http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, syyskuuta 05, 2016

Suomen kuningaskuntien salattu menneisyys


Tiesitkö että Euroopan ensimmäiset kuninkaat olivat suomalaisia.

No miksi et kuullut tästä koulussa ? 

n. 1200 luvulla Tanskalainen historoitsija Saxo Grammaticus kertoi Suomen kuninkaista.

1220 Islantilainen piispa, runoilija ja historiankirjoittaja Snorri Sturluson kirjoittaa Ynglinga-saagan, jossa kerrotaan Suomen ja Ruotsin hallitsijasukujen keskisistä avioliitoista ja sodista.

1230  Orkeyinga-saagan johdannossa Fundinn Noregrissa kerrotaan Suomen ja Kainuun kuninkaista sekä näiden suorittamasta Norjan valloituksesta. 

Saagan mukaan Ruotsin, Norjan, Orkneysaarten, Normandian ja Englannin hallitsijasuvut polveutuvat suomalaisista kuninkaista.

1340 Lyypekin kaupunginkronikka mainitsee Birger Jaarlin liittäneen Suomen Ruotsin valtakuntaan.

1362 Ruotsin itämaan, eli Suomen ja Karjalan laamanni saa oikeuden osallistua kuninkaan vaaliin, jolloin suomesta tulee täysivaltainen osa Svean valtakuntaa.

1438 Vesilahtelainen suurtalonpoika Daavid julistautuu Suomen kuninkaaksi ja asettuu vaarallisen talonpoikaiskapinan johtoon. Mutta kapina lopulta kukistuu.

1470-luvulla Ericus olai de Epsalia, ruotsalainen historoitsija mainitsee suomen olleen ennen itsenäinen kuningaskunta.

1528 sitten tapahtui se, jonka avulla ruotsalainen esivalta hävitti kaikki todisteet suomen entisestä kuningaskunnasta, kun se polttaa Turussa kuusiston linnan Kustaa Vaasan toimesta. 

Kyseinen tuhopoltettu kuusiston linna kun piti juuri tuon silloisen suomen aateliston kuninkaallisia perunkirjoja holveissaan. 

Näin suomen kuningaskunnan historia hävitettiin ja tämän jälkeen ruotsin kuningaskunnan esivalta esitti, ettei sitä enää ollut olemassa. 

1548 Mikael Agricola kirjoittaa fiktiivisiä ristiretkitarinoita, joissa tehdään ristiretkiä Suomeen.

1554 Katolisena Ruotsista karkoitetun Johannes Magnuksen historianteos ilmestyy Roomassa, jossa Suomi esitetään muinaisena kuningaskuntana.

1555 Olaus Magnuksen tunnettu "Pohjoisten Kansojen Historia" ilmestyy. Siinä Suomi mainitaan vanhana kuingaskuntana.

1598 paloi myös Ruotsin valtionarkisto ja sen mukana katosi sitten viimeisestkin kirjoitetut dokumentit suomen muinaisesta kuningaskunnasta.

1598-1599 Suomen aateli ja linnojen isännät sotivat kuningas Sigmundin puolella Kaarle herttuaa vastaan Ruotsin silloisessa sisällissodassa. mm. sotaretki Uplantiin, Tukholmaan. Kaarlen voitettua Suomen aatelistolle ja papistolle koittaa lopulta kovat ajat. Koska sitten alkoi määrätietoinen suomen ruotsillistaminen.

1616-1639 Historiankirjoittaja Johannes Messenius viettää poliittisista syistä aikaansa vankina Kajaanin linnassa, jossa hän kirjoittaa historianteostaan, jossa myös Suomi mainitaan vanhana kuningaskuntana.

1650 Turun akatemian professori Mikael Wexionius esittää historiankirjassaan suomen vanhana kuningaskuntana.

1670- luvulla tuntemattoman tekijän "Suomen kronikka" luetellaan Suomen muinaiset kuninkaat.

1700 Daniel Juslenius julkaisee "Vanha ja Uusi Turku" teoksen, jossa Suomi esitetään muinaisena kuningaskuntana.

1768 Historiantutkija Vasiliy Nikitch Tatischev kertoo Suomen kuninkaista Venäläisessä historiassaan. Häntä pidetään yhä venäläisen historiankirjoituksen esi-isänä.

1771 Norjalainen Gerhard Schöning kritisoi historioitsijoiden käsityksiä Suomen kuninkaista teoksessaan Allgemeine Nordische Gesichte. 

