http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, toukokuuta 06, 2017

Lähes 900 pedofiiliä jäi kiinni DARKNET verkostosta


Lähes 900 pedofiilia jäi kiinni, jotka kuuluivat darknetin kansainväliseen pedofiili-verkostoon. 

Tutkintaa on johtanut FBI sekä Europol. 

Europol otti kiinni yhden nettisivujen ylläpitäjän ja tämä mies sai 30 vuoden vankeustuomion.

FBI:n mukaan edelleen Yhdysvalloissa on tehty jo 350 pidätystä.

Tutkintaa on tehty FBI:n mukaan myös Turkissa, Perussa, Chilessä, Ukrainassa, Israelissa sekä Malesiassa.

Europol on jo saanut 368 epäiltyä tuomittua ja pidätyksiä tehtiin 870 kpl Europolin toimesta.


Mutta Madeleine McCannin toinen kidnappaaja John Podesta
saa edelleen kulkea vapaana, koska onhan hän USA:n demokraattisen puolueen sarjapedofiili, josta löytyy jo todiste lapsen hyväksikäytöstä.


Darknetin kansainvälistä pedofiili-verkostoa johdetaan CIA:n sekä Mossadin kautta

Tämä salaisuus tämän kansainvälisen tason "DarkNet" pedofiiliverkostossa on se, että sitä johdetaan CIA:n sekä Mossadin kautta.

Sillä nämä USA:n sekä Israelin tiedustelupalvelut ovat yksiä kansainvälisen "darknet" lapsikaupan sekä pedofiili-verkoston pää organisoijia.

Saudi-Arabia on myös mukana tässä kansainvälisessä lapsien kidnappausringissä. Koska näitä kidnapattuja lapsia toimitetaan myös rikkaille Saudi-Arabialaisille öljysheikeille lapsiseksiorjiksi.

Washington DC:n sisällä tämä darknetin pedofiili-verkosto on toiminut jo niin pitkään, että koska sitä suojellaan CIA:n toimesta. Niin tämän vuoksi tämä käynnissä oleva tutkinta FBI:n toimesta yrittää vasta murtaa jään tuon Podestan tasoisten pedofiilien jäljille.


Eliitin lapsiuhrausrituaalit ovat peräisin jo Babylonian ajoilta 

Eliitin salaiset lapsiuhrausrituaalit ovat peräisin alunperin jo Babylonian ajoilta.

Moolok tai Molok (kuvassa) oli nykyisen Israelin alueella Vanhan Testamentin aikana palvottu foinikialainen jumala; sillä oli oinaan pää ja ihmisen ruumis. 

Joidenkin tutkijoiden mukaan Moolok ei tarkoita jumalaa vaan uhritapaa.kenen mukaan? Foinikialaiset uhrasivat jopa lapsia polttouhreina Moolokille.

Vieläkin joka vuoden heinäkuussa Yhdysvalloissa San Franciscon metsiin kokoontuu pieni joukko salaisen maailmaneliitin porukkaa Bohemian Grove nimiseen ulkoruokintatilaisuuteen, jonne on kaikilta ulkopuolisilta pääsy kielletty.Yhdysvaltalainen Prisonplanet.com sivustosta sekä radio-ohjelmastaan tunnettu Alex Jones onnistui soluttautumaan vuonna 2000 Bohemian Grove tapahtumaan. Jonne hän meni erään brittiläisen kirjailijan Ron Johnsonin kanssa. 

Jones esitti olevansa joku rikas Teksasilainen öljymiljonääri, vaikka hän oli kyllä jo miljonääri, mutta vain tehnyt omaisuutensa tuolla radio-ohjelmalla sekä tuottamalla salaliittoaiheisia dokumentteja sekä kirjoja. 

Mutta joka tapauksessa Alexin peitetarina meni läpi ja hänet hyväksyttiin sisälle Bohemian Groveen. Mutta lopulta hän onnistui salakuvaamaan siellä järjestetyn lapsiuhrausrituaalin VHS-videolle, josta hän myöhemmin teki tämän dokumentin Bohemian Grovesta.Muutamia vuosia tuosta myöhemmin Jones kohtasi yhden Bohemian Grove tapahtumiin osallistuneen poliitikko David Gergenin ja alkoi hiillostamaan häntä Bohemian Grovesta. 

Siinä vaiheessa kun Alex Jones kysyi hänen mielipidettään tästä siellä järjestetystä lapsiuhrausrituaalista ja kertoi kuvanneensa sen nauhalle. Niin tässä vaiheessa Gergen pelästyy ja sanoo vihastuneena kameroille tämän olleen erittäin epäkunniallinen teko.


Tähän Alex Jones heitti vielä lisää vettä myllyyn ja huusi Gergenille perään; "Kerro Molokille terveisiä minulta". 

Tästä näkee sen, että miten kipsiin menee nämä lapsiurausrituaaleja harrastavat miehet, jos heiltä aletaan grillaamaan näillä asioilla kameroiden edessä.

Vain psykopaatti pystyy harrastamaan tuollaista lapsien murhaamista sekä viettämään tällaisissa kuvioissa aikaansa. 

Mutta mikäli ei ole pystynyt syväjäädyttämään omatuntoaan kuten ei siihen lopulta pystynyt edes tämä Hollantilainen ex-pankkiiri Ronald Bernard. Niin silloin nämä Illuminatin 8500 henkilön sisäpiiriin liittyneet joutuvat kääntymään takaisin tavallisten ihmisten keskuuteen.


Nämä Illuminaatit ovat juuri tästä syystä erittäin vaarallista kansainvälistä rikollisuutta, koska he pelaavat vain yhteen maaliin.

Koska eivät nämä valtioidenkaan monet johtajat ole keskenään mitään verivihollisia.


Minkä takia Preussin pääministeriksi sekä myöhemmin kansleriksi noussut Otto von Bismarck sekä Napoleon III istuivat vierekkäin Sedanin taistelun jälkeen ? 

Sedaninkin taistelu oli Preussille sekä Ranskalle keino saada toteutettua puhdas kansanmurha. Kunhan saatiin vain ensin sota Preussin sekä Ranskan välille.  

Tässäkin selkkauksessa oli takana kansainvälisen pankkijärjestelmän järjestelmällisen rikollisuuden mafia (Rothschild, Rockefeller, Windsor, Astor jne. pankkisuvut).


Lähteet: https://www.rt.com/news/387317-pedophile-ring-arrested-playpen/

http://prepareforchange.net/2017/02/20/cia-and-mossad-behind-washington-dc-pedophile-ring-department-of-homeland-security-insider/ 

https://fi.wikipedia.org/wiki/Moolok