http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, toukokuuta 06, 2017

Helsingin ajatusrikospoliisi aloitti jo järjestelmällisen mielipidevainonSuomen poliisi on aloittanut jo näiden 50 vihapuheyksikkö poliisien toimesta järjestelmällisen suomalaisiin kohdistuvan mielipidevainon. Koska 2 kk sitten jo kutsuttiin poliisikuulusteluihin eräs suomalainen nainen, joka haettiin kotiovelta asti putkaan. Jossa häntä pidettiin vuorokausi Pasilan poliisitalolla. 

Nyt näitä vastaavia suomen kansalaisiin kohdistuvia DDR-kuulusteluja on toteutettu jo useita ja aina niiden taustalla ovat olleet vain Facebook sosiaalisessa mediassa tapahtuneet nettikirjoitukset. 

Näiden nettikirjoitus kansankiihotusepäiltyjen vuoksi poliisi on myös takavarikoinut epäiltyjen tietokoneet sekä pitäneet epäiltyjä myös vuorokauden ajan putkassa ilman vettä sekä ruokaa, joka jo käytännössä täyttää YK:n vaatiman kidutuksen rajat.


Facebookissa on myös puhuttu näistä mielipidevainoista avoimesti, joten asia on jo julkinen.

Elämme nyt tässä Eurostoliitossa jo niitä aikoja, jolloin Suomen poliisi on joutunut palkkaamaan nämä 50 ajatusrikospoliisia tehtäviinsä. Joiden tehtävänä on seuraavien vuosien aikana Suomen kansalaisiin kohdistunut mielipidevaino/joukkovainonta (gang stalking) sekä uhkailu. Johon olennaisena osana kuuluu juuri rikosepäillyt mm. kansankiihotuksesta. 

Vaikka kyseessä on kuitenkin miltei aina toisinajattelijoihin kohdistettu vaino, jota myös Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA on erikoistunut tekemään.

Tästä myös tulee tämä CIA:n salainen älykköihin kohdistettu Targetted Individuals joukkovainonta, jonka kohteena on maailmassa jo yli 30 miljoonaa ihmistä.

Tämä joukkovainonta yksikkö tulee kohta julkisuuteen, kun CIA:n tai NSA:n puolella työskentelevä henkilö uskaltaa vuotaa nämä joukkovainontaan liittyvät dokumentit julkisuuteen. Ennustaisin että tämä tulee tapahtumaan jo seuraavan kahden vuoden kuluessa.