http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, heinäkuuta 15, 2020

Lundin yliopistossa tehdyt ruumiinavaukset paljastivat, että mitään koronavirusta ei ole ollut siihen kuolleilla henkilöillä



Ruotsissa sijaitsevassa Lundin yliopistossa patologi Elisabeth Englundin johdolla tehdyt ruumiinavaukset paljastavat, että näillä henkilöillä joilla väitettiin kuollessaan olleen koronavirus ei ole löytynytkään mitään virusta.

Joten näin Lundin yliopistossa tehdyt koronapotilaiden ruumiinavaukset paljastavat, että koko homma on huijaus, kuten tässä monet varmasti ovat jo nähneet, että mitään oikeaa näyttöä mistään vaarallisesta viruksesta ei ole missään nähtävillä. 

Sillä on vain valheellisia raportteja uusista koronatartunnoista ja nämä muka koronaan kuolleet ihmiset eivät ole kuolleet kuin vain mm. luonnollisesti.

Mutta näillä valheilla globalistit valmistelevat kohta koko maailmaa koronapiikille, jonka he haaveilisivat että saisivat pakotettua koko maailman ihmisille, koska ihmisiä on heidän mukaansa liikaa maailmassa.

Ted Turner vuonna 2007

YK:ssa aikanaan vaikuttanut Ted Turner totesi aikanaan näin; "Maailman väestössä täytyisi tehdä 95 % vähennys, joka olisi ideaalinen vähennys nykyisestä maailmanväkiluvusta". 

Voisi aloittaa vaikka itsestään, mutta kun nämä Illuminatin rikkaat Deep State eliitin  papat ja mummotkin juovat aamuisin sitä vähän kalliimpaa verenohennuslääkettä adrenokromia, joka on otettu niistä murhatuista pikkulapsista, niin he elävät sillä nuoren lapsen veren adrenaliinin hapetustuotteella helposti jopa ysikymppseksi asti.

Consciousness Rising on Twitter: "Adrenochrome is a hell of drug.… "

Mutta tässä adrenokromissa on sellainen huono puoli, että silloin kun sitä lakkaa käyttämästä joku mummeli, niin hän rypistyy heti silmissä.

Dawn Lotharius on Twitter: "#ADRENOCHROME #SAVETHECHILDERN ...

Internetissähän on ollut viime vuoden sisällä paljon spekulaatioita siitä, että jopa Celine Dionin ryppyisyydelle syy olisi se, että hän lopetti muutama vuosi sitten adrenokromin käytön seinään ja muistuttaa sen takia tuollaista seitsemänkymppistä kurtistunutta tätiä.

Celine Dion Weight Loss - Is Celine Dion "Too Thin"?

Että miten muuten tuollaisesta kauniista pop diivasta voisi yhtäkkiä tulla muutamasssa vuodessa tuollainen kärttyisän rypistynyt ja mummo ? 

AdrenoChrome