http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, lokakuuta 04, 2010

CIA ruiskutti mutatoitua flunssavirusta Zimbawelaisella MD-ll lentokoneella Shanghaissa Kiinassa - Kone ammuttiin alas myöhemminKiinan Shanghaissa nähtiin n. vuosi sitten tapaus, missä CIA:lle kuulunut MD-II lentokone ammuttiin alas koska se ruiskutti ilmaan mutaatoitua flunssavirusta. Koneessa oli 3 CIA:n agenttia, jotka kaikki kuolivat ammuttaessa kone alas. Mutta koneen kyydissä oli myös 4 muuta henkilöä joista yksi on yhdysvalloista, belgiasta, indonesiasta ja zimbawesta. Kaikki heistä loukkaantuivat turmassa.

Kiinan salainen poliisi selvitti, että miehet kuuluivat yhdysvaltojen armeijan salaiseen Naval Medical Research Unit No. 2 ryhmään (NAMRU-2)

Jutusta tekee vieläkin kiinnostavamman se, että yksi yhdysvaltojen armeijan salaisista bioaselaboratorioista sijaitsee juuri indonesiassa. Kyseinen bioasetehdas/laboratorio/kehittämö saa tukea suoraan Rockefeller instituutilta (Rockefeller Institute).Mutta tämä rikollinen maailmaneliitti on kuitenkin suunnitellut pistävänsä liikkeelle vieläkin tuhoisamman viruksen seuraavien vuosien aikana ja erityisesti aasian maat ovat ensimmäinen kohde näille viruksille.Rokotevalmistajat ovat kuitenkin jo laittaneet ajat sitten patenttihakemuksensa NDM-1 virusta koskevassa tarjouskilpailussa ja todennäköisesti GlaxoSmithKline on tässä jälleen mafiamaisen korporaationsa turvin johdossa.