http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, toukokuuta 09, 2017

Suomessa satanut taivaalta alas omituista styroksilunta


Oudot sääilmiöt ovat jatkuneet suomessa, vaikka toukokuu on jo ehtinyt melkein puoleen väliin.

Iisalmessakin oli satanut tällaista kuvassa näkyvää outoa styroksilunta, joka on peräisin ilmastonmuokkauksen (geoengineering) aikaansaamasta ilmastoa muokkaavasta ilmiöstä.

Maaplaneetan värähtelyä, eli Schumann resonanssia mittaava livedata näytti pari päivää sitten 8.5.2017 omituisia lukemia, kun kaikki muut paitsi GCI004 taajuudet laskivat aina nollaan.

Joten jos nyt samaan aikaan Suomessa sataa outoa styroksimaista lunta ja täällä normaalisti pitäisi olla jo kevät kukkimassa, mutta eipä ole.


Muovimainen ja styroksimainen lumi aikaansaadaan myrkyttämällä taivasta armeijan ajamilla kemikaalivanoilla, joiden ruiskutuksesta täällä suomessakin vastaa armeijan ilmavoimat.Mutta ilmastonmuokkaus on organisoitu niin hienovaraisesti, että jopa kemikaalivana lentoja lentävät pilotit eivät niistä juuri tiedä. Mutta heitä on silti uhkailtu, etteivät he saisi puhua näistä lennoista mitään. 


Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA aloitti jo salaiset ilmastonmuokkaus projektinsa 50-luvulla, jotka olivat tuolloinkin ulkoistetusti USA:n armeijan ilmavoimien heiniä. 

CIA:lla ilmastonmuokkaus on edelleen maailman 10:nen salatuimman asian joukossa, koska ilmastonmuokkauksen tarkoituksen on myös myrkyttää ihmisten terveys ruiskuttamalla ilmakehään mm. bariumia, lyijyä, alumiinia sekä muita myrkkyjä. 

Mutta tämän armeijan ilmavoimien suorittaman myrkytyksen tarkoituksena on myös manipuloida ilmastoa. Tämän näkee mm. etelämmässä siitä, että jos siellä on paljon kemikaalivana pilviä, niin seuraavana päivänä tulee sadetta, jota juuri tällä ilmastonmuokkaamisella saadaan keinotekoisesti aiheutettua.


Schumann resonanssin nousu otettu isokenkäsissä piireissä paniikilla vastaan

Maaplaneetan värähtelyn, eli Schumannin resonanssin nousu 90 Hz taajuudelle on otettu myös NATO:n puolella vastaan paniikilla. Koska nyt tilanne on johtanut jo siihen, ettei tätä maan nousevaa värähtelyä voi enää kalibroida alas edes HAARP:lla.

Joten tästä johtuen nyt tämä ilmaston hyvin omituinen käyttäytyminen viittaisi hyvin omituisiin ilmastossa tapahtuviin muutoksiin.


Maaplaneetan värähtelytason nousu vaikuttaa myös eteeris-fyysisen tason lisäksi astraali sekä mentali -tason värähtelyyn.


Tämä on nostanut myös ihmisten monadi koostumuksen värähtelyä, josta koostuvat myös nämä personallisuuden eri tasot (astro-mentaalinen, eteerinen sekä fyysinen).


Ottaen huomioon kuinka Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:lla työskentelee tälläkin hetkellä kokonaisia USA:n ilmavomien sekä NATO:n yksiköitä, joiden käytössä on tämä HAARP:n skalaariase. Niin nämä hullut haluaisivat yrittää estää maaplaneetan värähtelyn tason nousun vaikka Sveitsiin rakennetulla hiukkauskiihdyttimellä (CERN).Koska nämä pimeyden puolen sopimuksen Luciferille tehneet Illuminaatit ovat vain pahuuden asialla ja tekevät sen vielä täysin avoimesti.


Tämä n. 8500 elitistin rikollislauma toimii järjestäytyneen rikollisuuden tavoin ja tuossa klubissa jaetaan koko ajan Suomenkin valtiolta ryöstettyjä euroja ns. eliitin kymmenyksinä eteenpäin. 

Mutta silloin kun puhutaan tuhansista miljardeista, niin tällä rikollislaumalla kyllä riittää pääomaa, jolla sikailla. Koska ei näitä sijoiotuspankkeja ole koskaan kiinnostanut pelata kuin vain yhteen maaliin.


Me ihmiset olemme taas näille eliitin rikollisille pelkkiä työssäkäyviä orjia, joiden tehtävä on raataa näiden valtioiden pystyssä pysymisen eteen. Jotta tämä pankkiirinistien sikailukerho pysyisi tuossa miljardileivässään.


He ovat kuitenkin äärimmäisen peloissaan siitä, että nyt miljoonat ihmiset ovatkin heränneet tästä matriiseille luoduista valveunistaan ja alkavat nähdä tämän suuremman kuvan.


Mutta esimerkiksi nuo Luciferin kanssa valan tehneet vapaamuurarit eivät enää tuon vapaamuurarien kostoasteen 30-33 jälkeen uskalla enää erota tuosta korruptiosarjasta. Koska jos siellä vapaamuurarilooseissa pääsee yksikin pyrkyri tuonne kaupunginjohtaja tason lihapatojen ääreen. Niin ei sieltä sen jälkeen enää yksikään pyrkyri suostu eroamaan, vaikka kannettaisiin pois.


