http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, toukokuuta 10, 2017

Helsingissä ja Rovaniemellä käynnissä terrorismin vastainen harjoitus


Teksti: Teemu Vehkala

Helsingin poliisivoimat, pelastuslaitos, Rajavartialaitos, Puolustusvoimat sekä terveydenhoitoalan ammattilaiset osallistuivat tänään terrorismin vastaiseen harjoitukseen.

Harjoituksessa väitetään testattavan toimintakykyä laajan ja vakavan terrori-iskun kaltaisen tilanteen hallinnasta.

Sisäministeriö tiedotti jo aiemmin, että harjoitus voi näkyä kaupunkilaisille useiden hälytysajoneuvojen sekä Puolustusvoimien kaluston näkymisenä liikenteessä.

Harjoituksen on määrä päättyä puoleen päivään mennessä. Mutta sisäministeriö ei suostunut kommentoimaan harjoituksen sisältöä tarkemmin julkisuuteen.


Rajavartialaitoksen helikopterit eivät viittaa Scaniaan 

Näissä viime vuoden sisällä Euroopassa järjestetyissä Scania Rekkojen yliajo-operaatioissa ei ole juuri rajavartialaitoksen helikopterit lentäneet ilmassa.Facebookissa kuului tietoa helikopterin pörräyksestä, joka viittaisi tähän rajavartialaitoksen kalustoon. Onhan heillä jo tuo uudempi Super Puma kaksimoottorinen ja keskiraskas helikopteri käytössä.


Suomessa prikaatin verran ISIS/al-nusran taistelijoita paperittomina irtolaisina

Tämä asia jota Suomen sisäministeriö ei ole laajemmin uskaltanut kertoa julkisuuteen on se, että ISIS sekä al-nusran taistelijoita tuli tänne jo vuonna 2015 kokonaisen prikaatin verran.

Heidät kuitenkin maksettiin tänne ja tuotiin vain yhdestä syystä, koska he eivät tänne millekään lomalle tulleet.

Suomen sisäministeriö lähetti vielä 2015 syksyllä salaisen kyselyn kaikkiin Suomen hautaustoimistoihin, joissa he kysyivät jokaisen Suomen hautaustoimiston ruumishuoneiden kokoa sekä paljonko löytyy mahdollisesti hauta-arkkuja, jos täällä alkaa syntymään laajemmin massamurhia.

Joten näin ollen onko Suomen sisäministeriö nyt varautumassa jo täällä jonkinlaiseen kansanmurhaan, jonka tekijöiksi mahdollisesti nämä ISIS taistelijat on tänne ostettu.

Olihan 1917-1918 vuonna nämä Saksan jääkäriarmeija tänne mm. rikkaan suomenruotsalaisen eliitin sekä muiden suomalaisten rikkaiden teollisuussukujen toimesta maksettu yksityisarmeija. Jotka tuotiin vain tappamaan yli 80 000 suomalaista.

Se tiedetään kyllä, etteivät nämä Suomen armeijan reserviläiset ole valmiita enää tappamaan suomalaisia. Mutta sen sijaan taas nämä prikaatin verran Irakin sotarikollisia kyllä pystyvät tappamaan suomalaisia, jos heidät päästetään täällä irti.

Joten tämä turvallisuusuhka kohdistuu nyt nimenomaan Suomeen ja sen on tänne päästänyt täysin tietoisesti nämä Wall Streetin pankit. Joiden tavoite on tuhota ensin Euroopan unionin 27 jäsenmaan sisäinen turvallisuus ISIS terroristeilla.

Mutta tämän suunnitelman doktriinista on vaikea lähteä ennustamaan, että missä maassa tällainen lähi-idän taistelijoiden invaasio alkaa ensimmäisenä. Koska siinä voi olla myös kysymys jostain Norjan Utöyan kaltaisesta massamurhasta, joka olisi tilattu jo johonkin EU-maahan.

