http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, toukokuuta 23, 2017

NATO:n Stay Behind verkoston pommi surmasi yli 23 ihmistä ManchesterissaTeksti: Teemu Vehkala

NATO:n salaisen ja maanalaisen Stay Behind -verkoston pommi-isku surmasi Englannin, Manchesterissa 23 ihmistä Ariana Granden konsertin jälkeen.

Pommit oli asennettu Manchester Areenaan, jossa Grande oli pitänyt illalla konsertin. Mutta pommit räjäytettiin hieman konsertin jälkeen.


Julistettiin välittömästi itsemurhaiskuksi

Koska kyseessä on jälleen lavastettu ISIS terrori-isku, jonka pääepäillyn väitetään nyt räjäyttäneen itsensä. Niin tämän vuoksi myös Brittiläinen Sky News raportoi välittömästi tästä pommi-iskusta itsemurhaiskuna.
 


EU maiden johtajat joutuvat jälleen järjestämään tiedotustilaisuudet lehdistön edessä


NATO:n valtionterrori-iskujen narratiivi (juoni) on aina sama, johon kuuluu jokainen kerta se, että näiden EU maiden johtajien kuuluu jälleen järjestää julkiset tiedotustilaisuudet. Joten presidentti Sauli Niinistö tulee jälleen muutaman vuorokauden päästä järjestämään julkisen tiedotustilaisuuden, jossa hän saarnaa näitä tuttuja EU:n komission sinne lähetettyä "ei saa antaa pelolle valtaa" käsikirjoitusta.


Mutta jos ymmärtää tämän geopoliittisen ISIS -mörköoopperan poliittisen totuuden, niin kaikki mitä nämä valtionpäämiehet sanovat, niin nuo sanat tulee aina kääntää toisinpäin.


Jos Sauli Niinistö toteaa, ettei saa antaa pelolle valtaa, niin tämä tarkoittaa että tuo maailman salainen valtaeliitti haluaa että me annemme pelollemme valtaa, jotta nämä kontrollifriikit pääsisivät jälleen riisumaan lisää ihmisoikeuksia, joita he tulevat jokainen kerta tekemään, kun näitä NATO:n toimesta järjestettyjä pommi-iskuja järjestetään Isiksen nimiin.
Vain 22 tuntia sitten sisäministeri Paula Risikko haluaa armeija taustaisen poliisi Suomeen 

Näiden EU-maissa järjestettyjen pommi-iskujen alla jokainen kerta sisäministeriö laitetaan kiristämään ihmisoikeuksia ja sisäministeri Paula Risikko ilmoitti vain 22 tuntia sitten, että kuinka hän haluaa Suomeen armeijataustaiset poliisijoukot.

Sitten meni enää muutama tunti, jolloin Manchesterissa räjähti ja seuraavaksi nämä ihmisoikeutta sekä sananvapautta uhkaavat lakimuutokset runnotaan läpi EU:n komission salaisella määräyksellä.

NATO on terroristijärjestö

Suomen poliittinen eliitti alkoi jo vuonna 2006 Kokoomuksen johdolla flirttailemaan USA:n suurlähetystön kanssa, jolloin CIA lupasi nostaa Kokoomuksen seuraavaan hallitukseen, jos he veisivät Suomen Natoon.

Tämä sotilasliitto NATO ei ole ollut mitään muuta kuin Saksassa perustettu terroristijärjestö, jota johdetaan näiden sotateollisuuden kriminaalien verisellä rahalla.

CIA:lla on myös suorat yhteydet NATO:n päämajaan, josta näitä EU-maissa järjestettyjä terrori-iskuja operoidaan.

Samoin myös Saksan NATO:n päämajasta johdetaan näitä salaisia operaatioita joidenka kohteina ovat myös EU:maissa Europolin tarkkeilemat toisinajattelijat.

Europolin valtaa on lisätty viime vuosina huomattavasti, koska tämä kulissien takana panikoiva valtaeliitti haluaa internetin sananvapauden kuriin keinolla millä hyvänsä. Mutta he eivät ole vieläkään pystyneet tekemään tuota haluamaansa massasensuuria, joka tulisi olemaan tuollainen Kiinan tasavallan kaltainen nettisensuuri Euroopan unionin alueella.

Lähteet:  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201705232200156168_ul.shtml

http://www.zerohedge.com/news/2017-05-22/massive-emergency-services-response-after-explosions-heard-uk-concert

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/mt-risikko-haluaa-kayttoon-armeijataustaisen-taydennyspoliisin/6442784

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201102120070939_uu.shtml

https://fi.wikipedia.org/wiki/Operaatio_Gladio