http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, elokuuta 01, 2011

Facebook on täynnä vakoojaprofiilejaFacebook vilisee vakoojaprofiileja, joita USA:n armeija on sinne luonut ja näitä on myös Suomalaisia henkilöitä. Jotka oikeasti ovat valeprofiileja. Guardian kertoi asiasta vuoden 2010 alussa.
Kuitenkin yleisin tapa huomata facebookin vakoojaprofiilit on se, että näistä henkilöistä ei usein löydy ensimmäistäkään valokuvaa. Vaan heidän profiilinsa on täytetty mm. NWO/Illuminati vastaisilla valokuvilla. Joilla pyritään laajentamaan kaverilistalle yhä enemmän toisinajattelijoita ja kansalaisaktivisteja.

Suomessa SUPO:lla ja KRP:lla on myös vakoojaprofiileja facebookissa. Joilla pyritään soluttautumaan kansalaisaktiivien keskuuteen sosiaalisessa mediassa.

Eli jos teillä on facebookissa tällaisia epäillyttäviä henkilöitä kaverilistalla, niin suosittelen poistamaan ne. Oikeastaan näistä epäillyttävistä vakoojaprofiileista voitaisiin tehdä joku julkinen sivusto jonne niitä voitaisiin kerätä joukolla.

Yksi NSA:n/USA:n armeijan keino on käyttää hyväksi nuoria naishenkilöitä, joiden taakse on piilotettu vakoojaprofiili, jotta se vetäisi puoleen mm. poliittisesti vaikuttavia mieshenkilöitä.