1772 Ruotsalainen Johan Ihre, joka oli tuon ajan kielitieteilijöitä vastustaa kiivaasti käsitystä suomen muinaitsta kuninkaista.

Lisäksi rotutohtori Ihren mukaan suomessa ei ole ollut kuninkaita, koska suomen kielessä ei ole omaa 'hallitsijaa' kuvaavaa sanaa. 

Sanat kuten 'kuningas' ja 'ruhtinas' olivat johan ihren mukaan ruotsalaisia. [!!] lainasanoja...

Sanat 'kuningaz' ja 'druhtinaz' ovat todellisuudessa germaanisia lainoja, mikä vain vahvistaa nykyajan käsitystä muinaisesta germaanisesta ylimysluokasta suomessa.

1774 Carl Johan Billmark julkaisee Johannes Messeniuksen "Suomen Riimikronikan", jossa kerrotaan suomen kuninkaista. 

1784-1800 Henrik Gabriel Porthán (svekomaani) julkaisee Paavali Juustenin Suomen piispainkronikan, jossa Porthán kiistää täysin suomalaisten omien hallitsijoiden olemassaolon ja Suomen itsenäisen hallinnon ennen ruotsalaisten tuloa.

Porthánin hyökkäilyn ja agressiivisen puolustuksen ymmärtää, sillä samoihin aikoihin Sprengtporten esitteli Venäjällä suunnitelmaansa itsenäisestä Suomesta.

1789 Christfried Gananderin Mythologia Fennica. Suomi esitetään itsenäisenä kuningaskuntana.

1792 Historian professori Carl Johan Billmark vastustaa suomen kuninkaista puhumisesta.


RKP:n hallitsema Museovirasto kieltäytyy avaamasta Euran pappilanmäellä sijaitsevia suomen kuninkaiden hautoja 

Suomen kuninkaat kun lopulta tapettiin, niin niiden haudatkin löytyy EuranPappilanmäeltä. Mutta näitä kuningashautoja ei avata, koska tontin on jo vuosikymmeniä sitten lunastanut itselleen Ruotsalaisen kansanpuolueen (RKP) hallitsema Museovirasto.

Tämä kuningashauta ja maamerkki on muinaisjäännös sekä maamerkki Satakunnassa Eurassa Panelian kylässä. Se on pronssikauden eli hiidenkiuas. 


On siis aivan käsittämätöntä, että miten meillä on Eurassa suomalaisten kuninkaidan hauta, jota ei olla vieläkään suostuttu avaamaan. Koska muuten nämä ulkomaalaisten saagojen kertomukset suomalaiskuninkaista muuttuisivat todeksi.

Suomenruotsalainen eliitti pelkää, että suomalaiset löytäisivät lopulta tämän heiltä salatun kulttuuri-identiteettinsä suomalaisen kuningaskunnan historiasta.

Tämä asia on siksi äärimmäisen arka, koska Ruotsin kuningas poltti nämä suomalaiskuninkaiden perunkirjat polttamalla Turun kuusiston linnan 1500-luvulla, joka oli jo aika suuren luokan valtionpetos.

Vaikka RKP:n puolueella löytyy sen verran miljoonia takataskustaan, että se pystyy vieläkin istumaan Museoviraston kirstun päällä ja kieltäytyy avaamasta Euran Pappilanmäen kuninkaanhautaa.

Mutta siinä vaiheessa kun riittävän moni suomalainen saa selville sen, että miten pahasti suomalaisia on kusetettu vanhan ruotsalaisen esivallan toimesta. Niin tuossa vaiheessa se ei tarvitse kuin yksi julkinen skandaali, joka paisuu suurempiin mittasuhteisiin. Niin lopulta RKP/Museovirasto joutuu selkä seinää vasten ja tämä suomalaiskuninkaiden hauta avataan puolueettomille tutkijoille.

Suomen Museovirasto kun on edelleen täysin korruptoitujen suomenruotsalaisten säätiöiden hallussa ja he käyttävät sitä täysin itsekkäiden poliittisten motiiviensa käyttämiseen.Miksi suomen kuningaskunnan historia salattiin suomalaisilta ?

Ehkä kaikkein olennaisin kysymys tässä on se, että miksi suomen kuiningaskunnan historia salattiin lopulta suomalaisilta, mutta salattiin myös koko maailmasta ? 

Asialla kun lienee jotain tekemistä sen kanssa, että suomen kuningaskunta lopulta murhattiin ja samalla päätettiin tämän Euroopan ensimmäisen hallitsijasuvun verilinja.

