http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, syyskuuta 18, 2016

CIA laittanut Hillary Clintonista propagandaa mediaanYhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA ja Pentagon ovat selvästi reagoineet siihen, että suuri joukko intert-aktiiveja huomasi, että Hillary korvattiin kaksoisolennolla äskettäin New Yorkissa.

Tähän Pentagon ja CIA reagoi laittamalla ABC-newsin reportterin raportoimaan Hillaryn kuolemasta. Muttamän lähetyksen jälkeen kaikki puheet Hillaryn kuolemasta vaiettiin kuoliaaksi.Infowarsin toimittaja soitti ABC-newsin toimitukseen ja tiedusteli, että mikä tämä juttu oli, kun kanavalla tiedotettiin aiemmin vain kerran Hillaryn kuolemasta. 

Tähän oli seurauksena pitkä hiljaisuus, mutta sitten ABC-newsin toimitus paljasti, että kyseessä oli heidän puolelta vain pelkkä vahinko. 

Vahinko ?

Tällaiset uutistoimittajat ovat vain telepromteria lukevia robotteja, jotka lukevat kaikki ne valheet jota sinne teleprompteriin syötetään ja tässä tapauksessa Hillaryn kuolemasta uutisointi ABC-news kanavalla oli selvästikin CIA:n COINTEL-PRO peiteoperaatio, jolla Pentagon toivoo sekoittavansa ns. salaliittoteoreerikkojen päät.

Nyt CIA:n jälkimmäinen reagointi vielä tähän Hillaryn kaksoisolento-kohuun oli se, että se laittoi snopes.com sivustolle vieläkin räikeämmän huhun, jossa väitetään että Hillaryn perhe olisi tapettu vuonna 1998. Jonka jälkeen tämä kaksoiolento on ottanut hänen paikkansa. Mutta kun tälle ei valitettavasti löydy minkäänlaista näyttöä, koska rouva Clintonin ulkonäkö muuttui vasta 11.9.2016, jolloin hän oli 9/11 terrori-iskujen muistotapahtumassa. Siellä hän lähes tuupertui ja joutui lähtemään tuosta tilaisuudesta ennen aikojaan.Hillaryn terveydentila on selvä, ettei akan terveys kestä presidenttiyttä

Jos nyt on vielä selvää se, ettei Hillaryn terveys kestä USA:n presidentinvirkaa, niin joku syy tähän mm. kaksoisolentojen käyttämiselle on ollut.

Mutta selvästi näiden kaksoisolentojen käyttäminen liittyy siihen, että Hillaryn rahoittajat ja taustapirut yrittävät tehdä kaikkensa, jotta Hillaryn presidentinvaalit saataisiin maaliin asti. Vaikka rouva Clinton on terveydentilansa puolesta jo puoliksi ruutuliputusvaiheessa.

Tällä halutaan vain varmistaa se, että USA:n seuraavaksi presidentiksi tulee näiden sotahullujen neokonservatiivien ehdokas. Kun millään muulla ei sitten ole väliä.Hillary valitsi varapresidentikseen heinäkuussa senaattori Tim Kainen.