http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, syyskuuta 13, 2016

Joutuiko terveytensä kanssa kamppaileva Hillary Clinton käyttämään stunttia New Yorkissa ?USA:n presidentinvaalien ehdokas Hillary Clinton joutui nettihuhujen mukaan käyttämään stunttia, kun hänen terveytensä petti kesken New Yorkissa järjestettyjen 9/11 muistoseremonian.Internettiin ilmestyi tämä amatöörivideo, jossa näkee kuinka Hillary romahtaa kesken 9/11 muistoseremonian ja hänet joudutaan taluttamaan autoon.


Mutta yhtäkkiä myöhemmin rakennuksesta jonka sisälle Hillary meni tulikin hänen stunttinsa ulos. Eli näköis-Hillary, jonka huhutaan olevan Hillaryn hyvä ystävä Teresa Barnwell.

                                           Teresa Barnwell ja Hillary Clinton tuntevat toisensa jo pitkältä ajalta.
Nykyään hän on jo sen näköinen täti, että vähän maskia naamaan ja aurinkolasit päähän, niin hänestä tulee silloin vara-Hillary.

Hillary ja Teresa ovat tunteneet toisensa jo hyvin pitkältä ajalta ja muistuttavat hyvin paljon toisiaan.

Teresan stuntti-Hillary epäillyn alibi näyttäisi kyllä vahvistuvan sille, että hän toimi vara-Hillaryna tämän New Yorkin vierailulla, koska Teresa Barnwell ehti leveillä jo Twitterissä näin; "Saatoin sitten olla tänään Nykissä".


Taustalla kun näkyy juuri se sama rakennus New Yorkissa, josta tämä stuntti-Hillary tuli ulos ja ihmiset kysyivät ihmeissään, että mitä se aiempi terveydellinen romahdus oikein oli. 
Jos kerta terveys ei kestä, niin miksi Hillary ei voi vain yksinkertaisesti luovuttaa presidenttikisassa ? 

Hillaryn terveystiedot ovat jo kaikkien julkisessa tiedossa, että hän sairastaa dementiaa ja on jopa julkisesti saanut hyvin kummallisia neurologisia oireita. Joten viisaampi olisi, että hän terveydellisiin syihinsä vedoten vetäytyisi USA:n presidenttikisasta.

Mutta kun kyseessä on kuitenkin sellainen sotahaukka, jonka takana ovat jo Rothschildien pankkisuku, George Soros, David Rockefeller, Kolmensadan Komitea, Trilateraalinen Komissio, Bilderberg-kerho jne. 


Kun taas Hillaryn vastaehdokas Donald Trump edustaa näille globalisti-haaroille kirosanaa, jota ei missään tapauksessa tule päästää USA:n presidentiksi. Koska hän voisi pahimmillaan tehdä Jimmy Carterit ja alkaa mm. uudistamaan CIA:ta. Mutta USA:n armeijan sotateollisuuden karsiminen pelottaa globalisteja vieläkin enemmän.


Tämän vuoksi Hillary Clintonin presidenttikilpa käy yhä likaisemmaksi ja tarvittaessa tätä sotahaukkaa näyttelee hänen vanha ystävänsä. 


Tällainen pelle-show kun on jo täyttä Hollywoodia, mutta eipä tuo CNN:n uutisista kauaksi mene.

Mutta se vielä että nyt Washington ja Hillaryn tukijoukot keksivät peitetarinan, että Hillarylla olisi keuhkokuume.


Kuinka sitten juuri keuhkokuumeeseen sairastunut Hillary juuri muutamaa tuntia aiemmin horjahtaessaan niin paljon, että hänet täytyi taluttaa sisälle autoon. Tuleekin yhtäkkiä muutaman tunnin jälkeen ulos rakennuksesta ja ei osoitakaan enää yhtään väsymisen merkkejä ? Vaikka hän sairastaakin dementiaa, niin se ei voi olla syy, että dementikko olisi vain unohtanut olevansa sairas ja väsynyt.Vuonna 2012 Hillary kaatui niin pahasti, että hän löi päänsä maahan ja tästä tuli hänelle verihyytymä. Tämän tapauksen jälkeen hän ei ole enää pystynyt hoitamaan tehtäviään ilman toistuvia sivuoireita.


Hillaryn henkilökohtaisena lääkärinä toimii tällä hetkellä Lisa R. Bardack sekä eräs toinen mies, joka on tämä tummaihoinen mies kuvassa. 

New Yorkissa Bardack joutui taluttamaan rouva Clintonia, koska tämä ei pysynyt muuten pystyssä.


Tämä tummaihoinen mies, joka on Clintonin toinen henkilökohtainen lääkäri on joutunut jopa tulemaan kesken Clintonin puheen paikalle.

Clinton käyttää jopa kuulemma erikoislaseja, joiden pitäisi estää neurologiset kohtaukset.


Clinton on saanut siis vuodesta 2012 lähtien jatkuvia neurologisia kohtauksia, jotka ovat lisänneet hänen sekavuuttaan.

Joten tällainen dementikko ja parkinssonia sairastava presidenttikö yhdysvaltoihin pitäisi nyt valita ? 

Lähteet: https://70news.wordpress.com/2016/09/12/photos-hillary-clintons-body-double-controversy-after-her-911-collapse-fact-or-fiction-you-look-you-judge-and-you-decide/

http://mvlehti.net/2016/09/12/valtamedia-hillary-clintonilla-keuhkokuume-laakari-clinton-neurologisesti-sairas-video/