http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, syyskuuta 15, 2016

Radiomastosäteilykiistan oikeuskäsittely salattiin julkisuudesta


Radioasemia ja niiden antenneista vastaavalle Digita Oy:lle työskennellyt mies sairastui työtehtävissään, jossa oli hyvin lähellä radioantenneja. Mies haastoi lopulta entisen työantajansa Digita Oy:n oikeuteen ja vaati korvauksia työkykynsä menetyksestä.

Tapaus käsiteltiin Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa salaisesti ja nyt oikeusjuttu päätyi sovintoon, jonka päätös salattiin julkisuudesta.

Kyseinen oikeustapaus laitettiin vireille 22. maaliskuuta 2011. Juttu herätti jo tuolloin laajaa huomiota ja sitä käsiteltiin aina televisiota myöten.

Teleasentajan kanteen mukaan hänelle oli alkanut ilmetä terveysongelmia radiomastoissa työskenneltyään ja hän vaati kanteessaan entiseltä työnantajaltaan 150 000 euron korvausia työkykynsä menetyksestä.

Digita Oy kiisti aikanaan tuoreeltaan kaikki kanteessa esitetyt vaatimukset ja mahdolliset työsuojelurikkomukset.

Radiomastosäteilykiistä oli Lahdessa käräjäkäsittelyssä jo viime kesäkuun puolivälissä, jolloin molemmat osapuolet pääsivät sovintoon tässä prosessissa, jonka lopputulos on nyt julistettu salaiseksi 25 vuodeksi.


Mitä Digita Oy salaa tässä tapauksella salaamalla sovintopäätöksen 25 vuodeksi ? 

Digita Oy selvästi salaa jotain tämän tapauksen yhteydessä ja kyseessä on radiomastojen ympärille leviävä haitallinen säteily, joka on terveydelle vaaraksi. Mutta tämä asia on vieläpä liikesalaisuus.

Aivan samoin kuin myös Nokian liikesalaisuus on ollut jo pitkään kännykkäsäteilyn haitat, josta ei saa vieläkään puhua julkisuudessa.

Juuri äsken mediassa kerrottiin kuinka myös sokeriteollisuus oli jo 60-luvulta lähtien lahjonut tutkijoita kiinnittämään vain huomio rasvan vaarallisuuteen ja viemään kaikki huomio pois sokerin haitoista.

Tämä on juuri tätä monikansallisten yhtiöiden harjoittamaa kuluttajille valehtelua. Aivan kuin vielä 50-luvulla tupakkayhtiöt tiesivät sen, että kuinka tupakka aiheuttaa keuhkosyöpää, niin siitä ei kuitenkaan voinut missään vaiheessa kertoa tupakkatuotteiden kuluttajille. Se kun olisi muuten vaarantanut tupakkateollisuuden liikevaihdon.

Aivan samalla tavalla nämä nykyiset älypuhelinbisnestä harjoittavat telejätit eivät suostu kertomaan kuluttajilleen, että kuinka älypuhelimen päivittäinen käyttö vaarantaa käyttäjiensä terveyden.

Lopulta n. 10-25 vuoden päästä tämä ns. älypuhelinsukupolvi säteilyttää itsensä langattomalla teknologialla sairaaksi. Sitten lopulta voivotellaan sitä kuinka nuoret ihmiset sairastuvat mm. parkinssoniin jne. Mutta missään vaiheessa ei voida kertoa totuutta siitä, että miten vaarallista näiden langattomien laitteiden tuottama säteily on ihmisen terveydelle.


Langattomien verkkojen säteily heikentää ihmisen solun toimintaa

Tämä teleyhtiöiden suurin salaisuus sekä Digita Oy:n peittelemä radiomastojen tuottaman säteilyn haitallisuus on asia jota vähätellään kaikkialla. Asia on testattu aluksi koe-eläimillä, mutta lopulta meistä kännykän omistajista tuli näitä eläviä koe-eläimiä kännykkäsäteilylle.


Tutkijoita lahjotaan olematta kiinnittämättä huomiota kännykkäsäteilyyn, koska muuten se heikentäisi näiden Nokian kaltaisten yhtiöiden liiketoimintaa.


