http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, toukokuuta 11, 2017

Onko seuraava SCANIA yliajo tilattu Helsinkiin ?


Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:n sekä NATO:n organisoimat SCANIA rekalla yliajot ovat jo toteutettu aiemmin viime vuonna:

- Nizzassa, Ranskassa (kuolleita 85, haavoittuneita 202)
- Berliinissä, Saksassa (kuolleita 12, haavoittuneita 48) 
- Tukholmassa, Ruotsissa (kuolleita 5, haavoittuneita 15)

Vaikka Tukholmankin iskusta pidätetty epäilty Rakhmat Akilov oli kotoisin Uzbekistanista ja Berliinin sekä Nizzan yliajoista pidätetyt Anis Amri ja  Mohamed Lahouaiej Bouhlel Tunisiasta. 

Niin heistä kaikki olivat kuitenkin CIA:n kouluttamia, koska juuri Wall Streetin pankit rahoittavat näitä valtionterrori-iskuja ja näiden sijoituspankkien bulvaanien/valeostajien tehtävä on saada pidettyä terroristit tyytyväisenä mm. jatkuvalla lahjonnalla. 


Onko Helsinkiin tilattu SCANIA isku ?

CIA:n sekä Saksalaisen terroristijärjestö NATO:n kalenterissa on jo toteutettu näitä SCANIA:lla yliajoja  Ranskassa, Saksassa sekä Tukholmassa.

Mikäli Helsinkiin on tilattu tällainen rekalla yliajo, niin luultavasti Suojelipoliisi (SUPO) tai KRP on jo tarkkaillut mahdollista epäiltyä, joka voisi toteuttaa tällaisen iskun Helsingissä.


Tuhkolmassakin tämä SCANIA isku toteutettiin aivan ydinkeskustassa.

Aftonbladetin mukaan rekassa olisi vielä ollut keinotekoinen pommi, joka ei kuitenkaan räjähtänyt iskussa. NATO:n ja CIA:n räjähteet siis jäivät suutareiksi. 


CIA sekä saksalainen terroristijärjestö NATO on tilannut mitä todennäköisimmin tämän SCANIA iskun toteutettavaksi aivan Helsingin ydinkeskustassa. Koska siellä sen psykologisen terrorismin vaikutus olisi paljon suurempi suomalaiseen valtaväestöön.

Ruotsissakin tämä rekkaisku toteutettiin sen vuoksi, että Ruotsi saataisiin peloteltua Natoon. Mutta myös Suomi on tämän takia todennäköisesti myös tällaisen SCANIA iskun kohteena. Koska myös suomalaiset kuuluisi pelotella Natoon, uskottelemalla että heitä täällä uhkaisivat jotkut ISIS terroristien SCANIA kuskit.


Eilinen STT:n uutinen otsikoi näyttävästi Suomessa varaudutaan terrori-iskuun - viranomaiset harjoittelevat iskun varalta Helsingissä ja Rovaniemellä

Tällainen journalismi on jo suoraa suomalaisten pelottelua, jolla on tarkoitus valmistaa suomalaiset hyväksymään tulevat fasistisen hallinnon suorittamat mm. kokoontumislain lakkauttaminen. Joka tulisi myöhemmin tulevaisuudessa estämään lopulta aina mielenosoittamisen oikeuden.


Eräs tunnettu suomalainen aktivisti oli vähän aikaa sitten kirjoittanut Facebook päivitykseensä, että "Helsingissä tapahtuu kohta terrori-isku, jolle kukaan ei voi yhtään mitään". Hän oli saanut tästä päivityksestä Facebookkiin kolmen päivän bannit (72 tunnin kirjoituskiellon).Verkostoitukaa fasistisen EU-hallinnon mielivalta vastaan 

Meidän Suomen tulevaisuudesta huolissaan olevien ihmisten on nyt pakko pystyttävä verkostoitumaan, koska mikäli jatkamme tätä kahtiajaottelua, niin tämä peli alkaa olemaan jo kohta menetetty tämän maan kohdalla.


