http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, heinäkuuta 20, 2020

Jenna Jameson: Hollywood suojelee ison luokan pedofiileja



Ex pornotähti Jenna Jameson rysäytti melkoisen Twitter pommin ottamalla kantaa Hollywoodin pedofiili kohuun.

Hän totesi Hollywoodin olevan hiljaa viime aikoina aivan tietystä syystä, koska siellä suojellaan ja peitellään nyt ison tason pedofiileja, jotka ovat ihan kuuluisia näyttelijöitä ja ohjaajia.

Jameson on vaan nyt vaarassa ja hänelle saattaa pian käydä kuin kävi Marilyn Monroelle 1962. Että tuli CIA ja myrkytti hengiltä ja lavasti homman itsemurhaksi.

How to attack Woody Allen and Asian women with racist, stupid, and ...

Woody Allen on ainakin yksi heistä, joka edelleen on CIA:n ja Hollywoodin suojeluksessa.

Woody Allenhan on vielä sen sarjan pedofiili, että hän meni lopulta naimiiin tämän ottotyttärensä kanssa, jota oli koko tämän ottotyttären lapsuuden käyttänyt seksuaalisesti hyväksi, kuten pedofiilit uhreilleen tekevät.

Nyt tämä loppuaika, kun tämä uhri on aikuinen ja mennyt vielä naimisiin tuon saman pedofiilin kanssa muuttui tuoksi pedofiilien ja uhrien väliseksi yhteydeksi ominaiseksi Tukholman syndroomaksi, jolloin uhri alkaa kokemaan sympatioita alistajaansa kohtaan.



Jameson otti myös kantaa Epstein kohuun ja totesi Epsteinin olevan vielä melko kevyttä siihen verrattuna mitä vallan kulissien takana on puuhattu lasten kanssa, kuten jahdattu heitä metsissä ja metsästetty lastentappobileissä (Elite hunting parties).



Kuninkaallinen kaarti joutui näitä lastentappo juhlia vartioimaan joitain vuosia sitten, jonne myös Alankomaiden Kuningatar Beatrix otti osaa.

Child hunting parties

Tämä lasten teurastusjuhla on vaan sellainen aihe, ettei se edelleenkään ole Helsingin Sanomien kaltaisten valemedioiden sivuilla salonkikelpoinen aihe, kun siinä voisi muuten mennä niiden Hesaria lukevien kukkahattutätien päivä pilalle.

Pin on Psychology of the Sociopath

Mutta nämä kuninkaalliset verilinjat sukuineen koostuvat laajalti psykopaateista ja psykopaateilla on normaaleihin ihmisiin verrattuna vähän erilaisennäköinen aivokuva, joka näkyy tuossa yllä.

Oikeanpuoleisempi kuva on psykopaatin aivoista ja niiden tunneaivolohko on hieman erilainen kuin normi-ihmisten, koska psykopaateilta puuttuu empatiakyky miltei täysin.

Mutta psykopaatti on kyllä taitava esittämään empaattia, muttei hän kykene näiden aitojen empaattisten tunteiden ilmaisuun.

Siksi koska psykopaatti kykenee näyttelemään hyvin empaattia ja pystyy luontevasti toimimaan haasteellisessakin työympäristössä, niin tästä syystä heitä on politiikassa hyvin paljon edelleen. Heitä on noussut Presidenteiksi, yritysjohtajiksi, juristeiksi ja lääkäreiksi jne.