http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, toukokuuta 04, 2017

EU:n komissio uhkailee britanniaa kymmenien miljardien sakoilla


Teksti: Teemu Vehkala

Britannian hallituksen viime vuonna käynnistetyiss Brexit -neuvotteluissa on käyty kulisseissa armotonta sotaa.

EU:n komissio on uhannut britanniaa jopa yli kymmenien miljardien eurojen sakoilla, jos se eroaa EU:sta.

Timo Soini totesi vielä ollessaan kansansuosiossa "Siellä EU, siellä ongelma". Mutta nyt siellä diplomaatti Audin takapenkillä tämä ongelma katosikin, koska tällaisia mielipiteitä ei enää sallita Suomen nykyisen hallinnon ministereiltä, joiden on pysyttävä tiukassa CIA:n heille asettamassa eurostoliiton narratiivissä


EU-maiden erokampanjat (BREXIT, FIXIT jne.) ovat osa laajempaa sumutusta 


EU-maiden erokampanjat BREXIT-äänestystä myöten ovatkin osa Euroopan Unionin komission ohjailemaa laajempaa sumutusta, jolla on tarkoitus ohjata EU-maat Saksan johtamaan liittovaltioon.

Mutta tämä saatiin jo näyttämään nerokkaasti siltä, että kuinka Britanniassa oltaisiin saavutettu kansanäänillä ratkaistu päätös BREXIT ratkaisusta, joka tähtää EU:sta eroamiseen.

Englannin Kuningatar Elisabeth II:han myös sanoi kannattaneensa BREXIT-äänestystä, josta syntyi 2016 vuonna aina skandaali.

Neuvottelut käynnistettiin maaliskuussa 2017

Vaikka mediassa ollaan kerrottu ristiriitaisia tietoja tämän vuoden maaliskuussa käynnistyneissä neuvotteluissa, niin Kuningatar Elisabeth II allekirjoitti tämän lain 16. maaliskuuta 2017, joka sinetöi maaliskuussa alkaneet eroneuvottelut.

Näiden eroneuvottelujen on odotettu kestävän aina 2019 vuoteen asti, johon mennessä Britannian odotetaan eroavan viimeistään EU:sta.

Englannin keskuspankki on pääsyy siihen, miksi näitä neuvotteluja viivytetään näinkin pitkään.

EU:n komissio toimii näiden neuvottelujen bulvaaneina, jotka todellisuudessa on lähetetty Englannin keskuspankista uhittelemaan britannian poliittista johtoa.

Eli koko tämä kulissien takana tapahtuva vehkeily on pääpiirteittäin vain eliitin luomaa teatteria, jolla pidetään sitten meidät tavalliset ihmiset pois kartalta. Jottei vaan tämä totuus näistä EU-eroneuvotteluista pääsisi julkisuuteen ja paljastaisi näitä Saksan visioimia liittovaltiohaaveita.

Ensimmäinen ja toinenkin maailmansota kun oli pääosin britannian keskuspankin kosto Saksan teollisuusmahdille. Mutta jälleen kerran tämä Englannin sekä Saksan välisten teollisten yhtiöiden nokittelu ei ole muuttunut mihinkään. Koska siellä käydään myös valuuttakaupassa taloussotaa yötä päivää ja hyvin harvat ihmiset näkevät tämän lävitse.


Suomen olisi kaikkein järkevintä toteuttaa tässä eurostoliiton hajoamisteatterissa ensimmäinen oikea siirto. 

Se olisi suora eroaminen EU:sta, joka toteutettaisiin vain pelkällä kansanäänestyksellä.

EU:n komissio vaatisi kuitenkin tuon Lissabonin sopimukseen määritellyn 20 miljardin erorahan, joka imuroitaisiin suoraan mm. Englannin keskuspankin sekä Wall Streetin muutamien sijoituspankkien käsiin.  

Suomen suurin virhe olisi kuitenkin liittyä Saksan hamuilemaan liittovaltioon, koska se tulisi pahimmillaan johtamaan aina saksalaisten johtamaan maaorjuuteen.

Mutta tiedä sitten, että onko tämä suomenruotsalainen ja suomalainen teollisten fasistisukujen eliitti tuonut nämä al-nusran sekä ISIS taistelijat heidän omaksi suojeluskunnakseen. Joilla nämä epäisänmaalliset teollissuvut yrittäisivät jälleen lakkauttaa suomen itsenäisyyden ja siirtää kaiken vallan Saksaan. Jota he yrittivät jo vuonna 1917-1918. Mutta epäonnistuivat kuitenkin tuolloin tässä haaveessaan estää Suomen itsenäisyys Saksan jääkärien johdolla.

Vaikka nämä kaikki Suomen vaietussa historiassa tapahtuneet asiat onkin kirjoitettu näiden eliitin voittajien toimesta. Niin on nämä asiat silti saatavilla, jos vain osaa käyttää ensin päätään tuollaiseen kuin itsenäiseen ajatteluun. Jota voi tehostaa mm. luopumalla päivittäisestä television katselusta, jolloin myös omien aivojenkin käyttäminen on helpompaa tietoisella mielellä.

Teidän suomalaisten on nyt aika herätä ja ottaa nyt vastuu itsestänne sekä näistä tulevista sukupolvista. Koska vain te itse teette tämän tulevan muutoksen.

Suomi ei eroa EU:sta, vaan te eroatte EU:sta. 

Sillä ilman teidän yksilön panosta tässäkin asiassa ei tule tuota teidän haluamaanne muutosta. 

Huomaatteko nyt miten kollektiivinen todellisuus toimii rinnakkaisesti, koska kaikkien meidän yhteiset ajatukset ja teot muokkaavat sitä.

Muutos tapahtuu yhdessä ja vain yhdessä me voimme luoda tämän Suomen itsenäisyyden takaisin.

Sen jälkeen kenenkään suomalaisen ei enää tarvitse elää näiden saksalaisten pankkien poliittisessa maaorjuudessa.
 
Lähteet: https://www.theguardian.com/politics/2017/apr/21/leaked-documents-eu-tough-line-brexit-negotiations

http://rayhablogi.blogspot.fi/2017/05/mita-meille-ei-kerrota-brexit.html  

https://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/kuningatar%20elisabet%20brexit-47718