Nyt huomenna 12.5 perjantaina Helsingissä järjestetään mielenosoitus tätä nykyistä Suomen munatonta hallintoa vastaan, joka alkaa Helsingin kauppatorilla klo 12.00

Kulkue päättyy lopulta Helsingin eduskuntatalolle, jonne tämä kansanliike tulee kertomaan terveiset Suomen nykyiselle hallitukselle.


Viikon päästä perjantaina 19.5 järjestetään taas Vantaan poliisitalolla mielenosoitus, joka on tukimielenosoitus yhden suomalaisen aktiivin kansankiihotus/nettikirjoittelusta. Koska tämä nainen joutuu nyt menemään viikon päästä Tikkurilan poliisiasemalle kuulusteluihin epäiltynä kansankiihotuksesta.

Suomen poliisi alkaa lähitulevaisuudessa laajentaa tätä Suomen kansalaisiin kohdistunutta poliittista vainoa. Koska jo nyt on lukuisten suomalaisten koteihin tunkeuduttu poliisin toimesta ja heiltä on takavarikoitu tietokoneita näyttöineen päivineen.

Onko tällainen kehitys normaalia sivistysvaltion touhua ?

Ei ole, vaan tämä on fasistisen Eurostoliiton tulevaisuus ja mikäli sinä et tee tälle ongelmalle mitään. Ja uskot ettei sinulla ole valtaa taistella tätä kansallista ongelmaa vastaan, niin silloin olet väärässä.

Koska meillä suomalaisilla on aina ollut valta päättää omista asioistamme. Sekä meillä on myös ollut itsemääräämisoikeus, kuten myös aidolla sivistysvaltiolla kuuluu olla.

Mutta nämä muutamat suomalaisetkin rikkaat eliitti ja fasistisuvut aikovat nyt tehdä kaikkensa, jotta he saisivat tuhottua tämän suomalaisen sivistyksen tason mm. leikkaamalla koulutuksesta ja ajamalla nuoret siltojen alle.

Nämä samat rikollisjärjestöt Goldman Sachs, JP Morgan, Morgan Stanley jne. pankeissa rahoittavat vielä tätä ISIS:sin CIA:n organisoimaa valtionterrorismia. Jotta sen avulla saataisiin kansakunnat pelkäämään ja luovuttamaan kaikki itsemääräämisoikeus näille sieluttomille ja kylmille liskomiehille, jotka aikovat tuhota tämän koko planeetan.

Terroristeja kyllä on, mutta nämä oikeat terroristit ovat CIA, NATO, Mossad, Saksan tiedustelupalvelu BND, Englannin tiedustelupalvelu Mi5 ja Mi6.

Nämä rikollisjärjestöt ovat syyllistyneet kautta aikain kansainväliseen terrorismiin sekä salakuljettavat lapsia, huumeita sekä aseita.

John F. Kennedy murhattiin sen vuoksi, koska hän lopulta uskalsi astua näiden järjestäytyneen rikollisuuden konnien varpaille.

Mutta asia on kuitenkin näin, että tämän n. 8500 elitistin ulkoruokintakerhoissa on niin suuret lihapadat sekä luontaisedut, etteivät nämä herrat suostu lähtemään paikoiltaan pois vaikka kannettaisiin.

Joten tämän vuoksi meillä ei ole enää mitään muuta mahdollisuutta kuin tehdä täällä Islannit ja laatia tulevien hallintojen uudet lait, joissa näiden rikollisjärjestöjen konsultit, pankkiirit joutuvat vastuuseen teoistaan ja vankilaan.

Mikäli suomalaiset ymmärtäisivät tämän asian vakavuuden ja nuo lait saataisiin täältä voimaan. Niin tämän jälkeen myös nämä jenkkikonsultti yhtiöt, jotka ovat täällä olleet tuhoamassa Suomea, lähtisivät karkuun näitä syytteitä sekä heille vaadittuja vankeustuomioita.

Suomi on valitettavasti tällä hetkellä näiden kansainvälisten pankki-terroristien panttivankina ja he ovat lahjoneet Kokoomuksen, Perussuomalaiset, SDP:n sekä Keskustankin puoluejohdot.

