http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, heinäkuuta 20, 2020

Vuotiko QAnon psyop narratiivi käsikirjoitus nettiin ?

Facebookissa ja somessa leviää hyvin mielenkiintoinen pdf-dokumentti 

(https://www.docdroid.net/nw1X7Q4/majestic12-july2017-march2020-pdf#page=107), 

johon on kirjoitettu Majestic-12 teksti päälle ja se on dokumentin mukaan luotu heinäkuussa 2017. 




Mutta dokumentin päivämäärät päättyvät 27.3.2020 päivämäärään.

Majestic-12 (MJ-12) on USA:n halinnon yläpuolella toimiva huippusalainen ryhmä, johon kuuluu nimensä mukaisesti vain 12 miestä.

Majestic 12 – WorldOfSecrets

Sanotaan, että MJ-12 ryhmä sai alkunsa vuoden 1947 kesällä tapahtuneen Roswellin ufo-onnettomuuden jälkeen, joka sai aikaiseksi niin suuren kohun New Meksikossa ja maailmalla, että USA:n silloinen hallitus joutui perustamaan ufo-asioita salaavan työryhmän, joka sai nimekseen tuon MJ-12.

Tässä ylhäällä näkyy tuo TOP SECRET luokan dokumentti, jossa puhutaan tuon MJ-12 työryhmän perustamisesta USA:n ilmavoimien puolelta.



Mutta onneksi somessa on myös heränneitä ihmisiä, jotka näkevät tämän QAnon psyop sumun läpi.

Mutta asiasta aikalaisen haasteellisen tekee se, että koska tämä QAnon on niin laaja psyop operaatio, että se on kuin se kuuluisa hypnologi, joka heiluttaa sitä hypnologin taskukelloaan, jota vaan tässä tapauksessa katsoo sadat miljoonat ihmiset.

Sillä CIA ja MJ-12 hakevat sellaista efektiä QAnon psyop operaatiolla, kuin tämän QAnonin seuraajien mielen ohjelmointia.

Nämä QAnonin viljelemät sanat TRUST THE PLAN, luota suunnitelmaan on kuin Uutisankkuri sanoisi katsojilleen, että LUOTTAKAA UUTISIIN.

Mutta jos yrität herättää hypnotisoitua ihmistä, niin yleensä hän torjuu nuo yritykset, koska heidän mielensä on jo ohjelmoitu tuolla uskomusmaailmalla, joka heidän mieleensä on saatu ohjelmoitua.

Ihmisethän on nyt ohjelmoitu näillä päivittäisillä valeuutisilla uskomaan nämä kaikki valheelliset koronatartunnat, joita on havaittu siellä sun täällä, vaikka todellisuudessa täällä ei edelleenkään ole mitään koronavirusta missään ja kaikki tiedot jostain koronaviruksesta perustuvat täydelle valheille.

Ruotsin, Lundin yliopistossa jo tämä huijaus paljastettiin, kun siellä tehtiin muutama ruumiinavaus ja huomattiin, että koronaan kuolleista ihmisistä ei löytynytkään mitään koronavirusta.

Mutta kyllä nämä vallan näkymättömien verhojen takaiset elitistit kyllä tietävät miten perusihmisen mieli toimii ja miten sinne voi syöttää hyvin helposti kaikkia keksittyjä valheita ja näidenkin valheiden syöttäminen sinne tehtään vain yhdestä ainoasta syystä, koska muuten ihmiset oppisivat ajattelemaan tietoisella mielellä ja tästä syystä Hollywoodilla ja valemedian uutiskanavilla on edelleen merkittävin rooli tämän kollektiivisen valveunen näkymättömänä portinvartijana.

Rockefeller Foundation on tästä syystä keskittynyt koululaitoksen oppijärjestelmän totaaliseen tuhoamiseen ja hallinnoi säätiöllään, että tämä kulttuurimarxistinen intersektionaalinen mädätysoppi ajetaan väkisin täällä läpi jokaisen hallituksenkin sekä koulun toimintaohjelmissa.

Suomen osalta tässä hankkeessa vaan on sellainen hieman suurempi ongelma, koska Suomessa on maailman vähiten idiootteja. Joten siksi täällä lääkärit myöntävät lähes puolelle miljoonalle suomalaiselle neuroleptejä, joilla saadaan heille pysyvä aivovaurio. 

