http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, heinäkuuta 29, 2020

Pistä THL:lle postia

Infektiolääkärit ja THL täysin eri mieltä keuhkokuumerokotteesta ...

Eräs aktiivinen kansalainen oli laittanut THL:lle oikein napakan sähköpostin, joka kuului näin:

"Vastaanottaja: info@thl.fi
Hei,
Täten ilmoitan että minä tai lapseni xxx emme
ota tulevaa koronarokotetta. Voitte siis laskea meidät pois tilaamastanne määrästä.
Ja lisäksi totean, ettei kannata ylimitoittaa rokotehankintoja. Omasta lähipiiristä ei kukaan heistäkään ole ottamassa rokotetta.
"

Tuollaisen viestin saisi moni muukin lähettää sinne THL:lle, niin menee meidän viesti sinne perille, ettemme me ole mitään BIG PHARMA lääketeollisuuden koekaniineja tälle korona/RNA- rokotteelle.

Anniversary of Smolensk air crash: Still no independent investigation

Ruotsin hallitus taas tiettävästi tulee vastustamaan tätä koronarokotuspakkoa ja yleensä aina siinä vaiheessa, kun lääketeollisuusjättien varpaille astutaan tuossa mittakaavassa, niin Puolassakin kävi se ikävä lentoturma, jossa kuoli samalle miltei se koko valtionjohto. 

Kun Puolan terveysministeriö kieltäytyi 2009 vuonna tilaamasta yhtä ainuttakaan sikainfluenssarokotusta ja siinä meni yli 16 miljardin dollarin potti saamatta näiltä BIG PHARMA:n järjestäytyneiltä rikollisilta. Joten varmasti se otti päähän.

Puolan terveysministeri Ewa Kopazista tuli sen seurauksena kansallissankari Puolassa.

Poland criticises Russia Kaczynski plane crash report - BBC News

Paitsi silloinen Pääministeri Donald Tusk oli lennätettu Smolenskiin toisella koneella, koska hän olikin näiden Illuminaatin "jesuiittojen" erityissuojeluksessa joten hänen henki säästettiin.

Toki ennen tätä Puolan valtionjohdon Tupolev 154 koneen pudotusta Puola oli mm. vuonna 2006 ilmoittanut löytäneensä itämerestä öljyä ja aikoi lähteä sitä sieltä pumppaamaan.

Öljy nyt kun on vaan sellainen asia, että näistä öljyesiintymien alueista käydään ihan sotaa ja Puolan valtio taisi astua tuossa Venäjän öljyimperiumin varpaille, kun ei siitä Puolan öljynpumppaamisesta sitten enää kuulunut mitään myöhemmin.


Mikähän muu sen olisi selittänyt, että miksi koneen putoamispaikalle lähetettiin jo ennalta Venäläisiä erikoisjoukkojen sotilaita, jotka kävivät ampumassa vielä eloon jääneet koneen hylkyyn ja tämän videon kuvannut henkilö puukotettiin viikkoja myöhemmin hengiltä Venäjällä. 

Silminnäkijä saatiin siis eliminoitua, mutta jostain syystä tuo video jäi elämään nettiin senkin jälkeen.

The Deadly Corruption of Clinical Trials – Mother Jones

Mutta jos vielä palaamme tähän pääaiheeseen, eli näihin korona showta johtaviin monikansallisiin lääkeyhtiöihin.

Heille sinä olet pelkkä koekaniini ja lääketeollisuuden bisneksen kohde. Kun taas nämä lääketeollisuuden monikansalliset lääkeyhtiöt edustajineen ovat puhtaita palkkatappajia, jotka toimivat lääkäreidensä välityksellä.

Heidän motiivi on tehdä potilaiden hitaalla kuolemalla voittoa ja sitä parempi voitto syntyy, mitä pidempään sairaat saadaan vielä pitkitetysti pidettyä elossa. Oli sitten kyseessä syöpähoitojärjestelmä tai jokin muu voittoa tuottava lääkehoito, jonka hintalappu on aina tähtitieteellinen.

Sitruuna | eteerinen öljy | LUOMU - Limepop

Se että vielä joku sitruuna kasvaa siellä puussa ja parantaa ihmisen immuniteettijärjestelmää, niin apteekkeihin ei voida vieläkään näitä sitruunapuita istuttaa, eikä apteekkeihin olla vieläkään näitä sitrushedelmiä viety lääkkeiksi, koska ne olisivat lääkkeinä liian tehokkaita ja parantaisivat potilaiden immuunijärjestelmää sekä ruoansulatustoimintoja liian paljon, jolloin taas tämä potilaiden hitaalla sairastuttamisella tehty liiketoiminta alkaisi jo kärsimään.