Tämä suomen kuningaskunnan tuho oli lopulta salattava jälkipolvilta, ettei vaan kukaan muu olisi ryhtynyt palauttamaan suomea takaisin kuningaskuntaan, kuten tuolloin 1400-luvulla syntyneessä talonpoikien kapinassa kävi.

Ottaen huomioon sen, että ruotsin kuningaskunta alkoi tuon kun Kaarle Herttua voitti lopulta ruotsin sisällissodan, niin tämän jälkeen alkoi suomalaisten alistaminen.


Suomalaisten katsottiin olevan alempaa kastia ja varsinkin nämä rotutohtorit ovat edelleen samaa mieltä. Jopa tämä entinen suomenruotsalainen puolustusministerimme Elisabeth Rehn on todennut aikanaan näin; "Somalien sekoittuminen tekee suomalaisten geeneille hyvää".

Se mitä hän tuolla tarkoitti, niin häneltä pääsi tuolloin freudilainen rotutohtorin lipsautus. Aivan kuten näiden sionistien juutalaisten poliittinen agenda on saada tuhottua Eurooppalainen ihmisrotu sekoittamalle ne afrikkalaisella verilinjalla. Näin sitten lopulta syntyisi tyhmempi ja helpommin hallittava rotu. Tämä on se salattu totuus, jota et pysty lukemaan yhdestäkään sanomalehdestä tai kuulemaan mistään uutiskanavalta.

Suomalaisuus edusti aina näille suomessa vähemmistöön kuuluville svekomaaneille uhkaa, joka ei saisi päästä täällä valtaan. Tästä syystä tämä miksi vuonna 1918 suomeen tuotiin saksasta jääkäreitä tappamaan suomalaisia punaisia sisällissodassa. 

Niin salattu totuus tuosta, että ketkä näitä saksan jääkäreitä täällä tarvitsi ? No suomenruotsalainen eliitti, jolla ei riittänyt tarpeeksi suomenruotsalaisia omaan armeijaansa. 

Tämä suomenruotsalainen eliitti yritti tuolloin estää kaikilla keinoilla sen, että Suomi olisi lopulta itsenäistynyt itsenäiseksi valtioksi. Mutta koska Saksa hävisi lopulta tuona samana vuonna 1918 I-maailmansodan, niin Suomi sai itsenäisyytensä melkein kuin korkeimman kautta. Tänne ei tullutkaan Saksalaista kuningasta, eikä kaikkea poliittista sekä taloudellista valtaa viety saksaan, kuten suomenruotsalainen eliitti olisi halunnut.


Museovirasto syyllistynyt myös suomen alkuperäisgeenien historian salailuun

Sekään ei ole yllätys, että suomenruotsalaisten säätiöiden rahoituksen alla sekä hallinnassa toimiva Museovirasto salaa sen, että suomalaisten miesten geeniperimä on Y-DNA linjasta peräisin. Mikä silloin todistaa sen, että suomalainen geeniperimä on täysin alkuperäinen.

Suomalaisten miesten isälinjajakauma on N (61.5%), I1 (28%), R1a (5%), R1b (3,5%), I2b (0,5%) ja E1b1b (0,5%). Siis ensinnäkin n. 2/3 heti ei kuulu tuohon skandinaaviseen isälinjaan, vaan finno-ugrilaiseen N-isälinjaan.

Nimittäin I1-linja, joka Suomessa on, on erikoislaatuinen. 80% Suomen I1 linjasta kuuluu selkeästi suomalaisiin I1-linjoihin ja vain noin 5% tästä I1 linjasta on n.s. skandinaavista, eli ruotsalaista


Kun tämän Suomen Museoviraston kuuluisi tutkia näitä samoja asioita suomalaisten geeniperimästä, niin se ei tutki niitä, vaan salaa suomalaisten geeniperimää.

Suomen Museovirasto on siis todellisuudessa suomenruotsalaisten rahoilla pyörivä Suomen Kusetusvirasto. 

Lähteet: Suomen kuninkaat norjalais-islantilaisten saagojen mukaan

https://fi.wikipedia.org/wiki/Kuninkaanhauta 

https://www.uusisuomi.fi/tiede-ja-ymparisto/201691-geenitutkijat-yllattyivat-eurooppa-nyt-jaettu-suomalaisiin-ja-ei 

http://nwohavaintojapromo.blogspot.fi/2015/08/suomi-on-alkuperaiskansa-ja-ilmankos.html