http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, elokuuta 30, 2011

Syöpäteollisuus & Big Pharma - Miksi syöpää ei saa parantaa


Kanadalainen René Caisse oppi tuntemaan yrtit vuonna 1922, joista hän myöhemmin kehitti Essiac lääkejuoman. Historian unohtama sairaanhoitaja paransi tuhansia syöpäpotilaita yksinkertaisilla kasviuutteilla.

Hän sai jopa Ontariossa luvan pitää omaa klinikkaansa jopa kahdeksan vuoden ajan kunnes BIG PHARMA pääsi jyvälle hänen lääkkeestään. Sen jälkeen tämän lääkkeen kaikki viralliset lääketieteelliset tutkimukset hyllytettiin kokonaan, sekä Caissén lääkärintoimilupa evättiin.

Mitä tämä siis kertoo BIG PHARMA:n pyörittämästä syöpäteollisuudesta joka on heille suunnaton bisnes. Siinä missä kemoterapialääkkeet voivat maksaa reseptinä yli 7000 EUR/kk ja ne toimivat kalliiden patenttien alla. Ei näitä luonnontuotteita voi patentoida ja eivät näin ollen toimi tehokkaana bisneksenä. Mutta se tärkein... Nämä luonnontuotteet eivät tapa potilasta toisin kuin sädehoidot ja kemoterapia. Mikä onkin syy miksi illuminatin vaikutusvaltaisimman suvun edustaja John D. Rockefeller kaappasi kätyireineen koko lääketeollisuuden itselleen ja monopolisti koko paskan 1900-luvun alussa. Jolloin he kaappasivat myös kaikki USA:n johtavimmat yliopistot lääketeollisuuden BIG PHARMA:n alle.John D. Rockefeller


Onkin selvää, että syöpäteollisuus on osa illuminatin massanvähentämisohjelmaa. Koska syöpään kuolee vuodessa yli 20 miljoonaa ihmistä ja syöpää parantavia lääkkeitä ei tästä syystä saa julkistaa missään josta illuminatin kontrolloima lääketeollisuus (BIG PHARMA) pitää huolen, että mikään syöpää parantava lääke ei saa virallista turvallisuusluokitusta tai testausta ja ei näin olle pääse koskaan lääkemarkkinoille.

Sen sijaan rikkaammalle eliitille on ollut jo pitkään käytössä omat syöpää parantavat luontaistuotteisiin perustuvat hoitomuodot. Mutta ne eivät ole normikansan keskuudessa saatavilla.

lähde: Miksi syöpää ei saa parantaa (dokumentti)