Joten sen takia BIG PHARMA keskittyy vain sen parasetamolin kaltaisten särkylääkkeiden massatuotantoon ja tuputtamiseen. Että jos niillä saadaan potilaille vielä maksa hajalle, niin sehän tietää vain lääketeollisuudelle lisää voittoja, koska sitten näille potilaille voidaan alkaa myöntämään maksanhoitoon tarkoitettuja lääkkeitä jne.

FOOD – V-Label
Jos teettäisi tutkimusta näiden prosessoitujen ruokajättien osakkeenomistajista, niin löytäisi sieltä selvän yhteyden lääketeollisuuden BIG PHARMA:n kanssa ja syykin on täysin selvä, sillä juurikin tämä prosessoitu ruokateollisuus on se, joka sairastuttaa ihmisten immuniteettijärjestelmän.

Eli saa kirjaimellisesti hitaasti sen suoliston tukkoon ja lopulta se suolisto saadaan altistettua aina suolistosyövän kaltaisille taudeille, jotka ovat eristyisesti viime vuosina vielä lisääntyneet jopa Suomessakin hälyttävästi.


Uskaltaisin jopa väittää, että tällä on suora yhteys glyfosaatti nimisen torjunta-aineen kanssa. Tätä myrkkyä kuulemma löytyy aina Vaasan ruispaloistakin.

Joten minusta olisi oikein, jos nämä glyfosaatti ruista käyttävät leipävalmistajat laittaisivat sinne leipäpaketteihin niitä samanlaisia varoitustarroja, kuten tupakka-askeissakin on niistä tupakan tervaamista ja pilaantuneista keuhkoista kuvia, niin näihin glyfosaatin myrkyttämiin leipäpaketteihin voisi laittaa myös kuvia syövän turmelemista suolistoista ja teksti, että "HUOM. TÄMÄ TUOTE ON VAARALLISTA TERVEYDELLE JA SAATTAA AIHEUTTAA SUOLISTOSYÖVÄN".

Että moniko enää ostaisi sitä glyfosaatilla myrkytettyä ruisleipää, jos siellä paketin kyljessä suoraan sanottaisiin, että TÄMÄ VOI SITTEN LAITTAA SUOLISTOSI TUKKOON JA SAADA SEN VUOTAMAAN VERTA ?  

Mutta toki ruisleivässä ei ole vieläkään nikotiinia seassa, että se ei koukuta samalla tavalla kuten tupakka tekee tuon nikotiinin osalta. Mutta se on näiltä ruoan tuottajilta aivan yhtä rikollista kuin tuon tupakkateollisuuden temput tuon nikotiinin osalta, jota vielä ammoniumilla tehostetaan vartavasten, jotta käyttäjä saadaan koukuttumaan ja riippuvaiseksi tupakkatuotteista.

Voin kertoa tässä suoraan sen, että nämä lääketeollisuuden johdossa toimivat elitistit eivät syö mitään glyfosaatteja sisältäviä ruokia. Vaan he tietävät sen miten orgaaninen ruoka pitää heidät terveinä. Paitsi toki he käyttävät myös adrenokromia pitääkseen itsensä nuorena, eli juovat tätä lapsista talteenotettua adrenaliinin hapetustuotetta.

Mutta vielä tästä leipä aiheesta sen verran, että kun muutamia vuosia sitten joskus 2011-2012 vuosina karppausbuumi oli käynnissä ja näitä suomalaisia leipävalmistajia toi kauppojen hyllyille VHH-leipiä, eli vähä hiilihydraattipitoisia tuotteitaan, jotka olivat silloin myyntihitti.

No sitten tapahtui tällainen yllättävä käänne, että miltei jokainen VHH-leipä katosikin sieltä päivittäisruokakauppojen hyllyiltä ja tätä ei edes nämä leipävalmistajat suostuneet julkisesti kommentoimaan, että loppuiko karppausbuumi, vai mitä oikein tapahtui.

Mutta taisikin käydä niin, että jostain monikansallisesta lääketehtaasta maksettiin sinne sellainen summa, joilla nämä leipävalmistajat puoliväkisin pakotettiin vetämään nuo vähähiilihydraattipitoiset leivät pois kaupoista, koska suomalaiset olivat jo alkaneet laihtua liikaa, joka vaaransi mm. statiinilääketeollisuuden bisneksen. Eli verenpainelääkkeet kävivät entistäkin huonommin kaupaksi, kun nämä ylipainoiset suomalaiset onnistuivat noilla VHH-leivillä laihduttamaan itsensä pienempikokoisimmiksi ja monet joilla oli ykköstason diabetes pääsivät aina lääkkeistä eroon. 

