http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, toukokuuta 10, 2017

112 Tilannehuone tiedottaa: Vantaalla lento-onnettomuus ?


Internetistä löytyvä tilannehuone.fi sivusto, josta löytyvät kaikki suomen sisäiset 112 viranomaisten pelastustehtävät tiedottaa Vantaalla tapahtuneen keskisuuren lento-onnettomuuden. Josta on tänään ilmoitettu pelastusviranomaisille tänään 10.05.2017 klo 17:06:13

Mikäli Vantaalla olisi oikeasti jokin lento-onnettomuus tapahtunut, niin jo tähän klo 8:20 mennessä olisi jo lähes jokainen tv-kanavakin pitänyt tällaisesta tapauksesta erikoislähetyksen. 

Mutta yksikään media ei ole tällaisesta vielä puhunut sanallakaan. Kun vain some-huhut kiertävät tästä asiasta, jotka ovat vain vahvistuneet viimeisten tuntien aikana.


Onko lento-onnettomuus osa tätä terrorisminvastaista harjoitusta ?  

Sisäministeriö ei suostunut kertomaan tuon puoliltapäiville kestäneen terrorismin vastaisen harjoituksen sisältöä.

Kokoomuksen entinen pääministeri Alexander Stubb möläytti 2014 syksyllä Twitterissä ja ennusti kuinka suomalainen matkustajakone voisi joutua lähitulevaisuudessa terrori-iskun kohteeksi.Stubb kun oli Kokoomuksen puheenjohtajana jo CIA:n yhteishenkilö, niin hänellä oli sieltä kautta mahdollisesti tietoa tällaisesta suunnitelmasta suomalaisen Finnairin matkustajakoneen alasampumiseksi. Josta sitten mahdollisesti syytettäisiin Venäjää.


Tällainen terrorismiuhka on Finnairille yhtiönä kova paikka, kuten myös tämä Malaysian Airlines saatiin CIA:n toimesta polvilleen.


SUPO:n sekä KRP:n pitäisi pitää huolta suomalaisten turvallisuudesta, ettei CIA tule Suomeen ja ala asentelemaan pommeja Finnairin matkustajakoneisiin. 


Lähteet: http://kohudosentti.blogspot.fi/2014/08/yhdysvallat-voi-ampua-alas-suomalaisen.html


http://nwohavaintojapromo.blogspot.fi/2017/05/helsingissa-ja-rovaniemella-kaynnissa.html 


http://en.ria.ru/burning_point/20140805/191768221/US-and-NATO-Up-for-New-Anti-Russia-Provocation-This-Time-in-The.html  

http://www.tilannehuone.fi/halytys.php