http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, heinäkuuta 30, 2020

Jenkeissä muuttaa kohta yli 28 miljoonaa ihmistä sillan alle asumaan ja syy ei ole koronan

Kuvassa kerrostalo New Yorkissa.

Teksti: Teemu Vehkala

Jenkeissä muuttaa kohta yli 28 miljoonaa ihmistä sillan alle asumaan ja syy ei ole koronan, vaikka valemedia sitä yrittää väittää.

Syy on aivan muu kuin mikään koronakriisi.

Työttömyyden takia Yhdysvalloissa on nyt jopa 28 miljoonaa vuokralaista vaarassa menettää asuntonsa tulevina kuukausina häätökieltojen umpeutuessa.

Jo vuonna 2016 amerikassa oli pelkästään 2,3 miljoonaa häätöä.

Liittovaltio asettu kuitenkin häätökiellon aiemmin, joka päättyi viime perjantaina. Kielto koski vain kiinteistöjä, joissa oli liittovaltion tukemia lainoja, ja vuokralaisia, jotka saivat jenkkien paikallista asumistukea. 

Mutta nyt valemedia YLE julkaisee tätä REUTERS propagandaa, kun se väittää näiden häätöjen voivan edesauttaa koronan leviämistä.

Kun mennäämpä nyt niihin faktoihin, että minkä väestönosan nämä pankkiiri globalistit haluavat tappaa ensimmäisenä ? 

No tietenkin työttömät ja vanhukset. Eli tämä porukka, jotka eivät tuota mitään yhteiskunnalle ja maksa veroja näille roistoille. Kun jotain George Sorosta ei voisi vähempää kiinnostaa jonkun jenkkiläisen työttömän köyhyys ja häätöuhka.

Vaan Soros nauraa räkäisesti aina kun joku köyhä kuolee kadulle ja Soros tekee sillä suurta tiliä. Sellainen suursijoittaja Soros on, koska hän tekee miljardien voittoja ihmisten köyhyydellä ja kurjuudella sekä kuolemilla ja väkivallalla.

Columbian yliopistossa tehtiin äskettäin tutkimus, että kodittomien määrä jenkeissä voi kasvaa tänä vuonna peräti 40-50 prosenttia. Tämä tarkoittaisi n. 250 000 uutta asunnotonta ja yhteensä n. 800 000 kodittoman armeijaa.

Almost 1.5 Million Greeks Live in Extreme Poverty | GreekReporter.com

Muistan edelleen sen kun 2017 keväällä kävin kaverini kanssa Barcelonassa muutaman päivän reissulla ja välilento meni sopivasti Ateenan kautta, niin pääsi sitten näkemään sinä eräänä Huhtikuisena iltana miltä talouskriisin runtelema Kreikka näytti.

Siellä oli mm. pukuun pukeutunut mies kaivelemassa itselleen syötävää roskiksesta ja tarjouduin antamaan hänelle eväitäni. Mutta mies koki siitä niin suurta häpeää, ettei hänelle kelvannut minun Suomesta Lidlistä hänelle ostavat eväät.

Kornia sinällään, että Lidl on Saksalainen kauppaketju ja Saksan pankithan ne sen Kreikankin raateli tuohon kuntoon, että siellä oli jo 2009 vuosina aika monta narkkia piikittämässä itseään heroiinilla hengiltä, kun lähti firmat ja kodit alta.

Alarming Poverty Rates in Greece Spark Volunteer Move... - Culture-ist

Tällainen kylmäkiskoinen psykopaatti pankkiiri globalisti ei näe näissä EU-maiden köyhissä mitään arvoa, koska heille ihminen täällä Euroopassa on vain pelkkä veroja maksava lypsylehmä, eli ihmiskaupan kohde, joilla nämä roistot vetävät voitot liiveihinsä.

He eivät tunne armoa tuon valtioiden tuhoamisohjelman edessä, joissa teuraaksi täytyisi heidän tavoitteiden mukaan saada vielä se yli 7 miljardia ihmistä tältä pallolta, jotta enää se loput 500 miljoonaa sitten enää jätetään henkiin.

Siksi nämä salaseuramiehet saarnaavat mm. liikakansoittumisesta, vaikka tämä liikakansoittuminen on pelkkää DEEP STATE rosvojen propagandaa, joilla he haluavat ylläpitää tuota valheellista narratiivia siitä, että kuinka tämä planeetta tarvitsee mm. ilmastonmuutoksen kaltaista uudistusta hiilineutraalista tulevaisuudesta.

Greek poverty deepens during 7 years of austerity - The Salt Lake ...

