http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, syyskuuta 17, 2016

Juncker paljasti eliitin juonen - EU-liittovaltio vuoden sisällä


EU:n komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker paljasti jo nyt Slovakiassa äsken järjestetyssä 27:n EU-maan kokouksessa, että tavoitteena on EU-liittovaltion perustaminen 9 kuukauden sisällä.

Suunnitelma on viisikohtainen ja se on nähtävissä tässä alla:
 Death-line on kuulemma merkitty ensi-vuoden kesäkuulle 2017, jolloin jo ensimmäisten Natosta muodostettujen sotilaallisten joukkojen olisi tarkoitus ryhtyä toimeen.


Ryhtyä toimeen missä ? 


Miettikää nyt kun EU-maat Suomi mukaanlukien pakotetaan luopumaan lipuistaan, päätäntävallasta, valtionvarainministeriöstä jne. 


Kyllä siinä Ranskan kaltainen valtio saa lopulta ihmiset barrikaadeilla ja koska nämä EU-liittovaltiota puuhaavat fasistit pelkäävät kansannousuja, niin he aikovat suojautua näiltä kansannousuilta armeijan avulla.EU:n perustuslain (Lissabonin sopimus) on laatinut tunnettu sotarikollinen 


Täytyy muistaa että jo Lissabonin sopimus on melkein puoliksi sotarikollisen Henry Kissingerin laatima ja kirjoittama, vaikka sen laatijana oli myös CIA.


Kissinger on tullut mm. tunnetuksi siitä, kuinka hän on kirjassaan kertonut mielipiteensä USA:n armeijan sotilaista, "jotka ovat hänelle pelkkiä typeriä eläimiä, joita voi käyttää USA:n armeijan ulkomaan sodissa/invaasioissa hyväksi". 


Käytännössä tämä todistaa jo suoraan sen, että miten röyhkeitä nämä sionistien eliitin päämiehet ovat, kun he eivät edes muistelmissaan peittele noita asioita. Tai ainakin Kissingerillä on sen verta otsaa, ettei hän piilottele motiivejaan kuten vaikkapa suursijoittaja George Soros.
Lissabonin sopimus antaa poikkeustapauksissa poliiseille sekä armeijalle luvan teurastaa kansalaisiaan


Tässä Lissabonin -sopimuksessa mm. sallitaan EU-maiden poliisin erikoisjoukoille tai armeijalle kansalaisten tappo-oikeudet, jos vaikka mielenosoitus laajenee mellakaksi. 
Tämä siis tarkoittaa sitä, että jo ensi-vuoden kesäkuusta lähtien saatamme Euroopassa nähdä Kiinan Tiananmerenaukion kaltaisia tilanteita, joissa EU-maiden kansalaisia teloitetaan julkisille paikoille Kiovan Maidanin tyyliin.
EU liittovaltion takana on oltava joku suurempi juoni, jolla EU:n kaikki 27 jäsenvaltiota ajetaan sinne 

EU-liittovaltiohankkeen takana on aivan varmasti vielä jokin suurempi juoni, jolla nämä kaikki 27 EU:n jäsenmaata aiotaan ajaa yhteiseen liittovaltioonTuossa Bratislavassa juuri äsken laaditussa suunnitelmassa oli myös sellainenkin kohta, että Pohjois- ja Keski-Afrikalle tulisi EU:sta suunnata lähivuosina yli 88 miljardin euron tuki. Jotta Afrikan maiden taloudet kasvaisivat Eurooppaan suuntaavien siirtolaisten määrän vähentämiseksi. 
Mutta jos tuota nyt ajattelee, että aikooko EU todellakin parantaa Afrikan taloutta, niin tällainen utopia on kaukana totuudesta.
Afrikka on pidetty köyhänä ja tullaan pitämään myös jatkossa, koska ei sinne kukaan valtio ala pumppaamaan rahaa. Koska muuten jos Afrikan köyhät maat saisivat instrastruktuurinsa toimimaan länsimaisilla miljardeilla, niin se kaikki olisi pois taas näiltä ahneilta ja Afrikkaa ryöstäviltä monikansallisilta yhtiöiltä.

Suomen Karhu-ryhmästä aiotaan tehdä EU:n eliitin yksityisarmeija

 

Muutama kuukausi sitten suomen hallitus ilmoitti, että tulevaisuudessa suomen poliisin erikoisjoukot, tai paremmin tunnettu Karhu-ryhmä saatetaan nähdä ulkomaan komennuksilla jop aseellisten poliisioperaatioiden taustalla.

