http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, heinäkuuta 15, 2020

Tapaus Wayfair ja ihmiskauppa

Kuvan mahdollinen sisältö: 2 henkilöä, tekstissä sanotaan Here we have Ghislaine Maxwell pictured with president of operations at #Wayfair, Bill Hutcherson. #GhislaineMaxwell #wayfairgate #wayfairtrafficking

Viime päivinä netissä on kohistu Wayfair nimisestä yhtiöstä, joka myy mm. huonekaluja postimyynnillä.

Wayfairin johtaja Bill Hutcherson tunsi myös Ghislaine Maxwellin.

Kuva

Niin kun Australiassa mm. katosi joitain vuosia sitten 15 vuotias poika nimeltään Brandon D'Alessandro.

Kuva

Niin yllättäen Wayfairiin tulee myyntiin 25 999.99 punnan arvoinen matto, jolla on samankuulloinen nimi kuin tällä Australiassa kadonneella 15 vuotiaalla pojalla.

Ja on siinä matolle aikamoinen hinta jo.

Kuva

John Podestan sähköposteissa myös selvisi, kuinka mies keskusteli siellä tyynyjen ostamisesta.

Kuva
Harwingtonissa (Connecticut, USA)  taas katosi Yariza Castro niminen 16 vuotias nainen ja taas Wayfairissa lähti myyntiin tämän tytön nimellä kaappi, jolla oli peräti 13 799.99 dollaria hintaa.

On taas kaapille melkoinen hinta ja näyttää ihan perus IKEA:n sekunda tavaralta. Että ei tuossakaan paskasta taiota timanttia, jos kaapista puhutaan. Mutta nyt puhutaankin lapsiseksiorjien lapsikaupasta, jota tämä Wayfair yhtiö ilmiselvästi harjoittaa. 

Se tässä olisi mielenkiintoista vielä selvittää, että liikkuuko siepattu lapsi elävänä siellä, vai onko ne jo pilkottu ruumiinosiin ja jo arenokromit eritelty ? 

Koska tuota ihmisten ja lasten sisäelinbisnestä DEEP STATE:n globalistit myös harjoittavat yhtenä liiketoimintana.

Kuva

Wayfairin sivustolla on kuulemma ihan koodit näille lapsiseksiorjille, jotka voi hakea Venäläisellä Yandex hakukoneella.

Tuokin kuvassa näkyvä lapsiprostituoitu on kirjattu koodilla W001848799, jolla löydätte internetin hakukonehistoriasta Wayfairin sivustolle päätyneen hakutuloksen. 

Mutta joku varakas pedofiili on jo ehtinyt ostaa tuon lapsiprostituoidun itselleen.

Kuva

Yölamppukaan ei voi näin paljon maksaa. Mutta silloin kun sen ohella tuleekin lapsi sen mukana, niin silloin yölampullekin saadaan jo melkein 20 000 puntaa hintaa.

Mutta nyt valemedia on keskittynyt Ghislaine Maxwellin oikeudenkäyntiin ja tästä Wayfair skandaalista ei ole lupa kirjoittaa toimittajilla, tai no jos joku valemedian toimittaja siitä kirjoittaa, niin hän kirjoittaa siitä silloin vain hyvin vähättelevän ja pilkkaavan artikkelin, jossa keskitytään vain tähän Wayfair gateen uskovien ihmisten pilkkaamiseen.

Kuten nämä DEEP STATE:n rakkikoirat valemedioissa tekevät, koska he ovat näiden samojen pedofiilieliitin käskyläisiä ja tuon saastaisen eliitin vahtikoiria.

Good Riddance, Conspiracy Nuts: Why You Won't Hear Me Talk about ...

Pedofiiliringit ovat pyörineet tähänkin päivään asti Washington DC:ssä ja tästä se Pizzagatena tunnettu skandaalikin sai alkunsa, koska se vuodettiin julkisuuteen muutama vuosi sitten.

Mutta sitten se sai joukon valemedian toimittajia hyökkäämään tämän Pizzagate skandaaliin uskovien ihmisten päälle. Kuten eliitin rakkikoirien kuuluu tehdä, että ampua aina viestintuojat ensimmäisenä, jottei tämä poliitikkojen pedofiiliverkosto vaan paljastuisi laajemmin.