Suomen Pankki on myös näiden kansainvälisten New Yorkin pankki kriminaalijärjestöjen hallussa, koska Suomen valtio ei voi enää laskea liikkeelle omaa rahaansa. Eikä Suomen Pankki voi edes painaa itse näitä euroja. Koska nämä eurot ovat vain näiden New Yorkin liskomiesten ponzi-huijauksen instrumentti.Valuuttasota on käynnissä, mutta miksi markkaa ei näy


Suomen Pankki on siis ulkoistettu 1.1.1995 New Yorkissa sijaitsevaan yksityiseen liikepankkiin ja lopulta Suomen Pankki menetti valtuudet luoda omaa rahaansa, kun SDP:n Paavo Lipponen 1998 Suomen pääministerinä tod. lahjottiin kylmästi hyväksymään Sauli Niinistön kanssa EMU-rahaliiton sopimus, joka sinetöi markasta luopumisen ja euroon siirtymisen.

Tämä holtiton talouspolitiikka, jota täällä Suomessa alettiin harjoittamaan Kokoomuksen siirryttyä hallitukseen CIA:n sekä Goldman Sachsin junaillulla vaalivilpillä vuonna 2007.


Tästä Kokoomuksen vallankaappauksesta lähtien Suomen valtionvelkaa kasvatettiin jo Jyrki Kataisen pääministerin aikana peräti 47 miljardia euroa ylöspäin. 

Suomen veronmaksajien taskuista ryöstettiin kaikki mitä käsiin vain saatiin ja tämä sitten yritettiin paikata lisäämällä valtion velkaa entisestään.
Mistä rahat kymmenien miljardien hävittäjä hankintoihin ?Suomen hallinto on nyt satsaamassa kymmeniä miljardeja nykyisen Hornet hävittäjäkalustonsa uusimiseen. Mutta mistä rahat ? 


SOTE-ohjelmassa ei ole missään vaiheessa ollut kyse säästöohjelmasta, koska Mehiläisen kaltaiset yksityiset terveydenhoitoalan yhtiöt kavaltavat Suomesta SOTE:n avulla useita miljardeja vuodessa veroparatiiseihin.


Se kuitenkin mikä on tässä SOTE-ohjelmassa se kaikkein salatuin valtionsalaisuus. On se että tämä koko ohjelma on luotu erään jenkkikonsulttiyhtiön toimesta ja siksi se muistuttaakin tätä Yhdysvalloissa jo aiemmin flopannutta Obamacare ohjelmaa. 


Jos Suomessa on jo nyt yli miljoona työssä käyvää köyhää, niin SOTE-ohjelman tarkoitus on tappaa köyhät ihmiset hiljalleen.On silti uskomatonta, että miten nämä Kauppakamarinkin pellet pystyvät tuolla pokerilla väittämään, että suomessa olisi huutava työvoimapula.


Sillä nämä valkokauluspsykopaatit, jotka toitottavat tuosta huutavast työvoimapulasta edustavat itse sitä työtätekemätöntä virkamiespsykopaatteja, jotka eivät itse tee täällä mitään tuottavaa työtä. 


Mutta tällaiset valkokauluspsykopaatit mielellään pyrkyröivät itsensä tuollaisiin valtionhallinnon korkeimmille palleille ja alkavat sieltä saarnaamaan kuinka Suomessa olisi huutava työvoimapula.

Mitä on tämä Risto E.J. Penttilän haaveilema työvoimareformi ?


Suomen kauppakamarin johtaja Risto E.J. Penttilä vaatii Suomeen uuden työvoimareformin, mutta hän ei suostunut tarkemmin kertomaan mitä hän tällä ajaa takaa.


Tämä työvoimareformi on se Saksan luoma orjatyövoima malli, jolla tästä miljoonien työttömien reservistä saataisiin orjatyövoimareservi.


Kuvitelkaa nyt kun jos nämä monikansalliset yhtiöt pääsisivät hyödyntämään suomalaista orjatyövoimaa, niin sillähän nämä monikansalliset yhtiöt saisivat tehtyä maksimaalisia voittoja.


