http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, lokakuuta 24, 2010

Bin Ladenista jälleen satujaMaailman media kertoi jälleen huippusatuja, kun se kertoi että Osama Bin Laden elää harvaanasutussa kylässä erittäin vaikeakulkuisella Chitralin vuoristoseudulla lähellä Kiinan rajaa Pakistanissa.Nyt tarinaa ollaan hivenen muutettu kun vielä 2001-2004 Osama asui huipputeknisessä luolassa Afghanistanissa, josta käsin hän johti terroristioperaatioita internetin kautta. Nyt kerrotaan, että Osama elää ilman nettiyhteyttä.

Tietenkin median takana oleva rikollinen maailmaneliitti luottaa siihen, että kukaan ei näitä vanhempia satuja enää muista. Joten satua uskalletaan muutella vuosien sisällä.

Kuitenkin mitä todennäköisimmin tämä rikollisen maailmaneliitin syntipukki numero 1 kuoli munuaissairauteen vuonna 2006. Mutta toista samanveroista syntipukkia ei pystyttäisi synnyttämään aivan tyhjästä, koska siihen tarvittaisiin taas uusi 9/11. Niin tämän johdosta Osama Bin Ladenin haamua ollaan pidetty edelleen näkyvissä mediassa ja se tuodaan aina esiin tietyn väliajoin.Se tässä asiassa on kuitenkin huolestuttavinta, että edelleen tähän täysin valheelliseen tarinaan uskoo edelleen useat miljardit ihmiset ympäri maailman. Vaikka se loppuosa on koko ajan heräämässä tästä median luomasta hypnoosista.Ja nämä aivopestys pelkäävät edelleenkin kuollakseen, jos näkevät tällaisen kuvan naamioituneesta muslimista jolle rikollinen maailmaneliitti on keksinyt nimikkeen "terroristi". Joka todellisuudessa on tarkoitettu kuvaamaan sitä väestöä, jolla on jotain heidän valtionterrorismia vastaan.Eli jos vastustat näiden maailmaneliitin rikollisten uutta maailmanjärjestystä niin olet silloin terroristi. Näin jopa sanoi Michio Kaku, joka on teoreettinen fyysikko, professori ja yksi säieteorian haaroihin kuuluvan säiekenttäteorian kehittäjistä. Hän kuuluu rikollisen maailmaneliitin sisäpiiriin tiedetahojen kautta.