http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, elokuuta 05, 2011

Mind Control tappajat ovat myös itse aivopesun uhreja

Mind control tappajat eripuolin maailmaa ovat myös itse kaikki aivopesun uhreja ja heidät oli manipuloitu kauttaaltaan tekemään hirmutekonsa.Suomenkin molemmat kouluampujat Pekka-Eric Auvinen ja Matti Saari olivat myös molemmat aivopesun uhreja.Robert F. Kennedyn tappaja Sirhan Sirhan oli aivopesun uhri.John Lennonin vuonna 1980 ampunut Mark Chapman oli aivopesun uhri.Arizonan 2011 kevään verilöylyn tekijä Jared Loughner oli aivopesun uhri.Ruotsin naisministeri Anna Lindhin murhaaja Mijailo Mijailović oli aivopesun uhri.Norjan verilöylyn tekijä Anders Breivik oli aivopesun uhri ja samalla CIA/Mossad/NATO sätkynukke/syntipukki.Oklahoman virastotalon pommi-iskujen tekijäksi ilmoitettu Timothy McVeigh oli aivopesun uhri, sekä CIA:n syntipukki.

McVeigh sai kuolemantuomion ja hänet teloitettiin myrkkyruiskeella vuonna 2001.Columbinen lukion kouluammuskelijat Eric Harris ja Dylan Klebold olivat molemmat aivopesun uhreja ja ennalta ohjelmoituja mind control tappajia.

He tappoivat 20. Huhtikuuta vuonna 1999 yhteensä 12 opiskelijaa ja yhden opettajan Coloradon, Columbinen lukiossa (Columbine High School).Etelä-Korealainen vaihto-opiskelija Seung-Hui Cho tappoi 16. Huhtikuuta 2007 Virginia Tech yliopistolla 32 ihmistä ja lopulta itsensä. Seung-Hui Cho oli aivopesun uhri.Varsinkin näiden massa-ammuskelujen perimmäisenä tarkoituksena on viedä pikkuhiljaa aseenkatoluvat pois kansalaisilta, jonka jälkeen enää kukaan ei pysty suojelemaan itseään valtioiden suorittamalta terrorismilta ja hirmuvallalta. Jo aikanaan yhdysvaltojen perustuslakiin kirjattiin 1700-luvulla, että USA:n kansalaisilla on oltava oikeus aseeseen, jotta he pystyisivät suojautumaan valtioiden hirmuvallalta.

Nyt näitä itsesuojeluoikeuksia ollaan viemässä meiltä kaikilta pois näiden mm. siviilien ammuskelutapausten verukkeella. Nyt pelkästään Norjan verilöyly tiukensi aselakeja Australiassa. Joten tässä nähdään, että Siionistit etenevät koko ajan uudessa maailmanjärjestyksessä eteenpäin riisumalla ensin kansalaiset aseista. Minkä jälkeen väestö aiotaan mikrosiruttaa, mikä taas mahdollistaa kansalaisten aivopesun paljon helpommin kuin koskaan ennen. Itseasiassa Bill Clinton kävi muutama vuosi sitten vierailemassa Norjassa ja halusi, että koko Norjan väestö rokotettaisiin mikrosiruilla.