http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, lokakuuta 26, 2010

Veltto Virtanen: Kansanedustajien joukossa psykopaattejaVeltto Virtanen kertoi, että suomen kansalla on eduskunnasta väärä kuva. Koska siellä on joukossa paljon psykopaatteja. Jokaisessa kansanedustajassa on niitä piirteitä. Helppoheikit käyttävät psykologiaa saadakseen valtaa, Pertti Virtanen sanoo.

Virtanen selittää, että psykopaatti on sellainen ihminen, joka muun muassa suostuttelee ihmisiä, lukee helposti toisten ihmisten tunteita ja käyttää toisiaan hyväkseen. Psykologina hän on yrittänyt paljastaa psykopaattien aikeita, mutta onkin itse saanut nenilleen.

Virtanen kertoo myös, että huumori on kadonnut eduskunnasta lähes kokonaan ja edes käytävillä ei uskalleta heittää huulta. Muutama ylilyönti on aiheuttanut sen, että huumori on kadonnut.

Virtanen ei ole eduskunnan ainoa kiusattu

Studio55.fi teki Virtasesta viime vuonna jutun, jossa kerrottiin eduskunnassa tapahtuneesta työpaikkakiusaamisesta. Virtanen kertoo, että kymmenen kansanedustajakollegaa tuli kiittelemään häntä jutun johdosta. Kukaan muu ei ole uskaltanut puhua eduskunnassa tapahtuvasta työpaikkakiusaamisesta.

Virtanen kertoo saaneensa jutun johdosta muiltakin paljon positiivista palautetta, mutta toisaalta hän sai myös itkijän leiman. Jutusta oli kuitenkin hyötyä eduskunnan työyhteisön kannalta.

– Pääkiusaajan käytös muuttui, se oli kai niin arka juttu.

Kiivaana vellovan vaalirahoituskohun suhteen Virtanen on pannut merkille, ettei keskustapuolueen kannatus ole galluptutkimusten mukaan uutisoinnista huolimatta laskenut.

– Kuitenkin koko ajan paljastuu, että lähes kaikki tapahtuu rikollisuuden rajoilla. Keskusta on kymmenen vuoden ajalla kehittänyt verkoston, jossa kaikki ovat sitoutuneet kieroon peliin. Vanhat pitävät kiinni, mutta uusia äänestäjiä he eivät saa, Virtanen sanoo.

Vertailun vuoksi RKP on älynnyt sisällyttää miljoonatukensa säätiöiden toimintasuunnitelmiin ja sääntöihin. Virtanen toteaa, että kyseessä on vain lakikikka.

Konkaripoliitikon silmissä kohu on loppupeleissä positiivinen asia.

– Se on parasta, mitä Suomessa on tapahtunut kymmeniin vuosiin. On kunnioitettavaa, että media on pystynyt tuomaan asiaa tällä lailla esiin, ja toivon mukaan pystyy paljastamaan, mitä kaikkea siellä vielä onkaan.

– Ainoa keino murtaa kehitys on se, että äänestysprosentti kasvaa selvästi. On tärkeää, että ihmiset rynnistävät äänestämään ja puhdistavat tilanteen sitä kautta, Virtanen painottaa.

Lähde: Studio55 (Heidi Pohjala ja Jenni Kokkonen)

MTV3.fi