Kuvitelkaa miten kansallinen älykkyysosamääräkin on tuolla saatu vuosien saatossa laskemaan, koska nämä vuosikymmeniä lääkityt ihmiset ovat lopulta jo niin suuren aivovamman hankkineet itselleen, etteivät kykene lopulta edes suoriutumaan yksinkertaisista laskutehtävistä.

Jos tällaiset lääkemenot ja psykiatriset kustannukset valtiolle ovat vuodessa 11 miljardia euroa, niin jotain on kuitenkin vialla.

BIG PHARMA kuitenkin käyttää näistä aivovaurioita aiheuttavista lääkemenoista nimitystä mielenterveydelliset häiriöt, joiden kustannukset Suomen valtiolle ovat vuosittain yli 11 miljardia euroa.

Mutta koska raha merkkaa BIG PHARMA:n lääkeyhtiöille eniten, niin systeemi on rakennettu niin, että lääkkeet ovat kuitenkin käyttäjilleen melkein puoli-ilmaisia.

Ei silti kuitenkaan nämä lääkeyhtiöt suostuisi sellaiseen vaihtoehtoon, että täällä alennettaisiin taas alkoholin hinta yhtä alas, että pääsisi KELA:n avustamilla lääke omavastuilla ostamaan masentuneet kansalaiset halvemmalla Alkosta sen juhla- tai perjantaipullon.

Aivoillaan tietoisesti ajatteleva ihminen edustaa valtaeliitille uhkaa, joten hänellä on siinä vaiheessa sitten se "mielenterveydellinen häiriö", koska näiden ihmisten ajattelu toimii paremmin kuin keskivertoidiootin, joten silloin heidän älykkysosamääräänsä saadaan kyllä alemmas oikeilla neurolepteilla, joilla näille ihmisille saadaan pysyvät aivovammat.

YK:n lakien mukaan tuollainen pakkolääkintä menee jo suoraan sotarikoslainsäädännön puolelle ihmisoikeusrikkomuksiin. Kuten myös pakkorokotukset ovat siellä mainittu sotarikos.

Mutta onhan se tiedetty, että tämä vallan verhojen takainen sakki on vähän vaarallisempi seura kuin mikään Liettualaisten asuntovarkaiden kerho.

DEEP STATE eliittiä kiinnostaa veronmaksaja vain taloudellisena hyödykkeenä ja jos tämä onkin ihmisyksilö, joka osaakin ajatella tietoisesti, niin silloin hänestä tulee systeemille uhkatekijä.

Jos häntä ei yhtäkkiä enää kiinnosta katsoa televisiota ja juosta työelämässä. Eli siinä vaiheessa kun hän löytää yhteyden omaan sisimpäänsä sekä herättää oman korkeimman itsensä äänen.

Kuvan mahdollinen sisältö: meemi, tekstissä sanotaan You are not crazy. you are Awake in an insane world For that exact reason, most people will call you crazy

Tällainen mielen heräämisprosessi ei ole mikään mieleterveydellinen häiriö, vaan se on täysin luonnollinen henkisen heräämisen aikaansaama ilmiö, joka tapahtuu jokaisella ihmisellä, joka on siihen valmis.

Ihminen joka on hereillä on avannut kolmannen silmänsä, eli käpyrauhasensa ja silloin tunnet sen miten tämä maailma itsessään on täynnä hulluja ihmisiä, jotka nimittävät itseään normaaleiksi ja pitävät taas heitä hulluina, jotka pitävät tätä maailmaa hulluna.



Kun itse asiassa se salattu puoli tästä koko todellisuudesta on siinä, että sinun todellisuutesi on sinun mielentilasi ja se heijastuu sinuun ulkomaailmasta. Koska tämä ulkomaailma perustuu matriisien kaltaiseen hologrammiin. Elämme siis eräänlaisessa tietokonesimulaatiossa.



Näinä käynnissä olevina aikoina nämä koko planeetan energiat ovat sen verran jo vahvistuneet, että nyt tämä sama totuus näkyy monille ihmisille kerralla.

Schumannin käyrä on viime aikoina ollut aika ylhäällä ja nämä energiat kyllä tuntee.