Pariisin 2015 marraskuussa tapahtuneet joukkomurhat olivat Naton Stay Behind verkoston järjestämät ja nämä tappajat olivat erikoiskoulutettuja mantsurian kandidaatteja. Joka tarkoittaa sitä, että näiden tappajien mieli oli rikottu ja siksi heistä onnistuttiin tekemään tuollaisia massamurhaajia sekä tappokoneita.


ISIS on CIA:n luoma sekä perustama terroristijärjestö, jota rahoitetaan jatkuvasti mm. Goldman Sachsin, HSBC:n Morgan Stanleyn, Citibankin sekä myös Deutsche Bankin kautta. 

ISIS on siis vain Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:n luoma peitejärjestö, jolla pidetään yllä tätä kansallista pelotetta ja kulissia. Jolla on aivopesty kansakunnat luulemaan, että kuinka tämä terrorijärjestö olisi täysin omavarainen sekä heidän terroristinsa kaikki yksinäisiä susia. 


Näin ei kuitenkaan ole, koska tätä touhua kontrolloidaan aina Washingtonista asti ja pelin henki on selvä. Sillä Euroopan kansallisidentiteetti on hajoitettava keinolla millä hyvänsä ja tällä monikulttuurisuudella se onnistuu näiden kontrollerien mielestä parhaiten.
Nämä SCANIA:lla yliajot olivat CIA:n sekä Naton yhteisiä operaatioita Euroopan unionin jäsenmaissa.

Näiden yliajo-operaatioiden tarkoituksena on saattaa Euroopan union kohti tuota Saksan johtaman liittovaltion fasistista poliisivaltiota.

Nyt kun Facebook on jo aloittanut rankemman sensuurin, niin jos vielä kirjallisuutta aletaan heittämään roviolle kuten ollaan jo Kaliforniassa alettu tekemään. Niin tämä kehitys uhkaa koko tulevaisuuden sivistysvaltioita.  Puolusta ihmisoikeuksiasi, äläkä seuraa passiivisena vieressä kun ihmisoikeutesi viedään

Nämä nyt käynnissä olevat yhteiskunnalliset muutokset kohdistuvat ennen kaikkea ihmisoikeuksiin ja tämä korruptoitunut Illuminatin n. 8500 hengen klubi ei ole kiinnostunut sinun itsemääräämisoikeudesta.

Heitä ei kiinnosta edes Suomen itsemääräämisoikeus, vaan he haluavat keskittää kaiken Euroopan unionin tulevan vallan Saksaan.

Mutta Saksassahan tämä Illuminatin salaseurakin perustettiin Baijerissa vuonna 1776.
He loivat tuolloin tämän vapaamuurarien Skottilaiseen riittiin perustuvan salaseuran sisäisen hierarkian, joka perustui tuolle 33-asteisuudelle.

Vaikka tällainen salaseuramaiden kähmintä on jatkunut jo käytännössä Babylonian ajoista, niin ei se sitä tarkoita että nämä pellet ovat edelleen kaikkien lakien yläpuolella.

Koska jos me ihmiset liittoudumme keskenämme, niin nämä raskaankin sarjan keskuspankkiirit saadaan vielä vastuuseen teoistaan.

Suomen kansalaisten pitäisi tässä suhteessa uskaltaa tehdä islannit ja ottaa valta pois näiltä CIA:n voitelemilta kekuspankkiireilta.

Tämä asia on siksi hyvin vakava, koska nämä CIA:n operaattorit ovat voidelleet myös Juha Sipilän, Timo Soinin, Jyrki Kataisen, Alexander Stubbin, Erkki Liikasen, Antti Rinteen jne. 

Koska koko Suomen hallinto on jo käytännössä ollut Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:n hallinnon näpeissä. Joten voimmeko enää puhua aidosta demokraattisesta päätöksenteosta ?

Terrorismi on kaiken tällaisen poliittisen ulkoruokinnan keskiössä yleensä pelote näitä niskuroivia valtioita vastaan ja tämän vuoksi Norja joutui vuonna 2011 tuon äärimmäisen tuhoisan Utöyan massamurhan kohteeksi, kun Norjan puolustusministeriö esitti jo Natossa vihjeitä siitä, että Norja haluaisi irti Natosta.