Siellä se on edelleen Youtubessa tämä ääninauha, josta kuulee kuinka John Podesta raiskaa pikkupoikaa ja pikkupoika huutaa tuskasta ja pelosta.

Podesta nussii pikkupoikaa perseeseen ja huutaa, että "sano että minä olen sinun isäsi".

Tämä ääninauha on tiettävästi huhujen mukaan taltioitu juuri sen Pizzagate kohun keskiön, eli Comet Pizza Ping Pong ravintolan kellarissa. Tämän paikan omistaa mies nimeltä James Alefantis, joka on ravintoloitsijan uran lisäksi tehnyt rahansa lapsi- ja huumekaupalla. Hän on Washingtonissa hyvin vaikutusvaltainen mies ja siksi hän tuntee siellä niin paljon mm. poliitikkoja, että on antanut heidän tulla hänen ravintolaansa raiskaamaan ja aina murhaamaan pikkulapsia.

Pin op state of denial

Nämä kuvat ovat siltä Hillary Clintonin snuff videolta, joka kiertää edelleen dark webissä.



FBI ratsasi Weinerin kannettavan tietokoneen, jolta tämä Hillaryn snuff video löytyi, jossa hän murhasi ja silpoi hengiltä alaikäisen tytön tuolla Comet Ping Pong pitserian kellarissa avustajansa Huma Abedinin kanssa. Huma Abedin on Weinerin puolisto.

Vores Washingtonliv: Ping Pong osv. - med tilføjelse

Nämä samat pingispöydät tuossa ylempänä näkyy siinä Hillaryn snuff videolla.

Epstein To Archons - The Realest Thing I've Ever Written




Tämän vuoden helmikuussa jo 9 ihmistä oli kuollut niistä 12:stä henkilöstä, jotka olivat nähneet Weinerin läppärin sisällön.

Kyse on siis äärimmäisen vaarallisesta asiasta, koska Clinttonien suku on mafiasuku.

Nyt kuului uusin tieto, että rouva Clinton joutuu Epstein oikeuden eteen 9.10.2020 

Hän kun on oikeasti aika pikku kala vedessä noiden muiden isompien kihojen edessä, joita siellä vallan verhojen takana kyllä on paljon, jotka eivät halua tulla julkisuuteen. 

Kun olen jopa kuullut sellaisia väitteitä, etteivät nämä Rothschilditkaan ole vielä näitä maailman vaikutusvaltaisimpia sukuja, koska ne heitäkin vaikutusvaltaisimmat suvut ovat kuulemma sittenkin siellä aina Roomassa asti ja ilmankos Roomassa, koska sieltähän se Vatikaaninkin verotuspelleily silloin kauan aikaa sitten alkoi.

Siitähän se vanha sanonta tulee, että Kaikki tiet johtavat Roomaan.

Sieltähän se Vatikaani silloin tuhansia vuosia sitten tuli ja laittoi Suomen verolle ja tuhosi täällä Shamaani uskonnot jne. Sekä pakkokäännytti Suomen kristinuskoon ja Vatikaani joutui lopulta turvautumaan Saksalaisiin pronssisotureihin, koska Vatikaanin joukot tapettiin täällä Suomalaisten toimesta. Kun täällä osasi jopa naiset ampua jousipyssyllä vielä noina aikoina tuhansia vuosia sitten, eikä täällä niinä aikoina millekään Paaville kumarreltu tai hänen ylemmille kätyreilleen.

Olen jopa kuullut tällaisenkin jutun, että siellä Helsingin kansallismuseossa on eräät vaatteet, jotka ovat peräisin tältä itse Paavin lähettämältä veronkerääjältä, joka tapettiin hänen tullessa Suomeen joskus tuhansia vuosia sitten. Niin hänen kaavut on edelleen siellä Kansallismuseossa, mutta ei vaan Kansallismuseo ja Museovirasto voi näitäkään asioita kertoa Suomalaisille, kun Suomalaiset on edelleen pidettävä tyhmänä ja jatkettava tätä Ruotsin rahaeliitin apartheid alistusta.