Entinen säteilyturvakeskukselle (STUK) työskennellyt Darius Leczynski sai selville aikanaan sen, kuinka kännykkäsäteily heikentää ihmisen solujen toimintaa. Jos kännykkää käyttää vaikka päivittäin yli 4-5 tuntia, niin sen näkee suoraan ihmisen solujen heikkenemisenä. Silloin ihmisen solut eivät pysty tuottamaan tarpeeksi valoa.

Tampereen yliopistollekin työskennellyt tutkija Mikko Ahonen (kuvassa) on kertonut juuri langattomien WLAN-verkkojen tuottaman pulssimaisen säteilyn olevan erityisen vaarallista ihmisen terveydelle.

Langaton teknologia tekee ihmisistä hedelmättömiä, mikä näyttäisi myös olevan näiden laitteiden salainen päätarkoitus.


On käsittämätöntä, että vaikka nopea valokuitukaapeli on jo ollut käytössä, niin silti sitä ei edelleenkään hyödynnetä. Vaan sen sijaan hallitukset panostavat vain julkisten WLAN-verkkojen kehittämiseen.


Valokuitu maksaa sen takia enemmän, koska siihen ei edes teleyhtiöt panosta tarpeeksi.


Valokuitu kun ei tuota ympärilleen haitallista ja pulssimaista säteilyä, jota taas WLAN-verkot tuottavat.Jos kotonanne on käytössä näitä langattomia verkkoja, niin kokeilkaapas joskus laittaa vaikka 2-4 langatonta laitetta pöydälle ja kytkekää kaikki niistä päälle kerralla.


Siinä kun istutte tuollaisen säteilykentän ympärillä vaikka sellaiset 2-3 tuntia, niin on kyllä aika mestari jos ei iho ala punottamaan tuollaisen säteilykylvyn jälkeen. 


Sitten ihmetellään, että mistä se krooninen väsymystila oikein tuli, vaikka se tuli juurikin tästä langattomien verkkojen tuottamasta säteilypiikistä.
Langaton WLAN-teknologia on osa YK Agenda 21 pyrkimystä kansalliseen depopulaatioon


Kaikki tämä langattoman teknologian yleistyminen 3G:stä 4G:hen ja 4G:stä 5G:hen on osa YK Agenda 21 suurta suunnitelmaa maailmanlaajuisen depopulaation toteuttamisesta.


Langattomat verkot mahdollistavat hedelmättömyyden lisääntymisen ja lopulta kun väestö ei enää lisäänny, niin väestömäärä on helppo laskea alas.


Mutta todellisuudessa tämä globalisti-eliitin jatkuva saarnaaminen siitä, että kuinka meitä on tällä pallolla liikaa. Niin he tarkoittavat sillä sitä, että meitä olisi liikaa ihmisiä hallittavaksi. 


He kun eivät kykene enää pitämään ns. nuoria käsissään ja tietty ihmisryhmä ei enää suostu tanssimaan näiden psykopaattien pillin mukaan. Mutta lisäksi kaikki kansallismieliset valtiot nähdään myös suureksi uhaksi tälle globalisti-eliitin tavoittelemalle kehitykselle.

EU:n 27 jäsenmaata on nyt tällä hetkellä siinä tilassa, että nämä vallanhimoiset globalistit EU:n komission puheenjohtaja Jean-Claude Junckerin (kuvassa) johdolla yrittävät nyt tehdä kaikkensa, jotta saisivat EU:n fasistisen liittovaltion hankkeen käyntiin vuoden sisällä. 

Tästä Juncker vielä antoi osviittaa kun hän lipsautti, että kuinka EU:lla olisi vain vuosi aikaa "pelastaa unioni"


Korruptoitunut EU:n takana vaikuttava eliitti ei tässä puhu mistään muusta kuin EU:n syventämisestä fasistiseksi liittovaltioksi, jossa jokaiselta jäsenmaalta viedään kaikki päätöksenteko sekä valta pois.Lähde: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016091322309042_uu.shtml