http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, elokuuta 12, 2011

Amschel Mayor James Rothschild (1955-1996)Amschel Mayor James Rothschild syntyi Rothschildien pankkiiridynastian sukuun vuonna 1955 ja oli Victor Rothschildin ainoa lapsi.

Hän harrasti moottoriurheilua ja omisti mm. Lotus 10, AC Cobra, kuuluisan 1954 250F Maseratin.

Amschel meni naimisiin vuonna 1981 Anita Guinnessin kanssa ja sai kolme lasta Kate (s. 1982), Alice (s. 1983) ja James (s. 1985).

Hän ei kuitenkaan koskaan sulautunut sukunsa imperiumin rakenteeseen ja sen ideologiaan. Joten tästä syystä vuonna 8. Heinäkuuta vuonna 1996 hänet löydettiin kuolleena hänen Pariisilaisen Bristol hotellin sviitistä. Hänen ilmoitettiin tehneen itsemurhan hirttäytymällä kylpypyyhkeeseensä.Totuus on kuitenkin aivan toinen, sillä Amschel Mayor James Rothschild murhattiin ja sen sai myös Ranskan poliisi selville. Mutta silloionen pääministeri Jacques Chirac antoi käskyn, että kaikki tutkimuset tuli lopetettava välittömästi ja mediakeisari Robert Murdoch laati vielä maailmanlaajuisen ukaasin n. kaikkiin suurimpiin mediajulkaisuihin, että hänen kuolemansa oli sydänkohtaus ja näin sitten peiteltiin tämän Rothschild suvun jäsenen murha.

Illuminatin 13 rikkaimman suvun ideologia kun on täysin satanistinen ja perustuu sille, niin jos joku sen suvun edustajista ei mukaudu siihen. Niin nämä suvun mustat lampaat kyllä raivataan tällä tavalla pois tieltä.

Lähde: Henry Makow Ph.D.