http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, toukokuuta 27, 2017

Zbigniew Brzezinski (89) on kuollut


Kylmän sodan strategistina toiminut sekä presidentti Jimmy Carterin neuvonantajana toiminut Zbigniew Brzezinski on kuollut 89 vuotiaana.

Muutama vuosi sitten Brzezinski luennoi CFR:n (Council on Foreign Relations) kokouksessa siitä, että kuinka maailmassa syntyisi uusi poliittinen herääminen, joka uhkaisi maailman salaisen valtaeliitin asemaa.

Brzezinski kuului tiiviisti Wall Streetin rikollisten sijoituspankkiirien sisäpiiriin, jonne hänellä luonnollisesti Washingtonin pelurina oli pääsy. 

Hän kuului myös Trilateraalisen Komission jäseniin.
Vaikutusvaltaisten liskomiesten rivit vähenevät

Brzezinski oli geneettiseltä verilinjaltaan lisko joita on nyt harventunut oikein suurempana sarjana, kun vielä 101 vuotias miljardööri David Rockefellerkin vaihtoi hiippakuntaa aiemmin tänä vuonna.

Näiden vallan huipulle itsensä ylentäneiden liskomiesten rivit ovat alkaneet vähenemään ja tilanne sikäli hyvä, ettei tänne planeetalle enää sallita näiden liskojen uutta tuloa. Koska he eivät onnistuneet missään vaihessa kääntymään valon puolelle, vaan toimivat tähän päivään asti pimeyden puolella.

Tämän vuoksihan juuri nämä ns. Illuminaattit ovat tuossa 30-33 asteen vapaamuurareina satanisteja, koska tekevät Luciferille valansa tuossa vapaamuurarien vala rituaalissa.

Vaikka näillä satanisti vapaamuurareillakin olisi milloin tahansa mahdollisuus kääntyä valon puolelle ja tehdä sinne sopimus, niin siltikään hyvin harva heistä ei halua siirtyä enää syrjään näistä vapaamuurarien sisäisen korruption tarjoamista kaverieduista. Joihin kuuluu mm. Helsingin, Turun kaupungin johtavista viroista niin kaupunginjohtajan pestejä jne.

Tokmannin kauppaneuvos Kyösti Kakkonen tästä jo hieman kieli eteenpäin.

Lähteet: Red Ice Creations

http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005229147.html