http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, lokakuuta 14, 2010

Miksi suora demokratia ei toteudu kuin vain sveitsissä ?Monet eivät ole edes tietoisia mitä ns. suora demokratia on. Eli sitä, että kansalaiset saavat oikeuden päättää yhteiskunnallisista ja yhteisistä asioista suorilla kansanäänestyksillä ja tämänkaltainen malli on toiminut jo pitkään sveitsissä.

Mutta miksi sitä ei ole toteutettu myös muualla maailmassa pistääkin varsin mietteliääksi. Koska sveitsin valtion kohdalla kyseessä on maailman vakavaraisin maa jonka pankkijärjestelmässä on takana niin paljon kultaan sidottua varantoa, että kyseisen maan taloutta olisi käytännössä mahdotonta romuttaa yrittämällä syöstä sen rahavaluuttaa alas. Kun taas kaikkien muiden euroopan maiden talous on taas täysin vaarassa ajautua tuhoon, koska näiden muiden valtioiden talous on täysin riippuvainen heille yksityisten pankkien kuten euroopan keskuspankki (EKP) ja maailmanpankki (IMF) myöntämistä lainoista.Tämä onkin sitten saanut aikaan sen, että yksityiset maailmanpankkitahot ovat isäntä ja niiltä lainavat valtiot renkejä. Kun taas sveitsi on päässyt hyvän taloutensa turvin livahtamaan tämän velkaorjuuden ulkopuolelle ja näin ollen kyseisen maan politiikassa sallitaan ns. suora demokratia. Mutta muiden valtioiden poliittinen järjestelmä on täysin ulkomaalaisten korporaatioiden ja yksityisten pankkitahojen määriteltävissä.

Näin ollen USA:n talous ja euroopan talousjärjestelmä on jo alusta lähtien täysin tuhoon tuomittu, koska tämä nykyinen talousjärjestelmä vaatii jatkuvaa kasvua ja mitä enemmän kasvua tarvitaan, niin tarvitaan sitä tukevia sotia ja massatyöttömyyttä. Missä työvoima siirretään niihin maihin joissa se on halvinta ja tämä vie sitten rikkaista teollisuusmaista työpaikat ulkomaille. Kun suomessa tämä näkyy jo suunnattomana työttömyytenä esim. rakennusalalla, missä julkisivuduunarit tuodaan tänne virosta, koska ne tekevät työt yli puolet halvemmalla kuin suomalaiset rakennusmiehet ja tämän koko systeemin takana ovat alunperin juuri rikollisen maailmaneliitin globalistit jotka aivan tietoisesti loivat aikanaan ns. vapaakauppasopimuksen, jolla nimenomaan on tarkoitus luoda teollisuusmaihin massatyötömyyttä. Kun taas sen tiedetään lisäävän näissä teollisuusmaissa suuria psyykkisiä ja henkisiä ongelmia kuten alkoholismia ja henkistä rappiota, koska työntekijöiden identiteetti kapitalistisessa yhteiskunnassa ollaan rakennettu lähes kokonaan työn mukaan.

Tätä suoraa demokratiaa ajaa tällä hetkellä suomessa muutama kansalaisjärjestö ja puolue, joita ovat esim.
Muutos 2011
Kansan Vaaliliitto
Suomen Talousdemokraattinen Puolue
Suomen Itsenäisyyspuolue