http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, heinäkuuta 16, 2020

Kohta sinulla täytyy olla maski päästäksesi ruokakauppaan

Kuvan mahdollinen sisältö: 1 henkilö, istuu ja sisätila

Jos luulit, että tämä maskipakko hulluus jäi tähän, niin siellä on suunnitteilla paljon pahempaa.

Aasian lentokentät ovat muistuttaneet jo viime viikot jotain bakteeritehdasta, vaikka edelleen mistään koronaviruksesta ei ole mitään oikeaa näyttöä. Koska siitä on vaan näitä väärennettyjä testituloksia, jolle tämä globaali valhe perustuu.

Mutta eliitillä ei ole enää muita keinoja käyttää, kuin tämä psykologinen terrori, jota he huhujen mukaan ovat valmiita jatkamaan vielä seuraavat viisi vuotta, jona aikana he uskovat saavansa alistettua koko maailman tähän tulevaan uuteen normaaliin.

He aikovat jossain vaiheessa käyttää kiristyskeinoja, ettei ihmiset pääsisi mm. ruokakauppaan ilman maskia tai rokotetodistusta. Että mikähän laboratoriorotta tässä joka kansalaisesta täytyy tulla, jotta jokainen pääsee palaamaan takaisin uuteen normaaliin.

Kuvan mahdollinen sisältö: 2 henkilöä, tekstissä sanotaan "KÄVIT OMIN LUPINESI OSTAMASSA KAUPASTA RIISIĂ ILMAN MASKIA. SE ON 600 EUROA SAKKOA" mgflip.com

Espanjassa on jo nyt laitettu ihmisille mm. luvattomasta ulkoilusta 600 euron sakko ja Espanjassa on monella vielä Frankon fasistiset ajat mielessä.



Edelleen jos palaamme sinne vuoteen 1918, niin vain ne kuolivat Espanjan tautiin, jotka saivat rokotteen, jossa se tappava piikki oli.

Kuvan mahdollinen sisältö: 2 henkilöä, tekstissä sanotaan USAGMY "NYT SE KORONA KUONOKOPPA NAAMAAN NIIN KUIN OLISI JO, VAI TULENKO ANTAMAAN VAUHTIA". imgflip.com

Mutta jotenkin vaan näinä aikoina sen ihmisen älykkyysosamäärän voi helposti päätellä siitä, että löytyykö ihmiseltä se kuonokoppa vai ei. Joka ei oikeasti suojaa miltään koronavirukselta, koska mistään koronaviruksesta ei ole edelleenkään minkäänlaista näyttöä.



Ruotsin Lundin yliopistossa jo tehtiin ruumiinavauksia näille koronaan kuolleille ja patologi saikin selville, ettei mitään koronavirusta heissä ollut.

Mutta tämä "KORONA" on nyt tämän ajan kuvan synonyymi Uudelle Maailmanjärjestyksen toimintavaiheelle.

"Turvavälit" ovat myös toinen taikasana "Maskipakon" kanssa Uuden Maaimanjärjestyksen toimintavaiheelle.

Kun näillä Vatikaanin jesuiitoilla ja tällä muulla salaseuralla alkaa jo tulemaan kiire, koska he eivät enää lopulta ehdi saamaan tätä hanketta maaliinsa, koska ihmiskunta kokee sitä ennen kollektiivisen heräämisen ja lopulta energiat muuttuvat jo niin valoiksiksi, ettei pimeyden voimat enää onnistu tuossa lopullisessa tavoiteessaan.

Henkivalloissahan on koko ajan jo täysi sota käynnissä, jossa pimeyden voimat saavat jatkuvasti takkiin valon voimilta. Siksi nämä siellä tapahtuvat taistelut ovat nyt alkaneet näyttäytymään ihan tällä tasolla mm. talousjärjestelmän totaalisena tuhona, jonka dominot alkoivat jo kaatumaan ja se tulee johtamaan talousjärjestelmän totaaliseen tuhoon.

Koska tämä tuhokapitalismi on perustunut valheelle, joka muistuttaa pyramidihuijausta, niin ei tuollaiset ponzihuijaukst loputtomiin kestä.