http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, lokakuuta 07, 2010

9/11 terrori-iskuista ja WTC:n räjähdyksistä lisää todistusaineistoaInternational Center for 9/11 Studies
sai tiedonvapauslain nojalla uutta videokuvamateriaalia koskien 9/11 terrori-iskuja ja world trade centerin romahdusta. Tämä nauha ei kuitenkaan irronnut helpolla sillä vielä ennen sitä 9/11 terrori-iskujen virallinen tutkijaosapuoli NIST oli haastettava oikeuteen todistusaineiston vääristelystä, koska ei aiemmin suostunut julkistamaan kyseistä videota.

Video on kuvattu new yorkissa world trade centerin vieressä 11.9.2001 ja siinä kolme palomiestä kertoo kuinka torneissa oli useampia räjähdyksiä suihkukoneen iskeytymisen jälkeenkin.Virallinen ja valtamedian lobbaama tarina 9/11 terrori-iskuista esittää edelleen, että world trade center pilvenpiirtäjät tulivat alas tulipalojen voimalla. Mutta tämä ei selitä räjähdyksiä ollenkaan ja NIST:n koko loppuraportissa ei mainita räjähdyksistä mitään.

Palomiehet näkivät vielä omin silmin, että kaksoistornien jäänteissä oli havaittavissa huomattava määrä sulaa terästä ja lentokoneen kerosiini ei riitä näin suuren lämpötilan tuottamiseen.
World trade center 7 torni, eli tämä kolmannen pilvenpiirtäjän johon ei osunut lainkaan suihkukonetta sortumisesta ei valtamedia kertonut juuri lainkaan. Mutta yksi merkittävä seikka on tämän kuvanauhan editointi joka tapahtui niin, että sortumavideolta leikattiin pois kokonaan penthouse kerroksen sortuminen joka näkyy alkuperäisellä videolla. Joten näin se yritettiin editoita näyttämään luonnolliselta talon sortumiselta.

Tällä videolla taas new yorkin palomiehet ja poliisi varoittaa ihmisiä, että menkää kauemmaksi koska WTC7 aiotaan kohta räjäyttää alas.

Mutta virallinen tutkintakomissio NIST venytti WTC7 koskevaa loppuraporttiaan aina vuoteen 2007 ja 2008 vuonna julkaistiin lopullinen raportti ja siellä ei mainita sanallakaan räjähdyksistä. Joten tästä näemme, että 9/11 terrori-iskut olivat salaliitto ja niiden takana oli kukapas muu kuin yhdysvaltojen hallituksen elin ja rikollinen/salainen maailmaneliitti.

Motiivina oli ennenkaikkea saada Afghanistanin ooppiumipeltojenturvajoukkojen ristiretki alkamaan ja pistää myös enemmän höyryä terrorismin vastaiseen sotaan. Kun se käy kaikista helpoiten lavastamalla terrori-isku itse, niin yhdysvaltojen kansa on valmis luopumaan kaikista perusoikeuksistaan, jotta vain saisivat olla turvassa heiltä pelotelluilta CIA:n Al-Qaida kaksoisagenteilta ja syntipukeilta.Mutta yhdysvallat ei ollut kuitenkaan ainoa maa jossa terrori-iskuja lavastettiin, koska euroopan unionin jäsenmaat oli saatava myös pelon valtaan ja näin lavastettiin myös terrori-iskut juniin Madridissa vuonna 2004.

Iskut tehtiin 11. Maaliskuuta 2004 aamuruuhkassa juniin ja räjähteitä oli yhteensä 13, joista kaikki räjähtivät. Iskuissa menehtyi 191 ja loukkaantui 2 050 ihmistä.7. Heinäkuuta 2005 lavastettiin sitten Lontoon 7/7 pommi-iskut ja ne hoiti englannin tiedustelupalvelu Mi5 ja Mi6.

Ensimmäiset kolme räjähdystä tapahtuivat metrossa kello 08:50 paikallista aikaa (07:50 UTC, 10:50 Suomen aikaa) vain 50 sekunnin sisällä toisistaan, mikä viittaa ajastimen käyttöön pommeissa. Noin tuntia myöhemmin, kello 8:47 (UTC), kaksikerroksinen bussi räjähti Tavistock Squarella. Terrori-iskuissa kuoli 56 ihmistä, mukaan lukien neljä epäiltyä tekojen tekijää. 700 ihmistä loukkaantui ja joitakin on edelleen kateissa.Mutta kuten 9/11 terrori-iskuissa tehtiin viranomaisille lapsellisen naurettava alibi, jossa he olivat juuri samaan aikaan käymässä läpi terrorismin vastaisen sodan harjoitusta ja leikkimässä, että lontoon metroihin iskevät terroristit.11.9.2001 yhdysvaltain ilmapuolustus NORAD kävi läpi myös terrorismin vastaiseen sotaan liittyvää harjoitusta jonka tehtävän nimi oli Vigilant Guardian.

Tehtävä oli simulaatio jossa terroristit kaappasivat matkustajakoneen ja maalina oli world trade center (WTC).

Tällä sitten yritettiin selittää se miksi yhdysvaltojen ilmapuolustus NORAD oltiin tehty toimintakyvyttömäksi koko sen 48 minuutin ajan, kunnes jokainen kaapattu suihkukone oli ajanut maaliinsa. Yllättäen tämän jälkeen ilmapuolustus palautui jälleen normaaliksi.Yhdysvaltojen entinen liikenneministeri Norman Mineta kertoi myös, että kun hän meni Dick Cheneyn kanssa Pentagonin bunkkeriin suojaan Cheneylle kerrottiin, että suihkukone lähestyy Pentagonia ja että kone oli jo 20 mailin päässä ja ihmetteli, että miksei sitä oltu ammuttu alas ja kysyi vielä että "did the order stand", eli oliko nämä määräykset, että konetta ei saanut ampua alas. Johon varapresidentti Dick Cheney vastasi hänelle, että totta helvetissä nämä määräykset pysyvät.