Joten tämän takia tuo vapaamuurarien Skottilaiseen riittiin perustuva korruptoitunut paha veli verkosto vaikuttaa Suomessakin jokaisen kaupungin sisällä.


Jesuiitoillakin on valarituaali, jossa uhitellaan epälojaaleja jäseniä heindän sisäelintensä silpomisella. Mutta myös vapaamuurareilla on vähän vastaava valarituaali, jossa vapaamuurari tekee valan Luciferille. Jonka jälkeen sitten alkaa muut veljet suosimaan näitä miehiä mm. kaupunginjohtajan kaltaisilla viroilla.Langenneet enkelit eivät silti vastaa tämän planeetan tulevaisuudesta, koska tuossa henkimaailman tason valtataistelussa tämä langennut Lucifer ei enää päätä tämän planeetan kohtalosta. Koska se siirtyi jo aiemmin Kristus Mikael nimiselle enkeliolennolle, joka toimii valon puolella.


Vaikka nämä kyseiset maailman varakkaimmat rikollissuvut, jotka hallinnoivat näitä Wall Streetin varakkaimpia sijoituspankkeja aikovat tuhota miltei jokaisen maailman valtion. 


Sekä kontrollifriikkeinä pyrkivät tekemään kaiken mahdollisen, jotta saisivat Euroopan unionistakin luotua Saksan johtaman natsien neljännen valtakunnan, johon kuuluisi pakkoliittämiset Saksaan. Niin siltikään tätä taloussotaa ei ole pakko käydä, jos täällä vain uskallettaisiin järjestää oikea äänestys EU:sta poistumiseksi.  

Koska tässä EU kysymyksessä ei nyt ole se vakavin asia raha (euro), joka on romahduttanut Suomen talouden sekä viennin ja tuonnin.


Koska se vieläkin vakavempi asia on EU:n komission määräys saada EU-maiden rajavaltonta auki ja siellä on jo yli 10,5 miljoonan pakolaisen määrät odottamassa noita rajojen aukeamisia. 


Paavi sekä Vatikaani jo odottaa tuon maahanmuuttaja invaasion seuraavaa päivää, koska tuolla on tarkoitus tuhota Euroopan kansallisidentiteetit. 


Tämä Tellus -planeetta on aina ollut täynnä näitä erilaisia kulttuureja, joista nämä Afrikan sekä lähi-idän kulttuurit eivät kykene sopeutumaan Eurooppaan. Minkä vuoksi Vatikaani, Saudi-Arabia, CIA, Mossad, Englannin keskuspankki, Rothschildien pankiiirit, George Soros ja nämä muut Illujen rikolliset tekevät kaikkensa, jotta he saisivat tuhottua koko Eurooppalaisen väestön tällä monikulttuurisuuden maahanmuuttotulvalla.


Myös juuri tämän vuoksi EU:ssa säädetään jo Brysselin määräyksestä näitä tulevia vihapuhelakeja, joilla on tarkoitus estää nettikirjoittelu näistä aiheista, vedoten mm. tuolla vihapuhe sekä rasisti tai kansankiihotus kortilla. Suomen Poliisin yksikköön on jo koulutettu 50 poliisia, joiden tehtävänä on alkaa nyt jo jakelemaan sakkoja Facebookin nettikirjoittelusta.

Viime aikoina Facebookissa on kokeiltu rajoja, että onko siellä jo automaattinen sensuuritoiminto käytössä, joka ei salli enää näitä kiellettyjä sanoja.


Joukkosiirtyminen VK.com puolelle on jo alkanut, jota ei sensuroida yhtä agressiivisesti kuin mitä tätä Zuckerbergin (Rothschildin äpäräpojan) Facebookkia. Tässä on kuitenkin nyt peli meidän kaikkien tulevaisuudesta ja internetin sananvapaudesta, jota on puolustettava kaikkien, jotka siihen kykenevät sekä uskaltavat.

Kiinassa tällainen sosiaalisen median fasistinen sensuuri on ollut jo aiemmin käytössä, mutta EU:n komissio määräsi vuosi sitten Facebookkia muuttamaan sensuurinsa kohti Kiinan kaltaista nettisensuuria.Joten nyt Facebook on ohjeistettu hyökkäämään juuri mm. vaihtoehtomedian linkkejä levittäviä vastaan. Sekä syyttämään heitä valeuutisten levittämisestä. Vaikka tämä valeuutinen -kortti on pelkkä veruke, jolla totuus yritetään estää sosiaalisessa mediassa.


Mutta Facebook tulee tällä sananvapautta rajoittavalla fasismilla tuhoamaan koko brändinsä vielä muutamassa vuodessa. Koska tällainen on yhtä tyhmä temppu, kuin joku kuuluisa elintarvikebrändi alkaisi oikeasti kusemaan asiakkaidensa tuotteisiin. 


Mutta ehkä Facebook aikoo tietoisesti tuhota brändinsä tällä sensuurilla ja voikin olla, että sen tilalle on tulossa jokin Facebookin syrjäyttävä sosiaalinen media tilalle. Jonka tuleva omistaja saattaa myös olla Google, jolla on tiiviit yhteydet käyttäjiensä vakoiluun keskittyvillä sovelluksilla, joissa Googellla on takaportit sekä CIA:lle että NSA:lle.

Jos tätä asiaa saisi veikata, niin voi olla että Facebook siirtyy vielä parin vuoden sisällä Googlen omistukseen.

Lähteet: https://www.heartmath.org/research/global-coherence/gcms-live-data/

http://www.geoengineeringwatch.org/