http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, heinäkuuta 06, 2020

Jenkkieliitin pedofiilien koodisanastoa

Kuvan mahdollinen sisältö: 1 henkilö, teksti

Jenkeissä tämän mm. Washington DC:ssä ja Hollywoodissa toimivan pedofiilirinkien käyttämä koodisanasto on aina vakio.

Hotdog = Poika

Pizza = Tyttö

Juustolla taas tarkoitetaan erittäin nuorta tyttöä

Kana & Pasta on taas erittäin nuori poika

Kastike = Origiat

𝖘𝖖𝖚𝖓𝖙𝖔 on Twitter: "Who remember's that time Obama flew in ...
Näissä Wikileaksin vuotamissa sähköposteissa selvisi aikanaa, että kuinka vuonna 2009 USA:n silloinen Presidentti Barack Obama oli tilannut 65 000 dollaria veronmaksajien rahoilla yksityisiin juhliin Chicagossa pitsoja ja hotdogeja.

Mutta eivät kyllä hodarit ja pitsat niin kalliita ole, että ne noin paljon maksaisi, tai sitten niitä olisi ollut siellä syömässä melkein juhlasalillinen porukkaa.

Mutta noiden yksityisjuhlien kohdalla kyse oli alaikäisistä tytöistä ja pojista, joita nämä pedofiilit tilasivat sinne yksityisjuhliin pedofiilirinkien raiskattavaksi ja niillä tehdään tuota bisnestä.

stormypatriotjoe on Twitter: "Speaking of John Podesta. Only one ...

Demokraattisen puolueen johtohenkilöihin kuuluva John Podesta taas kiitteli vuonna 2015 kuinka kastikkeet olivat hyviä. Eli origioista oli puhetta ja hän puhui myös juustoista, eli nuorista tytöistä.



Nämä kuvat ovat John Podesta kodin sisältä ja seiniä koristavat alastomien alaikäisten lasten insestivalokuvat.



Mutta vaikka CIA ja FBI tietää Podestan olevan pedofiili, niin Podestalla on edelleen diplomaattinen syytesuoja.



Sosiaalisessa mediassa kiersi eilen tämä muutaman vuoden takainen pätkä Oscar gaalasta, jossa Ellen DeGeneres tilasi yhtenä ohjelmanumerona pitsaa tuonne Oscar gaalan ja alkoi jakamaan sitä. Jossain vaiheessa hän huutaa, että "missäs on Harvey Weinstein".

Tuo oli vielä sitä aikaa, kun Harvey Weinsteinin kähminnästä ei vielä tiedetty julkisesti mitään.

Mutta tuo pizzan tilaus oli sisäpiiri vitsi, koska kaikki nuo Hollywoodin pedofiilirinkeihin kuuluvat tietävät, että tuo pizza = alaikäinen tyttö heidän koodikielellään ja siksi nämä perverssit nauroivat tuolle pitsajutulle tuolloin Oscar gaalassa.



Tässäkin voi hyvin nähdä kun brittinäyttelijä Ricky Gervais piti tämän puheen Golden Globe gaalassa ja alkoi heittämään aika nopeasti pedofiili läppää ja totesi, että "on ollut hieno vuosi pedofiilielokuville". Sitä ennen hän vielä mainitsi, että yhteistä näille perversseille on se, että he kaikki pelkäävät Ronan Farrowia, joka on tämä tutkiva journalisti, joka paljasti Harvey Weinstein skandaalin.

Thread by @turistamalo, (HILO) Entérate de todo. #Wikileaks ...

Että ilmankos Hillary Clinton keskusteli jo muutama vuosi sitten sähköpostissaan, että emmekö voisi vain dronettaa sitä Julian Assangea hengiltä.

Drone strikes in Pakistan: laser or blunderbuss? | openDemocracy

Ehkä se onnistuisi vain silloin, jos Assange lähtisi Pakistaniin lomamatkalle. Mutta mistäs hän sinne nyt lähtisi, kun hän on edelleen siellä brittiläisessä korkean tason vankilassa kidutettavana ja häntä mm. lääkitään kovilla psyykelääkkeillä siellä, joihin hänet selvästi halutaan saada koukkuun, jotta hänestä tulisi tuollainen psyykelääke narkkari kuin näistä muistakin psyykelääkkeiden suurkuluttajista. Sen jälkeen ei Assangen aivokemia enää riittäisi Wikileaks sivuston ylläpitämiseen, jos hänestä saataisiin tehtyä tuollainen kävelevä vihannes.

Julian Assange ja Wikileaks kuitenkin paljastivat viime vuosina niin paljon tämän Washington DC:n pedofiiliringin saloja,  syystäkös nämä lapsiinsekaantujat  ovat Assangelle edelleen hyvin vihaisia, koska Wikileaks paljasti jo näiden Washington virkamiesten pedofilian. Mutta edelleen sionistien käsissä pyörivä valemedia ei suostu vieläkään kertomaan, että mm. tämä Pizzagate skandaali on totta.

Koska sionistista poliittista agendaa noudattavien valemedioiden on edelleen suojeltava näitä Washington DC:n pedofiileja.

Vaikka Jeffrey Espteinin saaren videonauhat siitä kun Epsteinin asiakkaat harrastavat seksiä alaikäisten lasten kanssa päätyi aina Israelin tiedustelupalvelu Mossadille ja sen kautta myös Sveitsiläisen BIS-pankin haltuun. Niin ei sitä materiaalia sinne otettu kuin vain yhtä tarkoitusta varten... Kiristystä.

Bill Gates Met With Jeffrey Epstein Many Times, Despite His Past ...

Sen takia Israelin hallinto voi myös tälläkin hetkellä kiristää myös Bill Gatesia tarvittaessa, koska myös hän lensi muutaman kerran Epsteinin saarelle.