Köyhyys on näiden pankkiiri rikollisten käyttämä ase ihmiskuntaa vastaan, koska köyhyydellä saadaan ihmisen älykkyysosamäärä laskemaan helposti jo yli 14 prosenttiyksikköä alas. 

Sitten kun ihmiseltä on viety asunto alta sekä tuhottu vielä sosiaaliturvan toimeentulo, niin kun hänen kaikki aikansa kuluukin enää jossain Ateenan kaduilla roskiksista ruoan etsiminen ja heroiinidiilerien löytäminen, niin alkaa toteutua jo tämä väestön harvennus siinä mittaluokassa, jossa tämä Vatikaanin seurakunta tätä peliä pelaa tuolta kulisseista.

Bilderberg-ryhmäkin toimi jo yli 800 vuotta sitten ja tunnettiin tuossa ajassa nimellä VENETSIAN MUSTA AATELI. Eli jälleen kaikki tiet johtavat sinne Italiaan ja Roomaan, koska Vatikaanihan toimii siellä edelleen.

Jesuiitat eivät kaivele leipää roskiksista, koska heille Sveitsin BIS-pankki maksaa jo hieman suurempaa toimeentulotukea kuin mitä Rooman paikallinen kansaneläkelaitos.

Austerity in Greece Promotes Poverty - BORGEN

Kreikka nyt oli vaan tämä ensimmäinen varoitus siitä, että miten tämä pajatso tyhjennetään kerralla yhdessä EU maassa, mutta seuraavana näistä Euro maista kaatuu Italia.

Poverty in Italy stops growing for first time since 2015 | Euronews

Italiassa taas tätä köyhyyden nurjaa puolta ei haluta edelleenkään näyttää valemediassa, koska muuten tuon Italian brändi pastan ja pizzan luvattuna maana alkaisi kokea imagotappiota.

Financial Crisis Among Causes of Poverty in Italy | The Borgen Project

Että MAMMA MIA kun on verensokeriarvot alhaalla, jospa tuolta Rooman paikallisesta roskiksesta löytyisi joku käytetty makaronipussi pieneen suolaisen nälkään.

Ei tämä enää siinä vaihessa naurata, kun se sattuisi omalle kohdallesi ja täällä Suomessa, että tämä Kokoomus RKP troika ilmoittaisikin, että "nyt muuten loppuu se sosiaaliturvan maksaminen, kun korona vei rahat".

Ei saisi enää sosiaalilähiöissä asuvat sitä keskikaljarahaa KELA:lta ja loppuisi tuonkin kansanosan huumori katsoa enää televisiota, kun kuluisikin se kaikki aika ruoan etsimiseen paikallisista roskiksista.

Tämä on se EU:n tulevaisuus, jos annamme tämän leikin edetä sinne Saksan liittovaltioon, koska Saksaa kiinnostaa vain Suomen luonnonvarat, jotka se haluaa ryöstää täältä halvalla itselleen ja tehdä tästä maasta köyhän banaanivaltion.

Mutta nämä pirulaiset suunnitelivat tämän EU:n jo silloin vuonna 1971 britanniassa niin, ettei täältä oikein voi mikään maa erota. Britannia ei sieltä oikeasti edes eronnut, koska Englannin BREXIT oli puhdasta harhautusta, koska Britanniassa tätä Euroopan unionia suunniteltiin jo silloin vuonna 1971, joista on olemassa salainen dokumentti.


Tälle Satanistiselle kultille pitäisi antaa häätöuhka

Mutta jos mennään itse asiaan, niin tälle vallan verhon takaiselle Satanistiselle kultille jesuiittoineen pitäisi antaa se häätöuhka ja sellainenkin onnistusi, jos meillä ihmiskunnalla olisi käytössä oma ja itsenäinen rahajärjestelmä, joita nämä parasiittit eivät taas pystyisi kontrolloimaan.

Libyahan ja Syyria kykeni valtiona toimimaan omavaraisesti, joka sai tämän pankkiirien syndikaatin aina raivon partaalle, koska he eivät onnistuneet taivuttamaan Lybian johtaja Muammar Gaddafia puolelleen, koska Gaddafi oli jo rikas, eli häntä ei enää saatu edes lahjottua. Joten se oli enää aivan turhaa CIA:ta lähettää sinne Tripoliin joku CIA:n hillotolppamies tarjomaan sitä kymppitonnia, kun Gaddafilla oli jo miljoonia omasta takaa.