Ja tämä työvoimapula, josta nämä porvarikapitalistit aina huutavat on tuota orjatyövoimapulaa, koska Suomessa ei vielä ole luotu täysin selviä lakeja tuolle orjatyövoiman käytölle. Joten sen takia tämä työttömyystoimistojen (TE-keskus) kautta ylläpidetty orjatyövoima on tähän mennessä naamioitu mm. kuntouttavaksi työtoiminnaksi. Vaikka se on ollut orjatyöllistävä työtöiminta.


Saksa johtaa tätä Eurostoliiton kommunistista byrokratiaa, koska nämä saksalaiset pankit sanelevat ehdot.


Suomen Saksan eliitti näkee pelkkänä pienenä pelinappulana, joka edustaa NATO:llekin vain pelkkää Venäjälle hyökkäyksen kauttakulkumaata. Minkä takia Suomen ja Saksan kenraalit solmivat 1.9.2014 tämän salaisen Naton ja Suomen välisen isäntämaasopimuksen.


Kaikki nämä SCANIA rekoilla toteutetut valtionterrori-iskut on tilattu vain sen vuoksi, että niillä saataisiin näiden EU-maiden ihmiset pelkäämään. Sekä hyväksymään maidensa itsemääräämisoikeuden poistaminen sekä tulevaisuudessa vielä koko itsenäisyydestä luopuminen. 


Koska Saksa aloittaa vielä muutamien vuosien päästä tuon neljännen valtakuntansa rakentamisen ja haluaa myös Suomen luopuvan silloin itsenäisyydestään lopullisesti. Sekä siirtyvän tuon Saksan fasistihallinnon alle.


Tämän jälkeen Saksa alkaa sitten rakentamaan omaa yhteistä Eurooppalaista armeijaansa, kuten se teki myös ennen II-maailmansotaa.


Tämä kaikki on jo suunniteltu ja tähän ovat sitoutuneet Suomenkin armeijan kenraalit.


Joten onko teidän mielestänne tällainen vehkeily Suomen itsenäisyydellä aitoa kansandemokratiaa ? 


Koska tällainen vehkeily on aina puhdas maanpetos

Mutta koska nämä 1776 Saksan, Baijerissa perustetun Illuminatin salaseuran vapaamuurarit, jotka kuuluvat jo tuohon yli 33-asteeseen.


He eivät edusta maitaan, koska tämä kansainvälisen järjestäytyneen rikollisuuden ryhmä pelaa vain yhteen maaliin.Siksi heillä on vain yhteinen tavoite. 


Luoda uusi maailmanjärjestys, joka luotaisiin vain näiden rikollisjärjestön määräämillä säännöillä. Joissa varsinkin valtioiden itsemääräämisoikeus sekä kansallisidentiteetit nähdään uhaksi tämän eliitin suunnittelemalle uuden maailmanjärjestyksen (New World Order/NWO) luomiselle.


Mutta koska tämä 80-luvulla sotilastietokantana toiminut internet mahdollisti lopulta ihmisten välisen kommunikoinnin sekä vapaan tiedonvälityksen. 


Niin tämä aikaansai lopulta jo tämän sosiaalisen median kehittymisen, joka mullisti vapaan tiedon leviämisen.


Illuminatin ajatushautomoissa suunniteltiin jo vuonna 1969 Pittsburgissa, kuinka kaikki liian totuudellinen sekä yli-sivistävä kirjallisuus olisi tuhottava keinolla millä hyvänsä. 

Tuohon suunnitelmaan liittyi myös kaikkien perheiden lakkauttaminen sekä eutanasian salliminen.


Mutta tuohon suunnitelmaan kuului myös julkisen terveydenhuollon alasajaminen. Joten tässä SOTE-ohjelma nyt näkyy tuon osalta jo täällä Suomessa.

Myös länsimaalaisen sivistyneisyyden tuhoaminen kuuluu Illuminatin suunnitelmiin, joka näkyy hyvin mm. koulutuksesta leikkaamisena.


Tämä sitten johtaa nuoren väestön syrjäytymiseen ja silloin monet kouluttamattomat nuoret ajautuvat käyttämään huumeita, jolloin heidät saadaan tuolla keinoin syrjäytettyä valtion kuvioista pois. Koska suurin osa näistä kovemmista narkomaaneista tappaa itsensä mm. yliannostuksilla.


