http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, toukokuuta 07, 2017

Jean-Claude Juncker edusti kännissä YK:n rauhanneuvotteluja


EU:n komission puheenjohtaja Jean-Claude "Drunker"Juncker edusti äskettäin umpihumalassa Turkin ja Kreikan välisiä YK:n rauhan neuvotteluja.

Juncker oli kuulemma ollut paikalla niin umpikännissä, että oli kaatunut neuvotteluhuoneen huonekaluja päin ja yhden paikalla olleen diplomaatin mukaan tilanne oli erittäin kiusallinen mm. nuorille avustajille.Junckerille on ryyppy maistunut myös aiemminkin, kun hän muutama vuosi sitten isännöi EU-maiden johtajia läpsien heitä leikillisesti kasvoille umpihumalassa. 


On Suomessakin osattu tämä homma, kun vuonna 1982 Suomen Pankin silloinen pääjohtaja Ahti Karjalainen saapui Espanjasta umpihumalassa johtamaan Suomen Pankin kokousta. 

Sitten kun kokous pääsi käyntiin, niin vahvassa humalassa ollut Karjalainen yritti alustaa keskuspankin näkemystä devalvaatiosta huonolla menestyksellä, koska oli jo nautittu useita tunteja aiemmin lentokoneessa muutakin kuin kansalaisluottamusta. 

Lopulta vastahakoinen Ahti Karjalainen sai sitten kengän kuvan selkäänsä, kun hänet irtisanottiin Suomen Pankinjohtajan virasta vuonna 1983. 

Suomen hallituksella on edelleen käytössä samat työsuhdeviinat, josnkin myös nämä hieman piristävämmät muuntohuumeet ovat olleet myös muutamien pyrkyriministerien suosiossa viime vuosina. Onhan tämä Ranskan presidentinvaalien CIA:n sätkynukkepresidentiksi ehdolla oleva Emmanuel Macron myös näiden muuntohuumeiden käyttäjiä. Kun hän oli tilannut 10 gramman erän 3-MMC:n muuntohuumetta ja maksanut vielä Bitcoineilla ja saanut 15 prosentin alennuksen.Lähde: Daily Mail

http://www.talouselama.fi/uutiset/eu-pomon-alkoholinkaytto-heratti-kysymyksia-piintynyt-juomari-3450149  

http://mvlehti.net/2017/05/06/macronin-sahkopostit-cia-jalleen-sekaantuu-ranskan-presidentinvaaleihin/