Joten CIA:n ja Pentagonin neuvottelijat päätyivät lopulta siihen, että kun kerta Gaddafi halusi tehdä Afrikasta vauraan ja rakentaa sinne myös oman vesiputken sekä perustaa Afrikkaan Libyan kanssa yhteisen kultaan sidotun valuutan, niin se sai lopulta tämän maailmaa salaisesti hallitsevan pankkiiri syndikaatin juonimaan tuon, että Gaffafista tuli päästävä eroon.

Natohan kävi sitten pommittamassa sen vesiputken, joka oli jo rakennettu aluksi sinne Afrikkaan. 

Nato oli taas sen rauhan asialla, kuten he aina ulkoisesti uskottelevat.

Nato on todellisuudessa näiden pankkirikollissyndikaatin yksityisarmeija, joka puolustaa näiden Sveitsin yksityisomisteisen BIS-pankin omistajien intressejä.

Soros varoittaa EU:n kahtiajakautumisesta | Tekniikkatalous

George Soroksen hyvä ystävä Martti Ahtisaarikin edusti rauhanneuvottelijana tätä samaa pankkiiri syndikaattia, joiden lähettämä hän Soroksen kautta oli.

Puhutaan ihan puhtaasta hyvin vaikutusvaltaisesta rikollisjärjestöstä, jolla on sijoituspankkimaailmassa pitkät lonkerot, jotka ulottuvat Sveitsin BIS-pankista, Euroopan keskuspankkiin ja aina USA:n keskuspankkiin jne. 

Noilla rahoilla sitten käydään tätä maailman huumekauppaa, lapsikauppaa, lapsiprostituutiota, sisäelinkauppaa, paritusbisnestä, lääkebisnestä jne. 

Tämä maailman ihmisten köyhdyttäminen on näille pankkiireille puhdasta peliä, jota he tekevät tuon työnsä vuoksi, jota he tekevät suoraan Saatanalle ja pimeyden voimille, koska he ovat tehneet sopimuksen Luciferin kanssa.

Eli sitä sopimusta vastaan nämä pankkiirit myivät sielunsa suoraan Saatanalle ja saivat vastineeksi tuon miljoonapalkkaisen jetset elämän, jossa kokaiini smoothiet kuuluvat pitkään päivään ja työsuhde-etuihin. On ökyautoja, ökyveneitä, ökyhuviloita, ökykartanoita, ökylentokoneita, ökyhelikoptereita, ökymökkejä, öky purjeveneitä jne. 

Nämäkin arvokiinteistöt ja ökyveneet sekä ökyautot on yleensä pesty huumekauppoista saadulla huumerahoilla, eli joku lähiö ghettojen narkkari antaa niistä sen oman osansa tuolla huumeidenkäytöllään ja he ovat sen öky jetset elämän ihmiskaupan kohde.

Mutta siinä Satanistisessa arvomaailmassa kaikki tuo oikeudenmukaistetaan sinulle, jos olet tehnyt sen Saatanan kanssa sopimuksen tuosta diilistä, että myit sielusi paholaiselle tuota kaikkea materialistista rikkautta sekä valtaa vastaan sekä halusit myös päästä mahdollisesti huoraamaan julkkiksena noihin julkkispiireihin.

rich man | Meme Generator

Tämä ökyisyys vain heijastaa tätä pankkiiri rikollisen sielutonta ja tyhjää elämää, joka todellisuudessa on hyvin yksinäistä ja onnetonta elämää, joka kuitenkin täytyy tv:ssä ja Hollywood elokuvissa kiillottaa näyttämään jotenkin coolilta ja makeelta.

He ovat vain langenneita ihmispoloisia, jotka ovat jääneet lapsena vailla rakkautta, koska yleensä näiden ökyrikkaiden sukujen vanhemmat kasvatavat myös lapsensa tuolla psykopaattien omaisella kylmäkiskoisella välttävällä kiintymysmallilla. Joten sitten näistä kyseisten rahasukujen lapsista saadaan myös yhtä kylmäkiskoisia bisnesnaisia ja miehiä, jotka ahertavat tuon köyhiltä ryöstetyn rahan eteen ja tekevät sitä kovaa työtä, jota siihen heidän mittakaavassa menestymiseen vaaditaan.

Mutta jos nyt mennään siihen itse tabuun, niin eihän tuo sakki oli kuin vain pieni joukko äärimmäisen rikkaita ihmiskauppiaita.

Heidän koko bisnes perustui vain ihmissielujen hyväksikäyttöön ja tällainen liiketoimintamuoto on mahdollinen vain, jos kysessä on sielunkehitykseltään lisko, jossa maailmassa tuo ihmiskauppa ja raha muodostavat aina sen suurimman arvomaailman.

