http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, elokuuta 11, 2011

Uusi Suomi (US) jatkaa sensuurilinjalla

Uusi Suomi (US) sivut jatkavat viime-aikoina tutulla sensuurilinjalla. Nyt poistetiin Tamperelaisen yhteiskunta-aktivistin "Sir Henri Ristin" blogi. Jossa tuotiin jatkuvasti ilmi ikäviä asioita mm. ydinaktivismista, Fukushiman säteilystä, hallituksen korruptiosta jne.

Kyseisen blogin ylläpitäjä Henri Lentonen vietiin myös tahdosta riippumattomaan pakkohoitoon tänä keväänä. Joten hän on myös toinen mielipidevanki Suomessa. Hänen kohdallaan hoitoon toimittaminen tapahtui paljon brutaalimmalla tavalla, nimittäin hänen kimppuunsa usutettiin poliisin poliisikoirat. Jotka purivat hänelle arvet mahaan.

Tästä näemme missä tilassa sanapavaus on tämän päivän Suomessa kun mistään ei enää oikein saa kirjoittaa ja varsinkaan tuolla US:ssä, jonka ovat nyt selvästi ottaneet haltuunsa jotkut rikollisen maailmaneliitin kihot. Mutta luonnollista koska US on Suomen luetuin nettiverkkolehti. Minkä vuoksi sinne ovat ulottuneet CIA:n ja Mossadin kaltaiset tiedusteluorganisaatiot omine toimeksiantoineen.
CIA, Mossad, NSA, DARPA
kyttää tällä hetkellä useita Suomalaisia nettiaktiiveja mm. facebookin kautta usutetuilla vakoojaprofiileilla. Ne ovat usein varustettu nuorien ja viehättävien naishenkilön näköisprofiileilla, jotta ne vetäisivät mahdollisimman paljon huomiota osakseen.

Mutta jossain vaiheesa sitten kun jonkun aktivistin touhu menee jo liian suureksi tykitykseksi (vetää tolkuttoman paljon huomiota osakseen), niin sitten pistetään Suomalainen virkakoneisto asialle ja eikun aktivisti suljetulle osastolle mielipidevangiksi ja pakkolääkityksen alle.

Lisäksi nämä pakkohoitotapaukset halutaan pitää mahdollisimman salassa julkisuudelta, jotta niistä ei nousisi kovempaa meteliä julkisuudessa ja juuri tämän vuoksi minusta nämä Suomen tahdosta riippumattomaan hoitoon joutuneet mielipidevangit ja heidän tarinansa tulisi välittömästi tuoda julkisuuteen. Jotta niiden takana olevat tahot joutuvat niistä kuseen & ongelmiin. Näin saadaan lisää painetta synnytettyä ja lisättyä rikollisen maailmaneliitin vastarintaliikettä ruohonjuuritasolla. Suomessakin tämä musta monopoli (Suomen illuminati) tulee laittaa vastuuseen heidän rikollisesta toiminnastaan ja teoistaan.