http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, lokakuuta 25, 2010

Tulevista eduskuntavaaleistaTulevat eduskuntavaalit koittavat 2011 keväällä ja silloin tullaan näkemään suomessa eräänlainen vallanvaihto, kun perussuomalaiset nostavat kannatustaan ja voivat jopa päätyä seuraavaan hallitukseen.Ennen vaaleja erityisesti keskusta ryvettyy edelleen entisen pääministeri Matti Vanhaseen liitettyssä poliisitutkinnassa, jonka Vanhanen toivoisi päättyvän ennen vaaleja. Kuitenkin hän tietää jo itse vapaamuurarina, että hyväveli kerho ei tule jättämään häntä pulaan. Koska ministereidenkin keskuudessa tämä järjestelmä pitää huolen, että lahjuksistakaan ei tuomita hyväveli loosin jäseniä.Tulevien vaalien kannalta on kuitenkin suuri riski, että edelleen suomen enemmistö äänestää Kokoomuksen suomen suurimmaksi puolueeksi. Koska heitä tukee suurimmat suuryritykset suurella ja likaisella rahalla. Sillä porvaripuolueita on aina tuettu suuryritysten taholta ja näin ollen nämä puolueet joutuvat ajamaan vain heidän etuaan. Joten tämän vuoksi Kokoomus ja Keskusta jatkaa vähäosaisen kansanosan kyykytystä ja suosii mm. ulkomaalaista halpatyövoimaa, koska näin hyvinvointivaltion talous saadaan kasvuun. Kun sitä ei kuitenkaan voida julkisesti kertoa, vaan nämä ryhmät jatkavat samaa vanhaa valehtelua, jossa maahanmuuttajat perustellaan työvoimapulalla. Mutta sitä ei suostuta kertomaan, että ainoa työvoimapula mitä tässä maassa on, kohdistuu näihin laittomasti alipalkattuihin ulkomaalaisiin, joiden palkkaamisesta vielä yritykset saavat suomen valtiolta rahaa ja tämä on juuri sitä nollakasvua, jota rikollinen maailmaneliitti ajaa tällä hetkellä eteen päin hurjemmin kuin koskaan.Yhdysvalloissa tämä keskituloisenin kansanosan riisto näkyy suunnattomana asuntokriisinä ja pankit ulosmittaavat ihmisten asuntoja, missä kansalaiset saavat muuttaa sitten vaikka telttoihin asumaan.

Euroopan unionin sisällä tämän sirkuksen on tarkoitus jatkua aina sinne asti kunnes koko euroon perustuva rahajärjestelmä romahtaa totaalisesti. Sitä ennen kuitenkin useat euroopan unioniin kuuluvat maat ovat menneet konkurssiin asti.

Kun sitten siinä loppuvaiheessa EU:ssa ehdotetaan uuden valuutan käyttöönottoa ja sitä varten Lissabonin sopimuksen nojalla ehdotetaan yhden euroopan liittovaltion perustamista. Mikä käytännössä tarkoittaisi lähes Natsi-Saksan tyylistä fasistista hallintamallia.
Tämänkaltainen agenda näillä maailmaneliitin rikollisilla on käynnissä ja siihen kuuluu myös maailmanlaajuisten sotien luominen ja kolmas maailmansota on jo valmisteilla. Kun sen virallinen alkamispäivämäärä on vielä pöydällä ja joulukuun puolen välin kohdalla saatetaan jo pudottaa ydinohjus Iraniin, joten ennen nämä roistot suunnitelevat jonkinnäköistä lavastettua terrori-iskua jonnekin päin maailmaa. Minkä nojalla perusteltaisiin taas, että Al-Qaida ryhmä on muuttanut nyt Iraniin jonne lähdetään koko USA:n sekä NATO-armeijan kanssa useita vuosia kestävälle kostoretkelle. Mutta tässä operaatiossa on kuitenkin sellainen riski, että siihen sotaleikkiin voi ottaa myös osaa eräs suurvaltio ja merkit viittaavat Venäjään. Kun muutamat selvännäkijät ovat jopa väittäneet näkevänsä tulevaisuudessa yhdysvaltojen ja venäjän välisen lyhyen ydinsodan vuonna 2015.

Mutta illuilla (rikollinen maailmaneliitti) on vielä sellainenkin kortti käytettävissä, kuin lavastaa avaruusolentojen hyökkäys ja tämän alla onkin toiminut salainen bluebeam project jo vuosikaudet ja mediassa tämä on näkynyt yhä enemmän ufoihin kohdistuvana lobbauksena lukuisien tahojen kautta.

Tämä lavastetun alien invaasion tarkoituksena on myös sitoa kansakunnat yhteen, jotta saataisiin helpommin perustettua liittovaltio ja tämä alkaisi heti euroopan unionista.