http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, elokuuta 05, 2011

Rauni-Leena Luukanen-Kilde Red Ice Creation radion vieraanaLääkäri ja maailmankuulu luennoitsija Rauni-Leena Luukanen-Kilde oli Red Ice Creations radion vieraana ja kertoi Norjan verilöylyn tapahtumista.

Luukasen mukaan Utøyan verilöylyjen tekijä Anders Breivik oli aivopesty (mind control) ja terrori-iskut tehneen tahon virallinen syntipukki.

Lisäksi Luukanen kertoo, että Oslossa ihmiset ovat raportoineet havaintoja lukuisista mustista helikoptereista n. tapauksen aikoihin. Joten tämä asettaa suuren kysymysmerkin, että jotain hämärää Oslossa kyllä tapahtui noihin aikoihin.

Luukanen kertoo myös, että Norjassa on ollut Oslon kohdalla suunnattomat määrät kemikaalivanoja (chemtrails), jotka ovat armeijan tekemiä.

Rec Ice Creations radion Henrik Palmgren kertoi vielä, että yksi silminnäkijä kertoi näin. Että saarella oli myös toinen ampuja joka otti poliisiuniformunsa ja juoksi veneelle kiertäen saarta ja tuli myöhemmin eri asussa saarelle alkaen ampumaan ihmisiä ja näin saatiin vaikutelma, että saarella ei ollut kuin vain yksi ampuja.Haastattelun aikana myös Red Ice Creations radion vetäjä Henrik Palmgren mainitsee Ruotsin edesmenneen ympäristöministeri Anna Lindhin ja hänen murhansa. Kun tekijäksi paljastui Mijailo Mijailović, joka taas kertoi kuulleensa pään sisällä ääniä. Mikä taas todistaa sen, että hänet oli aivopesty ja kun vielä Anna Lindh tunnettiin hyvin Israelin vastaisena ja oli jo nousemassa mahdolliseksi tulevaksi Ruotsin pääministeriksi. Niin hänet hoideltiin pois ennen sitä.