http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, lokakuuta 08, 2010

Kemikaalilentoja pysäytettyIntian ja Nigerian ilmavoimat ovat pakottaneet alas kaksi AN-124 kuljetuskonetta jotka kuuluivat USA:n armeijalle. Koneiden kotikenttä on salaperäinen, giganttinen Diego Garcia Intian Valtamerellä.

Raporttien mukaan Kiinan Kansan Vapautusarmeijan Ilmavoimat (China’s People's Liberation Army Air Force ; PLAAF) tiedotti sekä Intian että Nigerian tiedusteluille näistä USAn ilmavoimien operoimista ukrainalaisista koneista, koska oli kasvavassa määrin huolissaan siitä että USA levittää maan ilmakehään bioase-materiaalia (“biological agents”). Eräiden kiinalaisten lähteiden mukaan amerikkalais-eurooppalaiset yrittävät massamurhaa levittämällä H1N1-virusta.

Ensimmäinen kone pakotettiin alas Intian yllä. Kone oli muuttanut kutsukoodinsa siviilikoodista armeijan koodiksi juuri ennen kuin se oli saapumassa Pakistanin ilmatilaan. Koodin muuntaminen laukaisi välittömän vastareaktion ja IAF pakotti sen alas Mumbaihin. Toisen koneen pakottivat laskeutumaan Nigerian ilmavoimat. Koneen miehistö (ja kone) ovat pidätettyinä.

Raporttien mukaan Intian ja Nigerian tiedustelupalvelut kertovat, että näissä koneissa oli aseistuksen lisäksi tankkeja (nimellisesti koneen jätejärjestelmä, jonka vetoisuus on 45 000 kg. Suom.huom. Melkolailla iso määrä kun tankit kuitenkin tyhjennetään joka lennon jälkeen); erittäin hienostunut järjestelmä, josta tuli siipien ja vakaajan päälle putkistoa. Putkien kautta voidaan lentäessä ajaa ilmaan nanokokoista hiukkasta "sumuna" (aerial-type mist).

Yhdysvaltojen raivokkaat vaatimukset Intialle ja Nigerialle koneiden palauttamisesta saivat aikaan sen että Intia vapautti koneen miehistöineen. Nigeriaa jouduttiin "suostuttelemaan väkivalloin" so. eräs heidän öljyputkiensa päälinjoista räjähti. Teosta vastuulliseksi tahoksi epäillään jotakin monista Nigeriassa operoivista, amerikkalaisten tukemista terroristiryhmistä.

Yhdysvalloisa toimiva Sunshine-projekti syytti jo vuonna 2002 USA:n armeijaa kemiallisten
aseiden kehittelystä.Näitä eräänlaisia kemikaalilentoja näkee myös suomessa, mutta viranomaiset ovat olleet niistä alusta saakka hiljaa. Styrgefilmin edustaja soitti äskettäin Finavian johtajalle ja kyseli näistä kemikaalivanoista (chemtrails) suomen taivaalla.

Lähteet: Riikka Söyringin blogi