Mutta koska Norja miehitettiin II-maailmansodan aikana Saksan toimesta, niin tämän takia he ovat käytännössä edelleen Saksan miehittämiä. Koska sotilasliitto Nato on Saksan johtama terroristijärjestö.Suomi ja Ruotsi ovat nyt tässä Nato-pelissä erityisesti saksalaisten suuryhtiöiden kiikarissa, koska suomesta löytyy paljon luonnonvaroja pohjavesiä myöten.

Esimerkiksi monikansallinen Nestén suuryhtiö on jo varannut suomen pohjavesialueista lähes Tanskan kokoisen pläntin itselleen kaikessa hiljaisuudessa. Sekä eräs Monacolainen sijoittaja halusi Lahteen pohjaveden pullottamon.


Nestlén pääjohtaja vaati jo muutama vuosi sitten kaikkien maailman pohjavesien yksityistämistä. 


Jos Suomi ja Ruotsi nyt aiotaan liittää vielä Natoon eduskunnalta sekä kansalta kysymättä, niin silloin kyseessä on puhdas maanpetos.


Koska tässä Ruotsin ja Suomen halutaan osallistuvan tulevaan Saksan liittovaltion yhteisen natsiarmeijan sekä Venäjän väliseen sotakonfliktiin, joka on jo suunniteltu lähivuosille.Näistä itämeren puolustukseen liittyvistä operaatioista presidentti Sauli Niinistö on käynyt kovaa kiistaa viime aikoina Suomen hallinnon kulisseissa.

Koska Kokoomus lupasi USA:n suurlähetystölle jo vuonna 2006 käymässään salaisessa sähköpostinvaihdossa vievänsä Suomen Natoon ja
Alexander Stubb vielä vuoti tämän doktriinin aikaikkunan päättyvän vuoteen 2019 aikana. 


Joten tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että nämä Suomen maanpetturit Kokoomus puoluetta myöten aikoo vielä toteuttaa tuon maanpetoksen täydestä Nato jäsenyydestä vuoteen 2019 mennessä. Vaikka jo tämä isäntämaasopimus käytännössä teki jo Suomesta Naton alusmaan.


Koska mikäli tuollainen Saksan liittovaltion armeijan sekä Venäjän välinen konflikti saataisiin aikaan, niin Suomi joutuisi silloin tarvittaessa luovuttamaan kaikki lentokenttänsä, satamansa sekä maansa näiden Naton natsiarmeijan käyttöön.Saksan kaavailema liittovaltio kun on Natsi-Saksan jo vuonna 1944 alullepanema projekti, jonka lähtösävelet luotiin Strasbourgissa.

Nämä nykyisetkään saksalaiset poliitikot eivät enää tätä Saksan supervaltio ideaa salaile.


Sodat ovat olleet aina puhtaita valtionhallinnon sekä pankkien junailemia kansanmurhia 


Sodat ovat aina olleet vain valtionhallintojen sekä pankkien junailemia kansamurhia, joilla on ollut vain tarkoitus päästä eroon valtioiden väestöstä.


Muta kun tämä kansamurha saadaan näyttämään siltä, että siinä vain suomalaiset puolustivat maataan kun ryssät tänne aikanaan hyökkäsivät. 


Ensimmäisessä maailmansodassa kuoli yli 11 miljoonaa sotilasta sekä yli 7 miljoonaa siviiliä.


Nämä kun laskee yhteen, niin siinä murhattiin yli 18 miljoonaa ihmistä kerralla ja oliko se sen arvoista ?


Wall Streetilla vaikuttavat Illuminaattien järjestäytyneen rikollisuuden sijoituspankit kun pelaavat ihmishengillä ja ovat niillä jo aiemminkin pelanneet. 


Koska sosiaaliturvatunnuksesi on käytännössä jo se korvamerkki, jolla nämä yksityiset ja hyvin varakkaat sijoittajat pystyvät tekemään sinulla liikevoittoja osakemarkkinoilla. 


Koska sinä yksityisenä veronmaksajana tuotat valtiolle voittoa tuolla päivätyölläsi, jonka varaan tämä nykyinen länsimaalainen kapitalistineen palkkaorjateollisuus on luotu.


