http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, toukokuuta 06, 2017

Ranskan presidentiksi pyrkivä Macron on CIA:n nukke sekä narkomaaniRanskan presidentinvaaleissa ehdolla oleva Emmanuel Macron on paljastunut CIA:n nukeksi sekä poliittista virkaansa muuntohuumepäissään hoitavaksi narkomaaniksi.

4Chan sivustolle ilmestyi yksityiskohtaisia dokumentteja, joita hakkerit olivat onnistuneet kaivamaan esille.  

Sähköposteja on 9,9 gigatavua.

CIA:lta saanut lahjuksensa Macron oli siirtänyt Caymanin veroparasiitisaarille.

Macron oli myös tarvinnut 3-MMC crystal nimistä muuntohuumetta, koska politiikka tunnetusti on niin rankka laji, ettei sitä voi selvinpäin hoitaa. 

Mutta kännissähan näiden poliittisten virkatehtävien hoitaminen olisi liian läpinäkyvää, joten tämän vuoksi nämä Methylmethcathinone Mefedroni, 4-MMC muuntohuumeet soveltuvat paremmin eurostoliiton poliitikkojen dieettiin paremmin.


Macron on vielä entinen Rothschildien pankkiiri, koska hän työskenteli aikaisemmin NED-rahoituksen parissa. Hän liittyi vuonna 2006 Ranskalaiseen Jean Jaurés säätiöön, jonka piirissä toteutettua rahanpesua Macron hoiteli pankkiirin virkansa puolesta.

Jos tämä sätkynukke valitaan Ranskan tulevaksi presidentiksi, niin vaalivilpistä ei ole epäillystäkään. Koska Rothschildit kyllä tuntevat omansa ja eivät missään vaiheessa tue Marine Le Penin presidentinvaalikampanjaa.  

CIA:lla on siis näppinsä pelissä myös näissäkin Ranskan presidentinvaaleissa, kuten CIA:lla oli näppinsä pelissä jo vuoden 2012 Ranskan presidentinvaaleissa.


Lähteet: http://mvlehti.net/2017/05/06/macronin-sahkopostit-cia-jalleen-sekaantuu-ranskan-presidentinvaaleihin/