http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, syyskuuta 05, 2016

Hillary Clinton hyökkäsi Alex Jonesia vastaan tv:ssäYhdysvaltain presidentinvaaleissa USA:n presidenttiydestä Donald Trumpin kanssa kilpaileva ehdokas Hillary Clinton hyökkäsi nyt Alex Jonesia vastaan tv:ssä.

Jones kun on toiminut jo hyvin pitkään Trumpin takana ja varsinkin kaikki Alex Jonesin viesti nähdään nyt USA:n demokraattisen puolueen maineelle riskinä, joka voisi vaarantaa Hillaryn presidentinvaalikampanjan.

Tämän vuoksi Hillary laitettiin hyökkäämään Alex Jonesia vastaan kansallisessa tv-lähetyksessä.


Reilusti päivittäin yli 2 miljoonaa kuuntelijaa jokapäiväisellä radio-ohjelmallaan (Alex Jones Show) tavoittava Alex Jones on ollut jo pitkään globalistien vihollislistalla ja hänet omien sanojensa mukaan on yritetty jo myrkyttää kaksi kertaa

Mutta kumpikin operaatio ei lopulta onnistunut, mämä viittaa siihen, että miehellä on taustatukea myös tarvittavasti muista ulottuvuuksista, joka kuuluu näiden hommien luonteeseen. 

Jones sanoi että kun hänet yritettiin toisen kerran myrkyttää, niin tämän jälkeen häntä vielä uhkailtiin, että "lopeta nyt tuo radio-ohjelmasi ja etkö uskonut ensimmäisellä kerralla kun yritimme sinua myrkyttää".

Tästä juuri näkee sen, että miten avuttomia ja aseettomia nämä rikolliset globalistitahot ovat, kun eivät onnistu hiljentämään juuri näitä tiettyjä henkilöitä millään. Niin turvautuvat sen jälkeen vielä uhkailuun tai kiristämiseen.  


Mikä juuri Alex Jonesista tekee uhkan Hillary Clintonille ?  

Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA on viimeisten kuluneiden kuukausien aikana tehnyt uhka-arvioita henkilöistä, jotka voisivat olla uhkatekijöitä Hillary Clintonin presidentinvaalien kampanjalle. Sitten näitä muutamia henkilöitä on löydetty mm. ammuttuna tai kuolleena kesken triathlon kisan.
 


Clintonit ovat viimeisen 6 viikon sisällä tilanneet jo 5 poliittista murhaa, jolla suojellaan Hillaryn presidentinvaaleja.


Lähteet:  https://www.youtube.com/watch?v=eHVUS56XeNY

http://www.prisonplanet.com/is-alex-jones-on-the-clinton-hit-list.html 

http://nwohavaintojapromo.blogspot.fi/2016/06/alex-jones-on-yritetty-myrkyttaa-2.html 

http://mvlehti.net/2016/08/13/murhasiko-cia-hillary-clintonin-terveystietojen-vuotajan-vai-kayttivatko-clintonit-palkkamurhaajaa/