http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, toukokuuta 17, 2017

Vuosi sitten CIA:n murhaama Seth Rich vuoti 44,053 demokraattien sähköpostia Wikileaksille


Viime vuonna CIA:n salamurhan kohteeksi joutunut demokraattisen puolueen (DNC) työntekijä Seth Rich (kuvassa) oli vuotanut Wikileaksille peräti 44.053 sähköpostia.

Hän oli luonut kontakteja FBI:n mukaan Wikileaksiin mm. Gavin McFayeniin kautta, joka on tutkiva journalisti.

Vain 12 vuorokautta ennen Richin murhaa Wikileaks julkaisi DNC.n vuodettuja sähköposteja, joissa oli tietoja liittyen USA:n presidenttiehdokas Bernie Sandersiin. Josta kuului tulla demokraattisen puolueen presidenttiehdokas.

Richin murha lavastettiin ryöstömurhaksi, jottei tämä USA:n demokraattisen puolueen johdon CIA:lta tilaama salamurha paljastuisi laajemmin. 

Mutta tämä juuri erotettu FBI:n pääjohtaja James Comey teki jo virhavirheen, koska lakkautti tämän Seth Richin murhatutkinnan FBI:ltä. Vaikka tähän olisi ollut vasta syyttäjä Loretta Lynch oikeutettu. Comey kun halusi suojella Hillary Clintonia mahdollisilta poliittisen murhan tilaussyytteiltä.

Clintonien suku kun on mafia suku, joka teki jo Valkoisessa Talossa Bill Clintonin pitäessä paikkaa silloisena USA:n presidenttinä yli 12.3 miljoonaa dollaria vuodessa. 

Bill myös käytti ystävänsä pedofiili-sijoittaja Brian Epsteinin Lolita Linesin pedofiili-lentoyhtiön palveluja hyväkseen. Koska Bill on myös maailman varakkaan eliitin tavoin mieltynyt alaikäisiin tyttöihin seksuaalisesti.

  
Teksasilainen Alex Jones manitsi muutama vuosi sitten Bohemian Groven homoseksuaalisista rituaaleista, joita hän joutui itse todistamaan ollessaan paikalla vuonna 2000. Kun hän onnistui soluttautumaan sinne väittäen olevansa varakas Teksasilainen öljymiljonääri.

Mutta itse asiassa tämä joka vuoden heinäkuussa San Franciscon, Monte Riossa järjestettävä herrasmiesten klubi Bohemian Grove, joka perustettiin vuonna 1872. On koostunut joka vuosi näistä varakkaista liikemiehistä sekä poliitikoista, jotka kuuleman mukaan myös harrastavat homoseksuaalista toimintaa metsissä keskenään.Alex Jones ei ole ainoa, joka on näistä Bohemian Groven homoseksuaalisista rituaaleista puhunut julkisuudessa. Koska myös USA:n entinen presidentti Richard Nixon mainitsi niistä aikanaan puolisuorasti kuinka Bohemian Grove on homoin paikka mitä maa päällään kantaa.

Okkultistisen periaatteen mukaan kun naisten ja miesten väliset suhteet alkavat olla loppuvaiheessa jo liian aliarvostettuja. Joka selittäisi sen, että miksi nämä miljonäärit sekä miljardöörit alkavat sitten mielellään keskenään harrastamaan homoseksuaalista toimintaa keskellä heinäkuisia San Franciscon metsiä.

Itse asiassa okkultistisen vapaamuurari ideologian mukaan tässä 30 ja 33-asteen vapaamuurarien kostoasteen touhuissa juurikin alaikäisiin pikkupoikiin seksuaalinen kajoaminen (pedofilia) katsotaan sellaiseksi toiminnaksi, että siitä saisi nämä vapaamuurariveljet ikuisen elämän. 

Mutta tähän myös liittyy se, että miksi nämä 33-asteen limanuljaskat vielä juovat näiden satanistisissa rituaaleissa tapettujen lasten verta, joissa on paljon adrenaliinia seassa. Joka on tullut siihen lasten voimakkaasta pelosta.

Ja vielä tähän adrenaliiniin nämä lasten veren juojat jäävät juuri vielä siihen adrenaliiniin koukkuun. Eli heistä tulee vielä adrenaliini nistejä (adrenaliini riippuvainen).

Lähde: http://www.zerohedge.com/news/2017-05-16/murdered-dnc-staffer-seth-rich-shared-44000-emails-wikileaks

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2656456/The-Clintons-RICHEST-living-ex-family.html 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3589628/Report-Bill-Clinton-jumped-aboard-disgraced-sex-offender-Jeffrey-Epstein-s-Lolita-Express-plane-junkets-26-TIMES-just-three-years.html