http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, elokuuta 25, 2011

Japanin viranomaiset saivat tiedon maanjäristyksestä ja tsunamista 4 päivää ennen maanjäristystäOn tullut tietoon, että Japanin viranomaiset saivat tietää 4 päivää etukäteen tulevasta maanjäristyksestä ja tsunamista. Joka tapahtui Maaliskuussa 2011.

Tämä tieto jos joku vahvistaa epäilyksiä siitä, että mega-järistyksestä todellakin oli ennakkotietoja liikkeellä laajoissa piireissä ennen katastrofia. Nämä väitökset on surutta heitetty valtamedioissa "salaliittoepäilijöiden roskakoriin" ennen eilistä virallista vahvistusta.

Varoituksen ajoitus hämmästyttää. Tapahtuma, joka on niinkin harvinainen kuin 15 metrinen tsunami ja 9,0 richterin järistys voi olla - miksi ja miten siitä oli annettu varoitukset vain neljää vuorokautta aikaisemmin, ellei varoitus olisi jostain syystä muuttunut hyvin ajankohtaiseksi?

Herää paljon vastaamattomia kysymyksiä.

* Kuka tämän tutkimuksen tuolloin toi ydinviranomaisten tietoon ja miksi?

* Kuka ydinvoimahallinnossa ja varsinkin TEPCO:ssa tiesi, milloin ja mitä?

* Miksei laitoksia pysäytetty mikäli ennakkotieto oli näin vahva ja kuka käski pitää voimalaitokset käynnissä?

* Mikäli valvontaviranomaiset todellakin vaativat pikaista valmistautumista tulevaan maanjäristykseen, miksei tästä tsunamivaarasta ei annettu julkista varoitusta?

* Oliko taustalla tosiaan sattumaa vai joidenkin viranomaisten hyvin ajankohtainen huoli tulevasta?

* Vahvistaako tämä paljastus tiedot joiden mukaan Japanin hallitusta oli kiristetty "luonnonkatastrofilla" ennen 11.3. täystuhoa?

Voidaankin nyt olettaa, että olikoHAARP:lla tekemistä Japanin keväisen maanjäristyksen ja tsunamin kanssa.Kanadalainen Japanissa asuva toimittaja Benjamin Fullford kertoi, että Japanin hallitusta oltiin uhattu jo aiemmin keinotekoisesti aiheutetulla maanjäristyksellä.

Lähde: Verkkomedia.org