http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, syyskuuta 19, 2016

USA pommitti tahallaan Syyrian joukkoja ja väitti sitä vahingoksi


USA:n armeija teki muutama vuorokausi sitten ilmaiskun Syyriaan, jossa tapettiin täysin tietoisesti Syyrian armeijan joukkoja. Nyt tämän tapauksen jälkipuinti sai jo YK:ssa Venäjän diplomaatit kävelemään sieltä ulos. 


USA:n viranomaiset ja Valkoinen Talo kun väittää, että USA:n armeija olisi vain vahingossa tappanut ilmaiskulla n. 60 Syyrian armeijan sotilasta. Vaikka tämä ilmaisku oli tehty vain siksi, koska USA:n hallinto ei ole lähettänyt USA:n armeijaa Syyriaan kuin vain tukemaan Isistä.

USA:n armeija on yrittänyt esittää, että se taistelisi Syyriassa ISIS:tä vastaan, mutta todellisuudessa USA:n armeija on Syyriassa vain auttamassa Isistä. Koska Syyrian hallinto taas taistelee ISIS:stä vastaan ja USA:n hallinto haluaisi, että Syyrian armeija häviäisi Syyrian sisällissodan. 


Mutta jos USA:n armeija lähtisi taistelemaan Syyrian sisällissodassa ISIS-joukkojen puolella, niin siitä syntyisi muuten aika nopeasti jopa kolmas maailmansota. Minkä vuoksi tämä Syyrian sisällissota on käyty melkein ns. proxy-sotana, jossa vain ISIS rahoitus tulee Pentagonista.Nythän vielä Julian Assange kertoi, että Wikileaksilla olisi dokumentit siitä, että Hillary Clinton olisi myynyt aseita Isisille.