Karhu-ryhmä on suomessa vuoden 1975 ETYK-kokousta varten perustettu salainen poliisin erikoisjoukko, jonka joukoilla on erikoisvaltuudet mm. tappaa suomen kansalaisia.Jokaisella poliisin Karhu-ryhmään kuuluvalla poliisilla on salainen identiteetti, jonka vuoksi he mm. käyttävät aina kommandopipoa.

Karhu-ryhmän tappamia suomalaisia on ollut monia ja vuoden 1986 jakomäen pankkiryöstäjä oli yksi, jonka Karhu-ryhmän poliisi ampui konepistoolilla, mikä sai tämän kaapparin sekä pankkiryöstäjän lopulta räjäyttämään tuon auton.

Suomen keskusrikospoliisin poliisijohto on tuosta lähtien suojellut Karhu-ryhmää, ettei heidän tekemät suomen kansalaisten murhat enää näkyisi julkisuudessa. Tästä peittelystä on eristyisesti KRP vastannut jatkossa.

Nyt kun jatkossa Karhu-ryhmästä tulee EU:n korruptoituneen eliitin oma yksityisarmeija ja eräänlainen NWO-armeija (uuden maailmanjärjestyksen turvaamisjoukot), niin tällainen kehitys on todella vaarallista demokratialle. Koska se vie demokratialta kokonaan pohjan pois ja altistaa suomenkin kokoisen maan täydelliselle fasismille.


EU:n komission takana vaikuttavat globalistien ajatushautomot Henry Kissingerin ja muiden konnien johdolla kyllä tietävät sen, etteivät EU-maiden armeijat halua lähteä tappamaan oman maansa kansalaisia. Niin tämän takia muista EU-maista lähetetään nämä kuolemanpartiot sitten aikanaan, kun aletaan riisumaan EU-maiden itsenäisyyttä ja päätäntävaltaa.

Mutta tuokin vielä, että alkaako tämä EU:n 27-jäsenvaltion itsenäisyyden tappaminen juuri 2017 vuoden kesäkuussa, niin sitä emme tiedä ? 


Yleensä kun on seurannut näiden psykopaattien geopolitiikkaa, niin jos he jotain päivämääriä ilmoittavat, niin ne hyvin harvoin toteutuvat ajallaan.


Tällä hetkellä kun suurinta päänvaivaa näille rikollisille on tuottanut se, etteivät Ranska ja Saksa sekä Hollanti suostuneet tähän USA:n mielipuoliseen TTIP:n vapaakauppasopimukseen. Ja silloin kun nämä globalistien konnat jäävät näppejään nuolemaan, niin he suunnittelevat vain tilanne uusia juoniaan.


EU:n 27 jäsenmaata ei mitenkään voisi vapaaehtoisesti vain houkutella fasistiseen liittovaltioon, joten tämän heidän juonen takana on silloin oltava vielä jonkin erillinen ja suurempi juoni.


Mutta jos mennään nyt tässä ajassa vuosi taaksepäin ja mietitään, että miksi tänne Eurooppaan tuotiin vuosi sitten lukuisa määrä tänne lähi-idästä roudattuja sotarikollisia. Niin tässä saattaa olla se juoni, jolla EU:n kaikki 27-jäsenmaata ajetaan ja pakotetaan liittymään fasistiseen liittovaltioon sekä luovuttamaan kaikki päätäntävalta Brysseliin.
He yrittävät tehdä sen vain keinotekoistesti luotujen kriisien avulla. Aivan kuten pankkiiri David Rockefeller totesi jo yli parikymmentä vuotta sitten kuinka "maailma on vasta suurien kriisien jälkeen valmis hyväksymään uuden maailmanjärjestyksen osaksi heidän tulevaa maailmankuvaansa".

Mutta nämä vallanhimoiset psykopaatit eivät tajua sitä, että mikäli riittävän moni ihminen onkin jo herännyt tästä globalistisesta unesta, niin tämä heidän mielipuolinen ja suuruudenhullu juoni ei toteudu. Koska riittävän moni EU-maiden kansalainen uskaltaa taistella vastaan.


Internet on heidän suurin huolenaiheensa ja tästä he myös kiistelevät jatkuvasti kulisseissa, että mitenkä paljon tätä läntistä internet-verkkoa sallittaisiin tulevaisuudessa sensuroivan. 


Nyt juuri uusin tieto tästä asiasta on seuraava, että mm. Twitter sekä Facebook yrittävät jatkossa alkaa virallisen valhemedian kanssa lähteä seulomaan sosiaalisessa mediassa esiintyvien linkkien sisältöä. Jolla yritetään estää kansalaisten mielipiteiden näkyvyys sosiaalisessa mediassa.