Money Kills The Soul Drawing by Victor Melendez | Saatchi Art

Kynnyskysymys edelleen tähän koko ydinongelmaan on, että onko se ihmissielu edelleen kaupan ? 

Kun mitäs se sosiaaliturvatunnus oikein ihmiselle edustaa. Kun silloin 90-luvun lamakriisin aikana, joka myös oli keinotekoisesti luotu kriisi... Silloin Suomen velkaantuneet yrittäjät jos eivät pystyneet maksamaan lainojaan kerralla takaisin pankeille, niin yrittäjät menettivät sosiaaliturvatunnuksensa oikeuden Suomen sosiaaliturvaan, eli heidät kirjaimellisesti ajettiin sinne siltojen alle.

Tämä tehtiin vain, jotta Suomen pankit mahdollistivat EU-jäsenyydelle vaaditun 58 prosentin vakavaraisuusasteen, joka ei olisi muuten onnistunut, ellei niitä Suomen pienyrittäjiä olisi silloin tuhottu.

Mutta tämä korona kevät alkaa vähän selvästi muistuttamaan tuota 1992-1993 vuosia siltä osin, että myös tälläkin kerralla huomio kohdistuu jälleen pienyrittäjiin, kuinka heitä kohdellaan yhtä raakamaisesti kuin silloinkin, koska monikansalliset yhtiöt ja pankit haluavat nyt ryöstää näiden pienyrittäjien omaisuuden keinolla millä hyvänsä ja siitä syystä mitä todennäköisimmin tämä koronan toisen aallon teatteriesitys kun polkaistaan käyntiin viimeistään syyskuun puolella, niin sitten taas Suomen hallitus määrätään laittamaan jälleen ravintolat kiinni uudelleen ja ehdottamaan maskipakkoa ja mennään askel kohti lopullista EU liittovaltion tyranniaa.

Että tämä Euroopan eurostoliittohan alkaa jo muistuttamaan jotain kyykkyhyppykurssia, jota johdetaan aina sieltä Saksasta asti.

Kyykkyhypyillä nyt vaan tarkoitetaan sinun omaisuudestasi luopumista, kun suostut pistämään yrityksesi kiinni, koska KORONA.

KORONA on nyt tämä tyrannien käyttämä taikasana, jolla sinut yritetään triggeroida luovuttamaan yrityksesi valtiolle ja luopumaan siitä, sekä nöyrtymään sitten sosiaaliturvan asettamiin köyhyyspaineisiin. Tämä saa sitten myös apurahoilla ennen eläneet taiteilijat riippuvaiseksi KELA:sta ja tuhoaa kulttuuria sitä mukaan, kun näitä tunnettujakin laulajia joutuu nöyrtymään sinne työkkärin käytäville anomaan työmarkkinatukea, kun keikkaa ei enää ole kuten ennen.

Different Gigs For Musicians And Singers Wanting To Work On Cruise ...

Viihdemaailma kun koki jo sen luokan inflaation tänä kesänä, että se uudisti tämän koko skenen siltä osin, että nyt nämä kulissien takaiset tyrannit kiihottuivat tästä kuinka muusikotkin voidaan nyt melkein määrätä, että "Tästä eteenpäin kaikki julkinen keikkailu on kielletty ja te esiinnytte enää vain nettistriimeillä". 

Niin jo ylipäänsä tällaisen ehdottaminen on aivan mielipuolista, joka käytännössä tuhoaisi koko kyseisen skenen täysin, joka tunnettiin nimellä muusikkojen puolella nimellä keikkailu. Tuo maailma mitä itsekin harrastin vielä kymmenen vuotta sitten lähinnä vain näissä enemmän julkisuudelta näkymätömimmissä rivimuusikon hommissa.

Marilyn Manson quote: Sell your soul to yourself. You'll make more ...

Mutta nämä musiikkiteollisuuden takana istuvat ylimmät viihdemogulit... Eivät ne mitään tyhmiä miehiä ole. 

Kyllä ne tietävät tasan tarkkaan, että miten tämä viihdemaailma pyörii ja miten sillä kaupallisissa radioissa soivalla kolmisointu saasteella, jota nimitämme pop musiikiksi, saadaan edelleen nykyinen nuoriso aivopestyä siihen muottiin, johon heidät halutaan saatua aivopestyä.

Viihde teollisuus viihdyttäjineen onkin ollut vuosisatojen tämän teollistumisen myötä yhä suurempi laitos, joilla on tarkoitus pitää tämä sen kohderyhmä tuossa valveunessa, jottei syntyisi kapina.

