http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, elokuuta 21, 2011

HAARP:lla iskettiin Belgialaisille rockfestivaaleille ?Viisi ihmistä sai surmansa kun Belgialaisille musiikkifestivaaleille iski äkillinen myrsky kuin tyhjästä torstai-iltana. Jos järkeä käytetään niin myrsky ei synny täysin tyhjästä jos se aiheutetaan HAARP:lla ja tässä tapauksessa mitä todennäköisimmin näin tehtiin.

Mutta mieleen muistuu myös vuodentakainen Suomessa pidetty Porin Sonisphere rock festivaali, jonne ilmaantui infernaalinen myrky kuin täysin tyhjästä ja silloinkin kaatui esiintymislava ja ihmishengiltä ei säästytty.Voidaan vain miettiä, että mikä motiivi on jollain taholla järjestellä suunnattomia myrskyjä HAARP:lla tietyille rockfestivaaleille.

Tänä vuonna myös Roskilden rock festivaaleille iski raju myrsky.Cheap Trick yhtyeen keikka Kanadassa tänä vuonna keskeytyi kun alueelle iski raju myrsky ja tuhosi esiintymislavan.

Nämä jutut eivät kyllä nyt selity sillä, että rock musiikki on saatanasta ja saa lavat aina hajoamaan ja myrskyn tulemaan paikan päälle. Sillä kyse on kyllä jostain aivan muusta ja mitä todennäköisimmin HAARP on pelissä melkein aina näissä tapauksissa. Esim. jos Porissa riehui tuhoisa myrsky Sonispheren aikaan niin vastaavasti aivan samassa paikassa pidetyt Pori Jazzit ovat aina säilyneet tuhoisilta myrskyiltä. Jazz-festivaalit eivät näemmä vedä myrskyjä puoleensa.