http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, heinäkuuta 03, 2020

Epsteinin ent. tuttu putosi mystisesti alas 27 kerroksesta ja kuoli

Liz Hurley's ex Steve Bing, 55, jumps to his death from ...

Jeffrey Epsteinin entinen tuttu elokuvatuottaja Steve Bing löytyi kuolleena muutama päivä sitten. Hänen väitettiin pudonneen kotoaan 27 kerroksesta alas.



Bing tuli tunnetuksi myös aikaisemmin hänen seurusteltuaan näyttelijä Elizabeth Hurleyn kanssa.

Vuonna 2019 Vanity Fair lehti paljasti, että Bing oli yksi Epsteinin Lolita Express lentoyhtiön asiakkaista, joten hän oli silloin mitä ilmeisimmin tilannut itselleen sen palveluista löytyiviä lapsiprostituoituja.

Nyt sitten valemedia niputti tämän tapauksen, että mies oli masentunut koronapandemiasta ja hypännyt 27 kerroksesta alas kuolemaansa.

Kun tämän peitetarinan keksinyt porras luulee, että asia on nyt loppuunkäsitelty. Senhän vuoksi tässä MTV Uutisten julkaisemassa uutisjutussa on jätetty kokonaan kertomatta, että Bing tunsi Epsteinin. Mutta näin se valemedia toimii.

Ian56 Twitterissä: "The Clinton Witness Removal Service strikes ...

Voi olla, että nyt yksi tähän Epstein vyyhtiin liittyvä todistaja on eliminoitu, eikä Steve Bing pääse enää Epstenin juttuun edes todistajaksi. Että kukahan tilasi Bingille sen Clintonin säätiön ns. todistajansuojeluohjelman, eli ruumisauton? 

Sillä ei tuo Bingin hyppäystarina kyllä tunnu millään lailla uskottavalta.

Sillä tämä hollywood näyttelijä Iisac Cappy myös sanoi suoraan n. vuosi sitten, kun hän paljasti Tom Hanksin olevan pedofiili, ettei hän itse ole itsetuhoinen. Niin vaan kuitenkin Cappyn ruumis löytyi Arizonalta tieltä, jonne oli rekka ajanut hänen ruumiinsa yli ja miehen väitettiin hypänneen sillalta alas ja valemedia julisti, että mies teki itsemurhan ja laittoi vielä nettiin itsemurhakirjeen. Joten nopeasti muuttui se mies itsetuhoiseksi.

Että nämä heitot Epstein didn't killed himself
Iisac Cappy didn't killed himself
Steve Bing didn't killed himself

Näistä voisi melkein teettää jo t-paitoja, josko se herättäisi nuo valvetietoisuudessaan nukkuvat ihmiset.

Lähteet: MTV Uutiset

Vigilant Citizen