http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, lokakuuta 04, 2010

Bilderberg propagandaa mediassa

Verkkouutiset julkaisi 29.09.2010 varsinaisen viikon propagandapommin, kun se ilmoitti että Bilderberg-ryhmän kokousmuistio oli vuotanut julkisuuteen ja että Bilderberg-ryhmä murehtisi ilmaston viilenemistä.

Koko juttu on alla luettavissa ja näkee selvästi, että tämän jutun tarkoituksena on edelleen mustamaalata salaliittoteoreetikkoja, ikään kuin he olisivat jälleen olleet väärässä tämän bilderberg-ryhmän aikeista.



Se vaan on kylmä fakta, että bilderbeg eliitti koostuu kylmäverisistä globalisteista ja ekofasisteista. Missä tämänkaltaiset vaikutusvaltaiset nilkit eivät paljon ilmastosta murehdi koska heidän on koko ajan keskityttävä paljon heille tärkeämpiin asioihin kuten uuden maailmanjärjestyksen toteuttamiseen, johon tarvitaan järeitä aseita mm. väestönvähennykseen.



Äskettäin näiltä ekofasisteilta tuli ulos varsin härski video, jossa kaikki ilmastonmuutos toisinajattelijat tapetaan verisesti. Kyseessä on elokuvaohjaaja Fanny Armstrongin 10:10 kampanja CO2-päästöjen vähentämiseksi 10:llä prosentilla vuosittain.

Video herätti ansaitusti kohua ja nyt 10:10 pyytää sitä anteeksi nettisivuillaan.