Mutta koska digitalisaatio on ottanut hallinnan jo yhä useammalla alalla, niin nämä näistä entisistä mekaanisista töistään irtisanonut työntekijät jäävätkin sen jälkeen hyödyttömiksi tuolle tulevaisuuden teollisuudelle.


Näitä New Yorkin sijoituspankkeja eivät kiinnosta nämä työttömät kuin vain pelkässä työttömien reservin muodossa, jota voidaan käyttää jo nyt työmarkkinoiden murskaamiseen.

Sivistyneistö murenevan hyvinvointivaltion törmäyskurssilla 


Nyt tämä jo käynnissä useita vuosia näkynyt siirtymävaihe on alkanut romuttamaan Suomen hyvinvointivaltiota, joka on ollut ihan Suomen hallitusohjelmaan salaisesti luotu uudistus. Jota ajetaan jo SOTE-uudistuksen voimin eteenpäin.

Tämän kaiken tarkoituksena on juuri tuhota suomalainen koulutus, jotta köyhällistöä kasvaa lisää ja tällä sitten yritetään estää tuon köyhän sivistyneistön syntyminen.


Koska mikäli koulutuksesta leikataan lisää, niin tämä tuo lisää kansallisia päihdeongelmia sekä lisää köyhiä asuinalueita ja slummeja.


Helsingissä eristyisesti Kokoomus on ajanut eteenpäin näitä vähätuloisiin kohdistettuja leikkauksia, koska heidät nähdään täysin hyödyttömiksi suursyömäreiksi, joista tulisi päästä eroon keinolla millä hyvänsä.


Tämä pienituloisen väestön joukkotuhonta ei suinkaan ole mikään vanha projekti, koska sitä on talouden nollakasvulla peräänkuulutettu sekä ajettu jo useita kymmeniä vuosia näissä Yhdysvalloissakin kokoontuvissa eliitin salaisissa ajatushautomoissa (
Trilateraalinen Komissio, CFR, Rooman Klubi, Bildeberg).Tämän joka vuoden kesäkuussa salaisesti kokoontuvan Bilderberg-ryhmän ohjauskomiteassa on viime vuosina kauhisteltu eteenkin tämän Eurooppalaisen prekaarien armeijan sivistystason suurta nousua. 


Koska näillä nollatuntisopimuksille sekä KELA:n armoille ajetuille ihmisille on ollut aikaa luoda vapaa aikansa. Mutta nyt kun tästä sarjasta se porukka, joilla löytyy vielä kyky käyttää aivojaan tietoiseen ajatteluun. Niin tästä myös NATO:n kybersotakeskuksissa käytetään jo näitä CIA:lle tuttuja Targetted Individuals termejä. Itse asiassa CIA tulee joutumaan kansainvälisestikin hyvin suureen kuseen, kunhan siellä vielä tulee tämä järjestelmällisen joukkovainonnan yksikkö ilmi (tulevaa tietovuotoa vasta odotellaan).

Koska tähän kansalliseen joukkovainonnan yksikköön (
Eng. Organized gangstalking) kohteena on jo yli 30 miljoonaa ihmistä eri puolilla maailmaa. 


Suomessakin tällaiseen joukkovainontaan uppoaa miljardeja rahaa joka vuosi ja tiedä vaikka nämä olisivat niitä miljardeja, joita kavallettiin tänä vuonna sieltä Suomen Pankista (3,6 miljardia kadoksissa).
Lähteet: http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201705100090211_u0.shtmlhttp://www.raja.fi/vllv/vartiolentolaivueen_ilma-aluskalusto/as332_super_puma 


http://www.ess.fi/uutiset/talous/art2324305 


https://www.kauppalehti.fi/uutiset/nestlen-johtaja-vaatii-veden-yksityistamista/5V2s8RR5 


http://mvlehti.net/2016/12/03/eu-supervaltio-ja-euroopan-cia-patrioottista-demokratiaa-vastaan/ 


https://www.prisonplanet.com/college-destroys-books-after-digitization-sparking-fears-of-1984-style-censorship.html