Tämä on juuri tuota, kuinka eliitti yrittää taistella viimeiseen asti, ettei kansalaisten ääni pääsisi internetissä esille. He kun eivät salli sitä, että yksittäiset kansalaiset toimisivat median sisällöntuottajina. Joka on kuitenkin jo arkipäivää. 


He kuitenkin mediassa röyhkeästi väittävät jatkuvasti, että kuinka nämä yksittäisten kansalaisten tekemä mediasisältö on väärää ja valheellista. Mutta eivät pysty perustelemaan yhdelläkään oikealla argumentilla väitteitään.


Eräskin suomalainen vapaa toimittaja, joka harrastaa tämänkaltaista journalismia on Johanna Vehkoo, jonka ylimielinen ja patologinen suhtautuminen vaihtoehtomedioihin hakee vertaistaan

On silti hyvinkin vaarallista suomalaisten tietoisuudelle, että tällaisille äärivasemmistolaisille feministeille annetaan vapaa ääni Ylessä. Jotta he voisivat aivopestä suomalaisia tällä vajaalla kulttuurimaxismilla.


Tiede-uskovaisuudessa on hyvin monia piirteitä lammasmaisesta käyttäytymisestä, jossa kaikki omien aivojen käyttö ulkoistetaan "virallisten asiantuntijoiden" käsiin ja näitä näille aivopestyille kulttuurimarxisteille edustavat mm. JSN:n neuvoston siunaama valtamedia, lääketeollisuus, tiede-järjestöt jne.


Mutta omien aivojen käyttöä ei sallita silloin kun on kyseessä tiede tai media-aivopesty tapaus.


Mutta yritäppä sitten väitellä tällaisten tapausten kanssa, kun nämä henkilöt eivät kykene näkemään metsää puilta ja vaativat aina muita näyttämään heille todisteita heidän epätietoisuudestaan. 


Mutta kuinka voit kertoa tietoisuuden tasolla sokealle ihmiselle, että hän pystyy myös näkemään asioita itse, jos kykenee korottamaan tietoisuutensa tuonne valve-tasolle asti.

Ateistinen skeptikko pitää silmänsä kiinni ja syyttää vielä näitä, joilla on valvetietoisuus, ettei heillä ole todisteita siitä, että olisi olemassa tällainen koreampi tietoisuus, joka voisi herätää ihmisen minä-tietoisuuden (itsetietoisuus).


Tästä sitten syntyy hyvin usein hyvinkin vaarallinen tilanne, jossa tämän tietoisuudeltaan nukkuvan ihmisen ego kokee olevansa vaarassa ja alkaa puolustautumaan ulkoiselta hyökkäykseltä, joka uhkaa hänen nukkuvaa maailmankuvaansa. 


Tällaisia nukkuvien uskonlahkoja on suomessa mm. Skepsis ry, jonka moderaattorilta sain eilen jopa bannilla uhkaamisviestin. Siihen riitti vain se, että olen se tunnettu henkilö (Teemu Vehkala) ja liityin tuonne näiden skepujen ryhmään.

Sitten tuli bannit, vaikka en ehtinyt kirjoittaa koko ryhmään mitään. Tämä kuvastaa kyllä näiden skeptikkojen todellisuutta ja maailmankuvaa erittäin hyvin. Koska he eivät salli yhtään sellaisia ääniä tai mielipiteitä, jotka sotivat heidän ahdasta ja sokeaa maailmankuvaansa vastaan. Sellainen kun on heidän pienelle egolleen liikaa.


Mutta kuten on tullut jo monta kertaa todettua, että tämä planeetta Tellus on elämänkokeiluplaneetta ja täällä saa olla vaikka ÄO vaikka alle 70 tasolla ja lähellä ameebaa, jos ei älylliset taidot riitä enempään. Ei täällä kukaan pakota kasvamaan henkisesti.


Joten sen takia näitä puupäiden kokoontumisajoja nähdään yhä enemmän, kun nämä vajaaälyiset lyövät päänsä yhteen ja perustavat rekisteröityneitä yhdistyksiään. Mutta näiden tyyppien kanssa on silti turha lähteä väittelemään yhtään mistään, koska se on kuin yrittäisi puhua seinille jälkeä.

Lähde: http://mvlehti.net/2016/09/16/euroopasta-yhdysvallat-9-kuukaudessa-juncker-paljasti-suunnitelman/

Lähde: http://mvlehti.net/2016/09/16/euroopasta-yhdysvallat-9-kuukaudessa-juncker-paljasti-suunnitelman/