Lähes vain vapaan tiedon liikkuvuus voi pelastaa tältä täystuholta, joka on näiden elitistien suunnitelma tuhota kansallisvaltiot Suomi mukaanlukien.


Maahanmuutolla tämä eliitti pyrkii hajoittamaan kansallisidentiteetit ja esim. Ruotsissa tuon näkee jo. Kuinka siellä on jo niin monta Afrikasta sekä lähi-idästä sinne kotiutettua maahanmuuttajaslummia. 

Että Malmössä tuo tilanne on jo johtanut siihen, että sinne on jo syntynyt näitä NO GO ZONE -alueita, jonne edes paikalliset poliisitkaan eivät enää uskalla mennä.EU:n kummisedäksikin kutsuttu Kreivi Richard Coudenhove-Kalervi suunnitteli jo 1920-luvulla, kuinka he loisivat homo multiculturuksen, joka olisi tämä risteytetty ja tyhmempi rotu.


Tämä Kreivi ei koskaan peitellyt suunnatonta vihaansa Eurooppalaista väestöä kohtaan, jota hän nimitteli usein alempiarvoiseksi.


Vaikka tämä Kreivi Coudenhove-Kalergin suunnaton ylimielisyys tuli myös kateudesta Euroopan sivistyneistöä kohtaan.


Kun varsinkin tämä kasaarijuutalaisen eliitin asenne on hyvin usein ollut valkoihoista väestöä kohtaan hyvin halveksiva. Niin tuo viha joka tämän heimon läpi paistaa on hyvin vanhaa ja ulottaa juurensa aina useiden tuhanien vuosien päähän. 


Koska juuri tämä kasaarien heimo ajettiin pois kaikkialta minne he olivat asettuneet. 

Kasaarien heimo on vielä käännynnäisiä juutalaisia, joten ei heitä siksi voi edes kutsua juutalaisiksi. Koska tämä porukka on alunperin vain pelkkä turkinsukuinen puolipaimentolaiskansa. 


Mutta nyt kun tuollaisen erittäin röyhkeästi jo tuhansia vuosia käyttäytyneen heimon perilliset nousivat aina Wall Streetin pankkiireiksi asti. Niin he noudattavat edelleen tuota heimolleen ominaista erittäin röyhkeää käytöstä.


Mustien orjakauppakin oli näiden kasaarijuutalaisten elinkeino, jonka juuret olivat lähtöisin aina muinaisesta Babyloniasta asti. 
 


Kasaarien entinen maa sijaitsi nykyisen Ukrainan kohdalla.


USA:n vuonna 1913 perustettu keskuspankki oli vain näiden kasaarijuutalaisten pankkiirien luoma ponzi-huijaus.


Joten se syy miksi USA:n armeija joutuu käymään näitä päättymättömiä sotiaan maailmalla, johtuu siitä että ne sodat kun tuottavat näille kasaarijuutalaisille pankkiireille riskittömiä miljardivoittoja.


Ponzi-huijaus kun laitettiin jo liikkeelle ja pajatso aukesi jo vuonna 1913. Joten kun kerta miljardien lypsylaitos tuottaa näille rikollisille näin suunnatonta voittoa, niin nämä huijarit eivät mistään hinnasta suostu lähtemään pois noiden Federal Reserven lihapatojen äärestä, vaikka kannettaisiin.


Suomen Pankki on myös näiden samojen ponzi-huijareiden käsissä ja tämä on se syy miksi Suomen valtio tekee tappiota joutuessaan ottamaan joka vuosi yli 5 miljardia euroa lisää velkaa.


Mutta kuka uskaltaisi karkoittaa Suomen Pankista nämä käärmeet pois ? 

Suomen Pankin pääjohtaja on vielä valitettavasti näiden Rothschildien käärmeiden kanssa hyvää pataa, joka kuuluu tuossa kansainvälisen pankkirikollisten sarjassa kuvioihin.


Markka pelastaisi Suomen talouden muutamassa vuodessa.Lähteet: http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201705100090211_u0.shtml 


http://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/05/19/suomen-kaikkien-aikojen-kallein-asehankinta 

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2014/12/the-new-order-of-barbarians-nwo-agenda.htmlhttp://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/