Tuollainenhan oli tuhoisaa verenpainelääkebisnekselle ja diabetes lääkityksen voitoille. Joten lopulta nämä muutamat lääkejätit tarttuivat toimeen ja maksoivat likaisella rahallaan nämä karppileivät pois kaupoista, joita ei enää sinne Prisman tai S-kaupankaan hyllyille ole enää uudestaan eksynyt ja saatiin taas Suomen kansa uudelleen ylipainoiseksi tällä glyfosaatti vehnällä, joka tiesi taas BIG PHARMA:n lääkebisnekselle rahallisesti lihavia aikoja. 

Se karuin puoli tuossa on siinä, että mitä lihavempi ja sairaampi väestö, niin sitä suuremmat ovat lääketeollisuuden roistojen voitot. Mutta myös aivan samalta osalta myös tämän kansallisen huumeongelman sekä psyykelääkeriippuvuuden kustannukset Suomen valtiolle ovat vuosittain jo yli 11 miljardia euroa.

Mutta nämä rosvot ovat kuitenkin rakentaneet sen nerokkaasti, että huumeriippuvainen tai psyykelääkeriippuvainen narkomaani maksaa vain pienen omavastuun ja loput kalliit narkoottiset aineet maksetaan valtion piikkiin. Joilla varmistetaan tämä, että nämä yli 600 000 suomalaista saadaan pidettyä tuossa zombiemaisessa tilassa ja heille saadaan pitkitetysti se aivovamma, joka on näiden vahvojen neuroleptilääkkeiden vaarallinen sivuvaikutus.

Mutta näiden RNA-rokotteiden, eli koronarokotteiden salaisuus liittyy DNA:n ja RNA:n palasten rakenteisiin.

Näiden proteiinit jotka ovat ulostettuja soluista tulevat ulos silloin kun solu on myrkytetty.


Mutta nyt tulee se mielenkiintoisin kohta. Eli mikä on eksosomien ja koronaviruksen (COVID19) ero.

Ne ovat identtiset.

Ihmisen tuottamien eksosomien koko on solun sisällä 500 nm (MVE)

Koronaviruksen (COVID-19) koko on myös solun sisällä 500 nm (MVE)

Sen halkaisija on myös solun ulkopuolella 100 nm sekä koronaviruksessa, että eksosomilla.

Reseptori on identtinen... Se on sekä eksosomilla ja koronaviruksella ACE-2


Se sitten tuottaa RNA:ta... Tästä syystä koronavirusrokotteen nimi on RNA-rokote.

Ja tämä pesäke sitten löytyy sieltä keuhkoista sekä eksosomin, että koronaviruksen kohdalla.

Tämä on nyt se asia, jonka nämä terveysviranomaiset yrittävät meiltä salata.

Mutta mitä tekevät nämä korruptoituneen hallituksen sekä eliitin vahtikoirat, eli toimittajat.

No ne ilkkuvat muutaman kerran kuukaudessa näille ihmisille, jotka ovat osanneet ottaa selvää näistä asioista sekä 5G verkoista.

He ilkkuvat heille, koska tämä toisinajattelijoiden ryhmä muodostaa tälle BIG PHARMA:n roistoille suoran uhan, joten heidät on yritettävä asettaa julkisesti naurun alaiseksi keinolla millä hyvänsä. Mutta jos luet vielä sitä Hesaria, niin huomaat jo aika nopeasti, että kyseinen lehti on enää pelkkä vitsi.

YLE on myös pelkkä vitsi ja nämä muutkin vallan vahtikoirat, jotka ovat jo niin vanhoja rakkeja, jotka eivät enää jaksa enää kunnolla haukkua. 

Mutta jostain kumman syystä Aatos Erkon säätiö edelleen yrittää pitää näitä yli kolme kertaa elinikänsä ylittäneitä vallan vahtikoiria (lahjotut toimittajat) vielä elossa keinolla millä hyvänsä, jotta ne räksyttäisivät entiseen malliin ja suojelisivat tätä kulttuurieliitin tekopyhää salonki sakkia.

Mutta kun vuodet ovat jo vierineet, niin valemedialla on mennyt vuodesta toiseen yhä huonommin, koska nämä valheita myyvät organisaatiot tuhoavat itse itsensä, koska valheet eivät enää myy yhtä hyvin kuten ennen, koska kansa on alkanut heräämään tästä unesta.

Mutta vielä tuolloin 1939 vuonna Suomessa ei vielä ollut Facebookkia ja sosiaalista mediaa. 

Jos olisi ollut, niin luultavasti tuokin Talvisota olisi jäänyt sotimatta ja siitäkös vihastuneena Erkko kätyreineen olisi varmaan pistänyt senkin Venäjän trollien syyksi.

Venäjä on tämä kortti, jonka nämä globalistit heittävät aina pöytään tarvittaessa, jos heidän valheellinen narratiivi pystytään kyseenalaistamaan.

Mutta ei se Suomen Kansaneläkelaitos (KELA) maksa vieläkään niitä ruplia.