http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, syyskuuta 27, 2016

Poliisi päätti hakea Ilja Janitskinia vangittavaksi


Kun MV-lehden perustaja Ilja Janitskin ei tullut muutama viikko sitten Espanjasta Suomeen määrättyihin kuulusteluihin, niin nyt poliisi on päättänyt hakea Janitskinia vangittavaksi.

Jos Janitskin ei ilmesty tämän viikon perjantaina pidettävään salaiseen oikeusistuntoon, niin tämän jälkeen hänestä voidaan antaa vielä kansainvälinen pidätysmääräys. 

Poliisi väittää hakevansa Janitskinia vangittavaksi törkeästä kunnianloukkauksesta, kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, rahankeräysrikoksista, rahapelirikoksista, laittomasta uhkauksesta, salassapitorikoksesta ja tekijänoikeusrikoksista. 

Mutta todellisuudessa kaiken takana on vain MV-lehden poliittista eliittiä vahingoittanut toiminta, jossa tämä koko nettijulkaisu ollaan nähty sitä uhkaavaksi tekijäksi. Joten jos tämä on se pääasiallinen syy tähän Ilja Janitskiniin sekä MV-lehteen kohdistuvaan poliittiseen vainontaan sekä ajojahtiin. Niin elämme jo siinä tapauksessa kuin Pohjois-Koreassa.

Muutama viikko sitten Helsingin rautatieasemalla tapahtunut pahoinpitely, jossa suomalainen uusnatsi pahoinpiteli suomalaisen sekakäytäjä-narkkarin sairaalakuntoon. Jonka jälkeen n. viikko tästä tämä kyseinen narkkari passitettiin kotiin sairaalasta ja hän kuoli kotonaan aivoverenvuotoon.

Tästä tapauksesta nyt kaikki suomen fasistiset sanomalehdet sekä puolueet saivat itselleen oivan keppihevosen. Helsingin-Sanomat mm. esitti tämän pahoinpitelyn uhrin olleen mm. täysin viaton ohikulkija. Mutta salasiva sen, että kyseessä oli näitä kadulle sammujia päihteiden käytön ammattilaisia, amfetamiininkäyttäjä.

Henkirikos on aina väärin, mutta silloin kun sellaista aletaan käyttämään poliittisen sananvapauden sensurointiin, niin mennään jo aika harmaalle alueelle. 


Nyt Sipilän hallinto intoutui jo esittämään nykyiselle Kokoomuksen sisäministeri Paula Risikolle, että miten hallitus voisi kieltää mm. Rajat Kiinni- kaltaisten kansanliikkeiden toiminnan.

Suomen hallituksen fasistit kiihottuivat tämän narkkarin kuolemasta jo niin paljon, että luulevat nyt voivansa polkea suomalaisten sananvapauden maan rakoon sen avulla.

Nämä suomen hallinnon fasistit aikovat nyt tämän Risikon esityksen johdolla leimata myös kaikki maahanmuuttokriittiset mielenosoituksetkin tällaisiksi väkivaltaisiksi ääriliikkeiksi. Vaikka näissä Rajat Kiinni -mielenosoituksissa ainoa väkivaltaa käyttävä osapuoli on ollut joko maahanmuuttajataustaiset häiriköt tai äärivasemmistolainen provokaattorilauma.


Hallitus sopi toimista puuttua ääriliikkeiden toimintaan 

Valtioneuvoston viestintäosasto julkaisi eilen tiedotteen 403/2016
Suomen sisäministeriö aikoo siis jatkossa itse fasistin roolissa päättää, että mitkä suomalaiset kansanliikkeet ovat valtiovaltaa uhkaavia väkivaltaisia ääriliikkeitä. 

Tämä mitä todennäköisimmin johtaa siihen, että seuraavaksi suomen korruptoitunut eliitti hyökkää tämän suuren Rajat Kiinni -kansanliikkeen toimintaa vastaan ja alkaa poliisihallituksen johdolla taistelemaan lakkauttaakseen tämän maahanmuuttokriittisen liikehdinnän.

Ajojahti Rajat Kiinni -ryhmää vastaan on aika lailla samanlainen kiun myös tämä vainontakampanja MV-lehteä vastaan. Koska silloin kun valtiovalta taistelee sananvapauden rajoittamisen puolesta, niin se on tehtävä salaisesti. Tämän vuoksi mm. nämä tähän mennessä MV-lehden päätoimittaja Ilja Janitskiniin kohdistetut fasistiset oikeusistunnot on päätetty tehdä salassa. Mutta ongelmana on ollut se, että Janitskin on itse julkistanut nämä kaikki salaiseksi julistetut asiakirjat verkossa.
Mutta tätä samaa puolustuskeinoa myös jokaisen muunkin pitäisi käyttää, koska tässä sodassa internetin sananvapautta vastaan on kaikki keinot kohta sallittuja.
Vihapuheella ei ole mitään tekemistä rasismin kanssa, vaan sillä fasistihallinto on naamioinut internet-verkossa leviävän totuuden vihapuheeksi. Jolla sitten aivopestään ns. suvakit, eli nämä kulttuurimarxismilla aivopestyt hyödylliset idiootit luulemaan, että vihapuhe olisi vain tummaihoiseen väestöön kohdistettua rasismia.


