http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, syyskuuta 19, 2016

Syyrian armeija syyttää yhdysvaltoja Syyrian joukkojen pommituksesta


Syyrian armeijan komentaja syyttää yhdysvaltoja äskeisestä pommi-iskusta, joka tappoi 80 Syyrian ihmistä, joista suurin osa oli Syyrian ameijan sotilaita.

Isku tapahtui Deir-ez Zurin lentokentän lähellä Jebel Thardassa, jossa Syyrian armeijan joukot olivat valmistautumassa hyökkäämään Isisin joukkoja vastaan.

Syyrian tilannetta tarkkaileva Syrian Observatory of Human Rights -järjestö uutisoi ensin väärät kuolinluvut ja väittivät, että isku tappoi vain n. 35 ihmistä. Mutta korjasi myöhemmin 80 kuolleeseen.

Venäjän armeijan tietolähteen mukaan iskussa kuoli 60 ja haavottui 100 siviiliä.


Valkoinen Talo ja Pentagon väitti nyt julkisuudessa, että tämä Syyrian joukkojen pommitus olisi tapahtunut vahingossa. Mutta jo pari vuotta sitten 2014 USA:n armeija pudotti omien sanojensa mukaan "vahingossa" aselastin Isisille Syyriassa.

Vuosi sitten USA:n joukot pommittivat myös "vahingossa" sairaalaa Afganistanissa ja 22 siviiliä kuoli.

USA:n hallinto siis haluaa meidän uskovan, että heidän hallintonsa on tukeanut Isisiä vahingossa.

Vahingosta tässä ei ole ollut missään vaiheessa kyse, vaan nämä kaikki Isisiä tukevat operaatiot on ajettu täydellä tietoisuudella eteenpäin USA:n armeijan sisällä. Koska jenkkiarmeija ei tue Syyrian armeijaa, vaan he tukevat Isistä Syyriassa. 

Mutta vetävät Valkoisen Talon kautta tätä valheellista julkisuuskuvaa, että he olisivat Syyriassa taistelemassa Isistä vastaan, mikä ei pidä paikkaansa.

Yhdysvaltain ja Venäjän välillä neuvoteltu tulitauko Syyriassa alkoi maanantaina, mutta USA:n hallinnon tukemat Syyriassa taistelevat Isis joukot eivät ole tässä tulitauossa mukana. Tämä USA:n armeijan ilmaisku kuitenkin sai jo Venäjän ja USA:n väliset suhteet kiristymään entisestään, kun Venäjän edustajat marssivat ulos YK:n kokouksessa. 


Lähteet:  http://yle.fi/uutiset/syyrian_armeija_syyttaa_yhdysvaltoja_isisin_tukemisesta/9175505

http://www.hs.fi/ulkomaat/a1413957830266