Mossadille jne.

PedoGate, Podesta, the English Crown and the End of Infowars

Podestan veljeksistä on se Scotland Yardin kuva, jossa on tämä kaksikko, jotka sieppasivat sen Madeleine McCann nimisen pikkutytön siellä Portugalissa silloin 2007.

Mutta nämä lastenraiskaajat nauttivat edelleen CIA:n diplomaattista syytesuojaa. Joten ei voi CIA tai edes FBI ottaa näitä pikkulapsien raiskaajia ja murhaajia sekä pikkulapsia kidnappaavia pedofiileja kiinni, koska muuten poliisi taas astuisi tämän kansainvälisen lapsikaupparingin ja pedofiilirinkien varpaille.

The Disturbing Reality Of Human Trafficking And Children, In ...

Siellä liikkuu suuret rahat, että jos per kaupattu lapsi tekee sen n. 15 000 dollaria per lapsi, niin jos jenkeissä jo pelkästään katoaa vuodessa sen 460 000 lasta, niin se on jo 6,9 miljardin dollarin hintaista lapsikauppaa tuollaisella jenkkiläisellä 460 000 kidnapatulla lapsierällä.

Tämä lapsiprostituution ympärille rakennettu laiton lapsikauppa rehottaa edelleen maailmalla ja sille ei oikein haluta tehdä mitään, koska siellä liikkuu jo niin suuret rahat.

Ehkä vaietuin asia siinä on se, että nämä Wall Streetin sijoituspankit sekä ihan nämä muut länsimaalaiset pankit kierrättävät näiden pedofiili-lapsikauppiaiden voittoja pankeissaan, joita nämä rikolliset sitten pesevät mm. kiinteistöbisneksellä puhtaaksi. On jo yksistään hyvin irvokasta ajatella miten nämä ökypilvenpiirtäjätkin on osaksi rakennettu kidnapattujen lapsiprostituutiorinkikaupan rahoilla, vaikkakin huumerahoilla ne pääosin on sinne New Yorkin Manhattanille myös aikanaan rakennettu.

The Real Reason Why NYC's Skyscrapers Are Where They Are | JSTOR Daily

Ehkä tämä sana pilvenpiirtäjä onkin jokin sisäpiiri vitsi, koska pilvihän voi myös tarkoittaa aivan muutakin kuin sitä taivaalla leijuvaa, varsinkin jos siellä ilmassa leijuu jazz tupakan (kannabis) tuoksu.

Mutta ainahan tämä huimausainebisnes (alkoholi, huumeet) on näille pankkiireille ja muille huumekauppiaille ollut kunnia asia, koska niiden käyttäjät sillä vain vetävät päänsä sekaisin ja nämä pankkiirit rikastuu näillä päihteidenkäyttäjillä. 

Siltikään nämä Wall Streetin pankkien norsunluutorneissa istujat eivät itse edes juuri usein käytä mitään huumeita tai juo edes välttämättä alkoholia, koska he tietävät mitä se tekee aivoille. Eli syövyttää ne hitaasti ja jos tuollainen huumekauppias ryyppää aivonsa pihalle, niin jo pian tarvitaan assistentteja vetämään viivat kirjanpitoon, kun aivot eivät enää toimi kuin autokauppiaalla.

Tiedän että tämä päihdekulttuuri siirtyy vielä tulevien kymmenien tai kahdenkymmenen seuraavan vuoden sisällä vielä pois alkoholista ja tämäkin on jo päätetty näissä salaisemmissa pöydissä, joissa tiettävästi synteettinen kannabis on se, jolla tämä päihdekulttuurin näkymätön käsi aikoo jossain vaiheessa kieltää kaiken alkoholin kieltolailla tod. Joka varmasti saa alkoholiriippuvaisen kansan marssimaan kaduilla, koska raivostuvat tuosta tulevan hallinnon tempusta.

Näillä huimausaneilla kuten ihan tupakka, kahvi, alkoholi, kannabis, heroiini, amfetamiini jne. on vain tarkoitus pitää kansat kurissa ja edelleen alkoholi näyttäisi olevan tehokkain keino eteenkin pitää tämä työväestö kurissa, koska siksi heille sallitaan vieläkin tämä ns. perjantaipullo, vaikkakin se karu fakta on, että tässä maassamme on edelleen yli 300 000 työssä käyvää alkoholistia, joka näkyy jatkuvina vuosittaisina työpoissaoloina.

A guide to drinking habits and culture in Germany | Expatica

Alkoholihan oli monia satoja vuosia sitten vielä pelkästään apteekissa, mutta kas yhtäkkiä tästä päihteestä tehtiin koko kansan huume.

Se on edelleen aivan kuningasluokan aine siinä mittaluokassa, että se on hajoittanut lukuisan määrän perheitä sekä ihmissuhteita ja se on tappanut lukuisia ihmisiä enneaikaisesti.

12 dead after drinking poisonous alcohol

Minusta olisi jo korkea aika lopettaa tämän hermomyrkyn ylistys, joka kuuluu edelleen osana normaalia suomalaista juntti- ja äijäkulttuuria. 

Jopa buddhalaisuus sanoo, että alkoholijuomien käyttö on mielen sumentamista. 

Se on juurikin sitä.

Mutta viihdeteollisuuden huono taso korreloi täysin tämän Suomalaisen alkoholi- ja junttikulttuurin kanssa käsikädessä ja siksi näillä känniläpänheittäjillä on koomikkoinakin kova kysyntä edelleen tässä maassa ja myös maailmalla.

Se on kysynnän ja tarjonnan laki. 

Mutta huonolla tv-viihteellä ja alkoholilla on paljonkin yhteistä ? 

Ne kumpikin sumentavat ja turruttavat mielen.