Internetin sananvapautta on uskallettava puolustaa julkisesti

Tämä on nyt tämän kansallisen informaatiosodan sotahuuto, jonka pitäisi kuulua kauas.

Suomen rikollinen fasistihallinto on nyt aktivoitumassa ja he yrittävät nyt kaikilla keinoilla hyökätä internetin sananvapautta vastaan, koska he näkevät tämän internetin vapaan puheen heille uhaksi. Mitä he vielä nimittävät tämän vuoksi "vihapuheeksi".

Vihapuheella he tarkoittavat sellaista verkoissa leviävää puhetta, joka uhkaa tämän rikollisen fasistihallinnon valtaa.

MV-lehden kaltainen suuri nettijulkaisu, joka kerää päivittäin jopa yli 200 000 lukijaa on jo suomen korruptoituneelle fasistihallinnolle tarpeeksi suuri poliittinen uhka.

Mutta tämä uhka muodostuu siitä, että tällainen nettijulkaisu onnistuu herättämään silloin tarpeeksi monta vielä massatietoisuudessa nukkuvaa suomalaista.

Mutta tämän efektin jälkeen kun nukkuva suomalainen herää itsetietoiseksi, niin hän tämän jälkeen herää ns. unesta. Joten tällöin eliitille vahingollinen vihapuhe onnistui herättämään nukkuvan suomalaisen ja ilmankos tästä on kokoomuksenkin puolueen johto raivoissaan.

Vihapuhe ei ole koskaan ollut mitään rasismia, vaan sillä on tämä korruptoitunut virkamieseliitti aina tarkoittanut totuutta, joka uhkaa heidän valtaansa.

Valheet kun eivät kestä päivänvaloa, niin tämän vuoksi valheet on naamioitava ja tästä syystä totuudesta tuli vihapuhetta.

Mutta nyt tämän viikon perjantaina sitten näemme, että mihin ratkaisuun Helsingin käräjäoikeus päätyy tässä Ilja Janitskiniin kohdistuvassa vainoamisessa.

Voi jopa olla, että poliisihallinnon kulisseissa ollaan jo mahdollisesti oltu Turun vankimielisairaalaan yhteydessä, jonne Janitskin olisi tarkoitus lopulta siirtää poliittiseksi vangiksi pakkohoitoon pakkolääkittäväksi muiden oikeiden kriminaalien keskelle.
 Mikäli hänelle onnistuttaisiin ensin saamaan laiton ja salainen vankeustuomio MV-lehti nimisen verkkojulkaisun ylläpitämisestä Helsingin käräjäoikeudessa.

Tällainen skenaario olisi lopulta kaikista pahin ja mahdollinen tilanne, joka tekisi Janitskinista internet-sananvapauden kansallisen marttyyrin.

Tämä suomen korruptoitunut poliisihallinto sekä fasistinen eliitti ei kuitenkaan tiedä sitä, että Ilja Janitskinin takana on jo nyt yli 30 000 suomalaisen tukiryhmä. Että jos tätä yhtä vastaan hyökätään ja aiotaan tehdä hänestä kansallinen marttyyri. Niin tällainen peli vain ärsyttää vastapuolta lisää ja syntyy uusia tekijöitä tälle julkiselle informaatiosodan areenalle.


Mutta mikäli tämä vielä unessa oleva suomalainen väestö ei huomaa sitä, että missä vaarassa tämä kaikki internetin sananvapaus on. Niin saatamme pahimmassa tapauksessa vielä tulevaisuudessa nähdä, että maahan rakennetaan vielä vihapuhujille omia yksityisiä vankiloita, jonne hallinto pistää pelkistä vääristä facebook-päivityksistä.

Vapaa-ajattelu kun on pois tästä kansallisesta aivopesu-normista ja tällaista vapaata-ajattelia kun ei voi nämä fasistihallinnot rajoittaa. Miksi he vihaavat vapaata-ajattelua ja näin eliitti nimesi vapaan ajattelun vihapuheeksi, josta he tekivät vielä uuden rikosnimikkeen.

Kaikki tämä vie kohti George Orwellin 1984 kaltaista ajatusrikos-yhteiskuntaa.

Lähteet: Aamulehti
Savon Sanomat
Nykysuomi