http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, elokuuta 09, 2011

Puolalainen tutkiva journalisti passitettiin 45 päiväksi vankilaan, koska julkaisi Puolan valtiojohdon lento-onnettomuudesta ei toivottuja juttuja



Puolalainen tutkiva journalisti Rafal Gawronski alkoi tutkimaan 2010 keväällä itse Puolan valtionjohdon lento-onnettomuutta, jossa kuoli kaikki 96 ihmistä mukaan lukien Puolan presidentti Lech Kaczyński.

Ei mennyt kauaakaan kunnes poliisi tuli ja pidätti Gawronskin ja vei vankilaan, jossa mm. hänen puhelimenkäyttönsä kiellettiin kokonaiseksi kahdeksi viikoksi. Vankilassa hän joutui viettämään 45 päivää täysin ilman syytä ja hänet tuomittiin sinne ilman oikeudenkäyntiä tod. Europolin ilmiannosta. Tässä näemme missä tilassa on toimittajien sanavapaus Puolassa. Kun pääosin Juutalaisen pankkiirieliitin (Illuminati) rikoksista ei saa kukaan toimittaja hiivasta sanallakaan, tai muuten tulee poliisi ja korjaa telkien taakse tai mielisairaalan suljetulle osastolle.



Smolenskin lentoturman tutkinnan salailu on jatkunut edelleen ja viimeksi Puola erotti 13 upseeria kyseisen lentoturman tutkimuslautakunnasta.

Lähteet: savethemales.ca