http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, syyskuuta 07, 2016

Kreikan pääministeri Tsíprasin neuvonantaja paljastui Sorosin kätyriksi


Kreikan pääministeri Aléxis Tsíprasin neuvonantajana toiminut Matthaios Tsimitakis paljastautui suursijoittaja George Sorosin kätyriksi.

Vuoto tuli ilmi DC Leaks vuodosta ja tämä paljastus on ollut erittäin vahingollinen kreikkalaiselle Syrizan vasemmistopuolueelle. 

Vuoto kun kertoo suoraan sen, että kreikkaa onkin johtanut koko ajan vale-vasemmisto. Tilannehan ei suomessa ole juuri mitenkään erilainen, koska myös tämänkin maan vasemmisto on vale-vasemmisto. Aivan samoin kuin Vihreistä on tullut jo ns. Kokoomuksen puisto-osasto, joka vastustaa mm. ilmaista joukkoliikennettä.

Kreikan lehdistö tivasi kärynneeltä Tsíprasin poliittiselta neuvonantajalta kommenttia kärystään, niin tähän Tsimitakis totesi vain, että "mitä sitten, tarvitsin rahaa".


Soros vetänyt kreikan hallitusta naruista kuin nukketeatteria  

Se kaikista vaietuin tosiasia josta ei edes lehdissäkään uskalleta puhua on se, että kuinka Soros on vetänyt kreikankin hallitusta naruista ja ohjannut sitä kuin nukketeatteria.

Hän on Open Society säätiönsä kautta lahjonut aina haluamansa maan oppposition sekä hallinnon. Suomenkin nykyinen hallinto saa myös Sorosin Open Society säätiöltä rahaa, mutta näitä käryjä ei ole vielä DC Leaks vuotanut. 

Soros saa siis lahjomalla ostettua eri maiden opposition ja hallinnon edustajia puolelleen ja sen jälkeen kun he ovat Open Societyn lahjomia, niin he joutuva tämän jälkeen ulkoistamaan päätöksen teon Sorosin kaltaisille eliitti-rikollisille.

Kreikassa Sorosille ollaan vieläkin erityisen vihaisia siitä, että tämä tuki serbien kansanmurhaa 1990-luvulla.

Syriza-puolueen nousun jälkeen tämä Sorosin rahoittama vale-vasemmisto puolue päättikin hylätä kaikki talous- ja sosiaalipoliittiset uudistukset, joista olivat vielä ennen vaaleja vaalilupauksissaan puhuneet.

Sorosin kätyriksi kärynnyt Tsíprasin neuvonantaja Tsimitakis on ammatiltaan toimittaja ja hänen työnään oli mm. kartoittaa, että voisiko kreikkalaisten poliittista suhtautumista mm. Ukrainan kriisiin muuttaa. 

Lähteet: http://soros.dcleaks.com/view/?q=tsimitakis&div=europe

 http://magneettimedia.com/tietovuoto-soros-rahoittaa-pakkomonikulttuurisuutta-myos-suomessa/

 https://xaameriki.wordpress.com/2016/09/05/tsipras-communication-adviser-on-the-payroll-of-soros/

 http://magneettimedia.com/tietovuoto-kreikan-paaministerin-neuvonantaja-george-sorosin-palkkalistalla/