Kun vielä silloin satoja vuosia sitten se viihdyttäjien sakki oli se kuninkaan hovi, mutta nyt kuninkaiden hovit ovatkin siellä tv-ruutujen vastaanottimien puolella ja näiden viihdyttäjien todellinen tehtävä on pitää television katsojat tuossa valveunessa, jottei he kykenisi heräämään tästä valveunesta ja herättämään tuota nukkuvaa mieltään ja tulemaan tietoiseksi omasta itsestään sekä näkemään minkälainen kusetus ja huijaus tämä koko järjestelmä onkin kaikki nämä vuodet ollut.

Mutta sinä et vain sitä ennen vielä huomannut, kun kaikki päivittäinen ja viikottainen aikasi meni siellä lapsiasi hoitaessa ja viedessä heitä mahdollisesti tarhaan ja töissä käymiseen. Sitten kun tulit töistä, niin laitoit television päälle, koska se antoi sinulle tekosyyn jälleen olla käyttämättä aivojasi ollenkaan tietoiseen ajatteluun.

Sanoisin, että tämän EU mailta ryöstävän rosvokoplan jäljittäminen ja tutkiminen on miljoona kertaa mielekkäämpää kuin katsoa jotain television typeriä ohjelmia tai Netflixiä. 

Koska sitä näissä hommissa ihan saattaa oikein oppia jotain ja siitäkös nämä hybridikeskuksen työntekijät tykkäävät kyttyrää, kun heille tulee aina uusi hybridikakka housuun, kun uusi suomalainen heittää sen tauluteeveen lähimmälle kaatopaikalle tai myy sen pilkka hintaan tori.fi kaupassa.

Ja ne televisioiden pelleohjelmien tuottajat sekä käsikirjoittajat ovat oikeasti jo aivan kusi sukassa, kun suosituimmat Youtubettajat ovat kiillaamassa näiden surkeimpien tv-ohjelmien edelle. Joten eihän siinä sitten auta kun näiden surkeista surkeimpien tv-ohjelmien tuottajat painostetaan houkuttelemaan näitä Youtubettajia näiden pelleohjelmien vieraileviksi juontajiksi.

Tulee mieleen se Grimmin klassikko satu Keisarin Uudet vaatteet, jossa alaston keisari kehui jokaiselle alamaiselleen, kuinka hänellä oli hienot uudet vaatteet, mutta hän olikin alasti.

Suomen rappeutunut viihdeteollisuus on jo siinä tilassa, että se on sen Keisarin kaltaisesti jo alasti, mutta tätä totuutta ei ainakaan juuri yksikään alalla työskentelevät taiteilija uskalla edelleenkään sanoa ääneen, koska he pelkäävät että sitten joku viihdemoguli suuttuu ja heiltä lähtee työt alta.Nämä parhaimmat koomikot itse asiassa ovat ja olivat totuudenpuhujia, mutta he naamioivat tuon läppänsä siihen muottiin, ettei heille siellä buuattu juuri koskaan.

George Carlin mm. veti tuota lavashowtaan ja hänen kertomansa setti oli aika pitkälti tätä samaa shaibaa kuin mitä täälläkin olen kirjoitellut pitkin nämä vuodet. 

Mutta ihmisten mielestä se oli viihdyttävää kuulla tuollaisen vanhan ja vihaisen oloisen miehen suusta.

Mutta toki jos tuon Carlinin yleisö olisikin kokenut sen totuuden heräämisen seuraavan vaiheen, eli vastustuksen, niin olisi sinne varmaan muutama pullo heitetty lavalle ja joku totuudesta häiriintynyt pitkätukkainen hippi vaatinut tuota salaliittopaskaa huumorishowta äkkiä loppumaan, ennen kuin totuus tekisi hänet mieleltään vapaaksi.

Totuudella kun on tuo kolme vaihetta

1. Niille nauretaan
2. Niitä vastustetaan viimeiseen asti
3. Ne hyväksytään totuuksina

Että jos netissä vaikka jossain somessa hiillostat ja riittävän paljon provoat totuutta, niin jossain vaiheessa saat porukkaa tuohon kakkosvaiheeseen, niin saat melkoisen määrän vihamiehiä, jos olet tunnettu persoona.

Mutta jos onnistut saamaan tämän kuulijakuntasi tuohon kolmosvaiheeseen, niin siinä vaiheessa työsi on tehty. Eli my work here is done

Eikä se porukka herättänyt itseään sinun takiasi, vaan sinä vain mahdollistit heille ne avaimet heidän korkeimman itsensä ja minänsä löytämiseen, eli totuuden.

Lähde: YLE-REUTERS